Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama Bartka

mamusie malych dzieci...

Polecane posty

anitka300- moj mial kolki po Nan -musialam zmienic na bebiko i jest ok :) mam dwa cale mleczka nan -podaruje Ci :P

Gość ANITKA300
ostatnio oczy juz mi sie same zamykaja i tak jest juz ok2mc-e 25stycznia idziemy do neurologa moze cos sie dzieje bo to raczej nie jest normalne

Kupilam NAN1. Poki co, chyba jest ok. wczoraj spala od 20 do 2. Zobacze dzisiaj. Musze sie wysypiac bo inaczej jestem rozdzrazniona a mala to czuje. Corka jest raczej spokojnym dzieckiem i usmiechnietym ale przez moje nastroje marudzi.

Gość ANITKA300
mam nadzieje caly czas jestem dobrej mysli

Gość ANITKA300
ja poki co uciekam bo maly sie obudzil na jedzonko.moze wpadne pozniej buziaki

jak ja Wam zazdroszcze, chcialabym miec juz moje malenstwo ze mna. Niedawno przeszlam na macierzynski i zaczynam juz troche fiksowac z nudow, tak sobie mysle, ze jak juz urodze to nie bede miala czasu sie nudzic:) Moja malutka bedzie Sonia. Niektorzy mowia, ze to imie jak dla psa, ale na szczescie mieszkam za granica i tu spotyka sie naprawde dziwne imiona wiec sie nie przejmuje:)

Gość ANITKA300
ja mialam 21.papa

Ja juz mialam po 30 kiedy urodzilam 4 miesiacy moja Stefanke. fisiowna Nigdy nie przyszloby mi do glowy powiedziec komus ze nadaje imie dziecku jak dla psa. Staram sie nie komentowac imion dzieci znajomych poniewaz to ich wybor i mnie to nie powinno interesowac, momo, ze nie wszystkie mi sie podobaja.

ja mam 22 lata i rodzilam w listopadzie :) anitka300-mam nadzieje ze bedziesz tu zagladac,spokojnej nocy:) co do imion to kazdemu podoba sie inne i ma prawo nazwac dziecko ja mu sie podoba :) fisowna-ani sie obrócisz i malenstwo bedzie z toba:)ja tez myslalam ze nie bede miala chwili dla siebie a okazalo sie ze synus jest tak grzeczny ze czasem to az sie nudze ;)

Coz rozni sa ludzie. Nadeszla pora wieczornych harcy mojej malej. Codziennie o tej porze prezy sie, wypina a mi zebra wychodza plecami:o Tez tak mialyscie??

fisowna-tez!! pod koniec juz nie lubilam wrecz jak sie ruszal bo to mnie bolalo... ;)uglaskaj brzuszek ode mnie :)

Coco de Bata Myslalam o tym aby skrytykowac imie czyjegos dziecka ale to jakos nie w moim tylu. Po prostu mnie zatyka i robie wielkie oczy ale chyba zaczne dodawac: co Ty bys sie czul/czula jakbym powiedziala ze towje dziecko ma nieladne imie.

Witam wszystkie mamusie :) Ja mam dwie córeczki, pierwsza ma 2 lata i 7 miesięcy a druga 10 miesięcy. W tej chwili obie śpią i mam wolną chwilkę dla siebie :)

ja uciekam ,jutro wieczorkiem napewno tutaj zajrze:) mam nadzieje ze bedziemy trzymac ten topik :) spokojnej nocy wam zycze dziewczyny !! dobranoc :)

A karmicie piersią swoje dzieci? Bo ja swoją karmię cały czas a nawet starsza przychodzi jak karmię młodszą i mówi "mamusiu cysia" :)

Ja tez juz spadam z kafe. Cos jeszcze dzisiaj musze zrobic. Do jutra!!!

Coco de Bata bardzo dobrze Cię rozumię. Moja córka też czasami daje mi popalić, a czasami jest potulna jak aniołek. A młodsza juz chodzi sama przy czym się da (łóżko,meble,krzesła itp) to jeszcze trudniej mi obie upilnować!

Gość ręce opadają do ziemi
dać cycka- co za obrzydliwe wyrazenie,kobiety w ogole sie nie szanujecie.czy tak ciezko powiedziec-nakarmic piersią...Co za dojne krowy:/

Dać cysia, dać cycka, dać cyca - czy to takie obraźliwe??? My nie jesteśmy dojne krowy tylko dajemy naszym dzieciom to co najlepsze!!!