Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama Bartka

mamusie malych dzieci...

Polecane posty

chwilowo nie bo mam małe problemy zdrowotne:( ale w przyszłości tak:)

Koszt tej wkładki trzeba podzielić przez 5 lat jej noszenia więc moim zdaniem sie opłaca:) Na kolki dawałam małej taki płyn Gripe Water,nam pomogło:)

poprosilam doktora o tabletki aby byly tanie, abym nie tyła i dobrze jakby poprawily cere. no i mam te, zobaczymy.

tala24 nie wiem,chyba po tym czasie trzeba będzie zmienić,z tego co sie orientowałam to bezpieczna wkładka bez hormonów,można nawet karmić piersią:)

termin mam na 9 lutego, ale po cichu licze ze do konca tego miesiaca mloda sie wykluje.

to fajna sprawa o niczym pamiętać nie musisz :) elegancko:)może i ja się zastanowię kiedyś nad wkładką:)

o to już blisko:) kurcze ja ciąże wspominam ok ale chciałam żeby już się skończyła szybko i wykrakałam :)

no niedlugo, ale nastawiona jestem na koniec stycznia:):):) moze sobie "wykrakam". Poza tym apetyt mam dzis nieprzecietny

Senioritka4 A masz jakies sposoby na swoja corke?bo moj tez niejade robie mu przerozne rzeczy ale bardzo bardzo malo je.

Anitka300 na moją córkę niestety żadne sposoby nie działają:( jak ma dobry dzień to zje ładnie cały obiadek a jak nie to żadne przekonywanie i proszenie nie pomoże..uparciuch straszny...czasami ewentualnie zgadza sie zjeść coś innego co lubi i gotuję jej np.pierogi z truskawkami żeby cokolwiek zjadła,mało to wychowawcze ale cóż zrobić:(

tala24 staram sie dawac wszystko wkoncu ma prawie 2lata ale ciezko jest.najbardziej odpowiada mu jajecznica...a na mleku wogole nie chce nic jesc ewentualnie jakiegos danonka albo jogurcik o mleku czy kakao nie ma mowy

moja niestety jajek nielubi:( właściwie je wszystko danonki lubi bardzo ,mleka krowiego zwykłego jej nie podaje tylko modyfikowane:)

witam wszystkie mamusie.nareszcie sie wyspalam moj urwis przespal prawie cala noc:)zasnal nawet w swoim lozeczku a to juz rewolucja.tala24 wiesz miod nic nie da kupowala nan z miodem i waniliowe nic nie daje.wystarczy ze zobaczy ze jest biale i juz nie tknie.jeszcze jakis czas temu chociarz w nocy jadl butle ale oduczylam go bo prochnice butelkowa ma.wszystkie 4 zeby na gorze z przodu ma popsute mial lapisowane ale to nic nie pomoglo popsuly sie juz na maxa teraz tylko do usuniecia sie nadaja.nie wiem czemu bo na dole ma ladne bialutkie zabki.milego dnia zycze

no przyszła chwila odpoczynku :) dzidzia prawie śpi. :) Mam do was pytanie odnoście butelek, łyżeczek itp. Sterylizujecie? Tzn. wygotowujecie? Moja Lenka ma 4,5 miesiąca, a ja gotuje butle po 5 minut, naczynia wyparzam we wrzątku. Czy nie czas już na samo mycie?

witam was mamusie!! jak mija Wam dzien?:) mi doskonale!!:) bylismy rano na spacerku, wrocilismy i maly mi zasnal, i tak spi caaaly dzien!! wstaje zeby zjesc i dalej spi... mam nadzieje ze wszystko z nim ok, i poprostu potrzebuje tyle snu a nie stoi za tym jakas choroba;/ ale mysle ze wtedy bylby niespokojny... jak wstanie o 19 na jedzonko to go wykapiemy :) co do butelek to ja wygotowuje Bartkowi czasem, nie wiem czy u Ciebie juz czas tylko na mycie... 4,5 mc to maluszek jeszcze... hm co myslicie o tym bardziej doswiadczone mamusie?:)

napewno wiekszosc Was tu dzis zajrzy,ja juz nie wiec zycze Wam milego wieczorku:) moj maz jest dzis w domku wiec wieczor spedze z nim :) malutki nadal spal wstal tylko zjesc ,pogaworzyl sobie i dalej spi :) kochane dziecko :) jest taki pogodny i grzeczny :) napiszcie prosze co ile wymieniacie dzieciaczkom smoczki w butelkach ?

Witam dziewczyny:) Dopiero teraz mam czas tutaj zajrzeć bo miałyśmy dzisiaj szczepienie i malutka była niespokojna i marudna więc czasu do pisania nie było.Teraz na szczęście sobie śpi:) Ja starszej córeczce butelki sterylizowałam do 6 miesiąca codziennie a potem ok dwa razy na dzień,teraz planuje robić tak samo a smoczki zmieniałam dosyć szybko bo starsza córa piła zagęszczone mleko na ulewania a młodsza pije teraz comfort a on też jest zagęszczany więc pije już z smoczka dwójki:)

witam witam ja smoczki wymieniam co 2 miesiace.a jesli chodzi o sterylizacje to 2 razy dziennie i jest ok