Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omeltus

Czy warto wiązać się z kobietą która pochodzi z takiej rodziny?

Polecane posty

"Niczego nie zarzucam ani mojej dziewczynie ani jej dziecko" Nie no.. skądże... "geny u jej syna też są marne" "co jeśli jej syn wdał się np.w ojca?" (którego chyba na oczy nie widział, skoro uciekła przed ślubem?) "Ale co będzie gdy jej dziecko sprowadzi moje dzieci na złą droge?" (czyli uznałeś, że on już na tej złej drodze jest)

Gość omeltus
Sam musze to sobie jeszcze na spokojnie przemyśleć, będę musiał jeszcze z nią porozmawiać. Jej za wszelką cene zależy na tym aby mieć dobre relacje i z jednym i drugim rodzicem. Dużo łatwiej by nam było gdyby ona zdecydowała się sama urwać swoje kontakty z rodziną.

Podsumowanie : -starszy brat siedzi w więzieniu -matka jest alkoholiczka -ojciec gwałcicielem -dziewczyna jest właśnie owocem tego małżeńskiego gwałtu :D -sama też wychowuje syna faceta który ją bił co ona może za to ,że brat siedzi w więzieniu ,że matka jest alkoholiczką ,że ojciec jest gwałcicielem własnej żony , co może za to ,że miała faceta z którym zaszła w ciąże i jeszcze dostała po łbie . Niektórzy tak mają , całe życie mają pecha ,bo zawsze trafiają na dupków ! Czy znowu trafiła ?

Gość ja bym napewno też nie
utrzymywała kontaktów z takim ojcem a dziecka bym mu nigdy nie powierzyła do jego rąk.

Gość ja bym napewno też nie
i nie wiadomo jeszcze co on z tym biednym chłopcem tam robi.

Gość fotopstryk
ludzie nie przesadzajcie! NIc takiego nie przeczytałem żeby dziadek został osądzony za gwałt .

Gość ii tacy
wlasnie mezczyzni sa strasznie przygnebiajacy ii on tu o rozumie pisze, Boze chlopie ogarnij sie bo dzieckiem nie jestes ii jeszcze na kafe sie radzisz naprawde zalosne !!!!!!!!

Gość autor napisał że jego dziewczy
na sama się dowiedziała o tym że ma starego gwałciciela!!! i co ma on czekać aż geny tego dzieciaka wyjdą na jaw:O

Gość dziwie sie ze twojej kobiecie
zalezy na takich ludziach matka alkoholiczka ojciec gwalciciel brat przestepca jeszcze dziecko sobie z jakim skurwysynem zrobila to wszystko mowi sama za siebie,gdyby miala rozum to usunela by ciaze a nie skazywala by je na zycie i pochodzenie z takiej rodziny.

A ma jakieś dobre wykształcenie ta twoja dziewczyna? Nie było po niej w ogóle widać takiego pochodzenia? Bo trochę wątpię, jak mogłeś nie zauważyć... To że nie chce zerwać kontaktu z rodziną w ogóle mnie nie dziwi, nawet to w pewnym sensie dobrze świadczy. Ale skoro wychowała się w takim środowisku - to ma bardzo złe wzorce, nie idzie być normalnym przechodząc to wszystko. Jest więc czego się obawiać.

Gość ta dziewczyna sama jest biedna
bo wychowała się w takiej rodzinie, więc czego od niej chce autor? dla niej będzie najlepiej jak z nią zerwiesz!

Moja dziewczyna jest właśnie owocem tego małżeńskiego gwałtu, w dodatku sama też wychowuje syna jakiegoś faceta który ją bił. Problemem nawet nie jest to że ona ma dziecko ale to że ja sam też mam dzieci! Nikt nie przeczy że nie jest biedna... Tylko że jej wybory życiowe choćby świadczą juz, że coś nie tak. Dlaczego związała się z byle kim - i to też z marginesu? Czy tamten facet w ogóle płaci na to dziecko? Co będzie, jak zacznie się za bardzo wtrącać w wychowanie? Dzieci alkoholików wychowane w przemocy nie mają poczucia własnej wartości i często to potem udzilea się z kolei ich dzieciom. Mogą być agresywne - kiedy ktoś był bity, sam bije bo agresja przechodzi z pokolenia na pokolenie. Przykłady można mnożyć. A alkoholizm jest genetyczny - i to też kolejny problem.

Gość ja jestem pełna podziwu dla
tej dziewczyna, poradziła sobie w końcu sama z dzieckiem :)

Gość ja bym nie chciał takiej
kobiety nie dosc ze z bachorem to jeszcze z takiej rodziny ale ty tez nie mozesz wolnej kobiec narzucac by wychowywala twoja bachory.

Gość jej dziecko może wyrośnie
kiedyś na dobrego człowieka bo ty swoje dzieciaki uczysz egoizmu

Gość rodzina dysfunkcyjna
Jesli chcesz stworzyc rodzine dysfunkcyjna to wez ja za zone. Ona pochodzi z patologicznej rodziny i nie sadze aby mogla stworzyc normalna rodzine szczegolnie ze matka alkocholiczka. Istotne jest czy ona jest osoba ktora zrozumiala wszystko co bylo zle w jej zyciu i potrafi sie od tego odciac metalnie. Dwa lata i nic nie wiedziales o jej rodzinie to troche dziwne.

Gość tu nie ma znaczenia z jakie kt
i jest rodziny liczy się człowiek!

Gość ure
Wiesz? Jednak ja dałabym jej szanse,z tego co piszesz jest z Tobą szczera a to najważniejsze w związku. Pewnie bardzo Cie kocha,liczy na Ciebie że jej nie zawiedziesz. To że ma takich rodziców i ojcem jej dziecka okazał się ktoś taki to nic nie szkodzi.

Gość ure
Ważne że Ciebie kocha, wcale jej się nie dziwie że chce utrzymywać kontakt z mamą, bratem a nawet z ojcem.Ojciec był pewnie dla niej dobry, kocha ją i jej dziecko więc naturalną rzeczą jest że zostawi dziecko pod opieką osoby której ufa. To jaki jej ojciec był dla jej matki to nie jest jej sprawa,mama może nie powinna jej raczej o tym mówić.

Gość ure
I co z tego że ojcem jej dziecka był damski bokser? jej syn wcale nie musi być taki sam, jej rodzina może jest patologiczna ale przecież jeśli wychowują tego dzieciaczka w miłości to dziecko napewno wyrośnie na dobrego człowieka.

Gość ja mam twarde zdanie na
ten temat-- geny maja duzo do powiedzenia `jak chcesz miec kolejne takie dziecko jak ona - prosze bardzo ja bym na pewno z zdanym degeneratem dzieci nie plodzila !

Gość moskala
Trochę to dziwne że dopiero po2 latach dowiedziałeś się wszystkiego. Ja tam nigdy nie przekreślam człowieka ze względu na warunki z jakich się wywodzi ale jakby była szczera do końca to by powiedziała wcześniej takie rzeczy.

Gość ure
ja mam twarde zdanie na ciekawa jestem co powiesz o kobietach które urodziły dziecko z gwałtu? geny to tylko namiastka, liczy się tylko to w jaki sposób dziecko zostało wychowane!

Gość nie nie warto
bo nie masz do niej zaufania , i uwazasz jej syna za potencjalnego przestepce .