Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona92

Jaka jest mozliwosc ze zajde w ciaze?

Polecane posty

Gość Ona92
Jestem dziewica. Uprawialismy pieszczoty z moim chlopakiem. On spuscil sie na pierzyne i mial na rece sperme. Nastepnie robil mi palcowe. Nie jestem pewna czy moge byc w ciazy? Bralam po calym tym zdarzeniu tabletki antykoncepcyjne 2x co 6 godzin. Wzielam ich w sumie 6. Czy jest mozliwosc ze bede w ciazy? Dodam jeszcze ze mialam dni płodne.

Gość julkaa11
jest duża możliwość a w takim przypadku idzie po tabletkę do ginekologa uniemożliwiającą dojście do zapłodnienia

gratuluje braku mozgu. 6 * tabletka antykoncepcyjna- mam nadzieje, ze wyrosna ci wlosy na zebach:/ a co do ciazy, jest mozliwosc, ze w ciazy bedzie "pierzyna"....

Gość julkaa11
jeżeli ktoś jest gotowy żeby współżyć to powinien też brać pod uwagę możliwość zajścia w ciążę. Z twojego nicku wnioskuję że masz jakieś 17 lat. Życzę Ci aby wszystko się ułożyło, ale na Twoim miejscu nie decydowałabym się na tak wczesne współżycie. Być młodą, niedoświadczoną i najczęściej samotną matką to nie to samo co dojrzeć do macierzyństwa, aczkolwiek jest to wspaniała i piękna rzecz. Nie wydaje mi się żebyś już była gotowa na dziecko. Lepiej idź do lekarza, on Ci powie co i jak

6 tabletek? Dziecko skąd Ci taki pomysł do głowy przyszedł? Krzywdę sobie chcesz zrobić?

a czemu wy sie dziwicie. Takie sa skutki jak rodzice nie rozmawiaja z dziecmi na ten temat. i mamy cala rzesze mlodych matek, nauczyciele sie ciesza, mamy przeciez niz demograficzny w calej europie....

Gość ona92
Ale on nie wlorzyl palca do srodka

Gość KAMIS777
boze jak to czytam to az smiac mi sie chce z twojej glupoty 6 tabletek? czy ty masz cos z mozgiem? bierze sie po 1 kazdego dnia o tej samej porze ile ty amsz lat 14? a w ciazy to faktycznie moze byc ale ta pierzyna hehe

Gość aaapsik
hahaha :) się usmiałam :)

ale co Wy gadacie o rodzicach? Ok nie rozmawiają, ale w szkole jest wychowanie do życia w rodzinie. A internet? Tutaj można się kształcić (nie mówię o kafe). Ja czytałam "Bravo" i tam w każdym numerze był artykuł o antykoncepcji :) W dobie internetu nastolatek sam może się kształcić, jeśli chce.