Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

Czy potrafiłybyście wybaczyć facetowi zdrade?

Polecane posty

Gość Olgaa26
ale jakie te kobiety sa podle wiedza dobrze ze facet ma zone dzieci itp. w zyciu bym tak nie zrobila wiedzac ze facet ejst z kims zwiazany, oczywiscie nie usprawiedliwiam mezczyzn bo nikt ich na sile do lozka nie bierze

Gość day_5
Potrafiła bym, gdybym kochała, w końcu miłość to także przebaczenie

Gość erykaaaaaaaaaaaaaa
czasami facetowi nie uklada sie w zwiazku i wtedy robi skok w bok

Gość Olgaa26
no wlasnie nie mowiac o znone

Gość a ja powiem
day_5 ale miłość to także zaufanie i uczciwość, a zdrada niestety to przekreśla. takie jest moje zdanie. zdrada to również sygnał od drugiej osoby, że tej miłości z jego strony już jednak nie ma.

Gdyby to było jednorazowe, albo z jedną kobieta... Może bym wybaczyła, bo jak kogoś kocham, to nad życie. Ale... :O . A co byście zrobiły, gdyby zdradzał was przez długi czas, z różnymi kobietami, twierdząc, że to tylko seks?

Gość a ja powiem
zupo, kopnęłabym w dupę już za pierwszym razem, nie byłoby następnych. no ale podejrzewam, że piszesz o sytuacji, gdzie kobieta jest długo nieświadoma, a on z kwiatka na kwiatek.

Gość day_5
a ja powiem - poniekąd masz rację, ale zdarza się że któraś ze stron z jakiegoś powodu zdradzi i żałuje,bo zdaje sobie sprawę, że jednak nadal kocha i nie chce wszystkiego przekreślać. Żałuje tego co zrobił, a nie da się cofnąć czasu.

Gość a ja powiem
day_5 ja tak myślę. ale też nie jestem w stanie powiedzieć na 100% jak bym się zachowała. nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieję, że nie będę. ale mój mąż zna moje zdanie na ten temat, jego jest podobne. nie ma przebacz i już.

Gość a ja powiem
zupa, jak często jesteś na gg?

Gość a ja powiem
pomidorówka, jesteś?

Gość misia hvcoycu
nigdy bym nie zapomniała i to byłby koniec, nie chce sie męczyć , to wykonczyłoby mnie psychicznie, nie chciałabym go nigdy wiecej, gadac z nim nie wspominając o innych rzeczach, ciagle miałabymich przed oczami. ja bym chyba odeszła

" a ja powiem zupa, jak często jesteś na gg?" Bywam relatywnie często, teraz byłam w pracy. Napisz, napisz, że ty to ty i jak zobaczę, że jesteś, to się odezwę. Mam nadzieję, że nic się nie stało?

Gość a ja powiem
nie nic, tak Cię tylko zaczepiam. czasem mam ochotę pogadać z kimś innym niz moja 3-latka, hihihi

Jestem facetem i powiem wam co ja o tym mysle. Gdyby moja żona zdradziła mnie raz, pod wpływem chwili,emocji itp. Np. wypiła za dużo ze znajomymi i jakoś tak wyszło, to puściłbym to płazem. Cipknie mydło,nie wymydli się. Ale gdyby miała stałego kochanka to won z chaty.

" a ja powiem nie nic, tak Cię tylko zaczepiam. czasem mam ochotę pogadać z kimś innym niz moja 3-latka, hihihi" :D :D :D Chętnie. Ale ostrzegam, też jestem na poziomie trzylatki :D

Gość a ja powiem
ok, mam wprawę, podołam. tak myślę;)

Gość glupie tooo
laurent ''jak suka nie da to pies nie weźmie '' nawet jak suka daje - pies nie powinnien wziasc ! :O