Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet.

ZAPOMNIELIMY SIE-WLOZYL BEZ GUMKI-STRES STRES STRES!

Polecane posty

Gość DO KOBIET
Koliberek-serdecznie dziekuje za Twoje slowa. Sa jak oaza na pustyni:) I balsam dla duszy hihi. Pozostaje tylko czekac cierpliwie.

Gość jestes dziwna
tak sie stresujesz a nie masz drobnych na test ;/

Gość zuzuuzuz
Masz tu mnostwo odpowiedzi, wiec nie wiem czy nawet przeczytasz moja, ale co mi tam. Powiem Ci, ze jestem z moim narzeczonym prawie 5lat i przez ten czas moze pol roku bralam pigulki, nigdy nie kochalismy sie z gumka (nie lubie, on tez), zawsze stosunek przerywany i co? I nie jestem i nigdy nie bylam w ciazy. W tej wydzielinie z penisa przed wytryskiem znajduja sie plemniki, ale jest mala szansa na zaplodnienie. Okres moze Ci sie spozniac z nerwow, lub z wielu innych czynnikow oprocz ciazy, wiec nie panikuj. Najlepiej zrob test lub idz do lekarza, dla swietego spokoju. Czasami gdy kobieta bardzo chce lub nie chce byc w ciazy, pojawiaja sie nudnosci, obrzmiale piersi i inne objawy wskazujace na ciaze, ale to psychologiczny stan, zwany ciaza urojona. Nie panikuj, szanse sa male, po prostu zrob test. Acha, przesylam Ci linka, jestem pewna, ze warto sie z tymi wiadomosciami zapoznac, bo jeszcze nie raz Ci sie w zyciu moga przydac. Pozdrawiam. http://mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=641

Gość nic sie nie martw
...też to przechodzilam, stres byl ogromny i oczywiscie wszystkie objawy ciazy (ja z kolei mam nerwice) okres przyszedl z tygodniowym opoznieniem co oznacza, ze kochalam sie bez zabezpieczenia dokladnie w dniu owulacji. Tez nie bylo finalu - ale stres ogromny!! Dostalam okres, ale dla pewnosci zrobilam jeszcze test co rozwialo wszelkie watpliwosci. A chlopa, ktory ma opryszczke kopnij w dupe! I wspolczuje ci bo wirusa sie ma do konca zycia!!

Gość Kaasia045
Dobry wieczór Mam pytanie.. Otóż spóźnia mi się okres ponad dwa tygodnie, dodam, że mam nieregularne i jestem nastolatką. Jednakże obawiam sie pewnych rzeczy, mianowicie niedawno miałam pewne zbliżenie ze swoim chłopakiem, tzn. leżeliśmy nago no i hm, po prostu przytuliliśmy, ot. Dodam, że jestem dziewicą w 100% . Ale obawiam się, że mógł przez przypadek zawędrować swoim członkiem ku mojej małej i lekko pocierać, ale wątpie, by mogło do czegoś dojść, skoro nie miał wytrysku, a ja jestem 'zamknięta' . Następna sprawa, później się ubraliśmy no i można powiedzieć, że się nim zajęłam i fakt faktem, ubrudziłam sobie trochę dłonie ale w sumie, miałam wrażenie, że mi wysłchy i po chwili poszłam się kąpać, również w tych miejscach, myjąc się tą dłonią.. Teraz pobolewuje mnie brzuch, mam mieszany nastrój, tak jak przed miesiączka. Dodam, że ostatnio chodzę na mocnym stresie, egzaminy no i sam fakt, nakręcania się..+ rozmawiałam o tym z mamą i sama mnie zapewnia w fakcie, że dziewica raczej nie może zajść w ciąże, jeśli nie doszło do wytrysku (silnego) ku błonce, bo fakt, są owe dziurki przez które wypływa krew, no i same plemniki muszą być raczej wprowadzone głęboko do środka, by prztrwać, racja? + dodam, że chętnie bym się dowiedziała, czy czasem nie złapałam jakiejś infekcji, czy coś. Po niedzieli planuje iść do gina, jak sądzicie, powinnam się martwić? Prosze o szybką odpowiedź !

Gość Nicolka.....
Czesc. Ja tez mysle ze masz minimalne szanse na bycie w ciazy. Nie wierz w jego teksty... Facet cie zdradzil, zarazil sie opryszczka a nastepnie zarazil Ciebie... Do tego tekst o aborcji... Przemysl czy on zasluguje na twoje uczucia. Ja mysle ze on nie jest wart tego by jakakolwiek kobieta z nim byla... Na brak okresu jak najbardziej moga wplynac leki i stan zapalmy spowodowany wirusem opryszczki wiec uszy do gory wszystko bedzie dobrze :)

Gość nic sie nie martw
a z poprzednim chlopakiem tez wielokrotnie(!!) w dni plodne i nieplodne kochalam sie najpierw bez gumki i w ciaze nie zaszlam wiec praktycznie jak wszedl w ciebie dwa razy to nie ma szans...

Gość Kaasia045
Można prooosić o odpowiedź?

Gość zuzuuzuz
Do Kasia 045 Co to za brednieze dziewica nie moze zajsc w ciaze????!!!! Przeciez nie jestes tam 'zakorkowana'. mala dziurka zostaje mimo blony. Na rekach raczej nie przenioslas plemnikow, one nie zyja tak dlugo. W ogole watpie, ze jestes w ciazy, jezeli sperma Twojego chlopaka nie miala bezposredniego kontaktu z Twoja pochwa. Na przyszlosc, dlaczego nie poczytasz o tym wszystkim? przeciez to nie jest jakis sekret, tylko wiedza ogolnodostepna.

Gość Nicolka.....
Kasia nie ma mozliwosci bys byla w ciazy. To nie jest az takie proste :) Do ginekologa tez nie radze dopuki niezaobserwujesz u siebie jakis niepokojacych obiawow np: swedzenie, pieczenie, bol, duzo wydzieliny czesto o silnym "zapachu"...

Gość Kaasia045
Wiesz, nie zawsze wszystko jest planowane. Wiedzę mam, ale zawsze lepiej jest się spytać o zdanie innych. Też to wykluczam, no ale mimo wszystko stres jest tym opóźnieniem.

Gość do Kaasia045
dziewczyno!! wez sie w ogole zastanow czy dojrzalas do takich zblizen. bo rece opadaja jak sie czyta takie bzdury. A jak juz sie zabierasz do tego to sobie najpierw dobrze poczytaj kiedy i w jaki sposob sie w ciaze zachodzi. Chyba by musieli cie oglosic druga Maryja gdybys zaszla w ciaze bedac dziewica... A jesli to prowokacja to nudna...

Gość Kaasia045
Mała uwaga, tekst wyżej. Mówiłam, że to było nieplanowane, dlatego teraz się wstrzymuję od takowych sytuacji, nie moj wina, że wywarła na mnie taki wpływ, spokojnie kobieto/ mężczyzno. Po prostu chciałam zapytać, czy nie jest to też powodem jakiś bakterii, bo to również zaznaczyłam w poprzedniej wypowiedzi ;)

Gość do Kaasia045
powodem bakterii (a raczej wirusa) moze byc....zalezy z kim to robilas. Jesli ten chlopak tez jest prawiczkiem (a rozumiem, ze jestescie bardzo mlodzi wiec zakladam, ze moze tak byc) to nie sadze, zeby cie czyms zarazil. I nie ma sensu latac do ginka jesli nic ci sie nie dzieje i nie planujesz narazie uprawiac seksu. badanie per rectum chyba jest malo przyjemne.....

Gość Kaasia045
Dziękuję kochane! :* Pozostaje mi więc oczekiwanie na miesiączkę. Udanego wieczoru życzę!

Gość do Kaasia045
tak, czekaj spokojnie, na pewno sie pojawi. A poniewaz jestes bardzo mloda to takie nieregularne cykle moga sie zdarzac. A moglas w ogole miec cykl nieowulacyjny.

Gość Kaasia045
Zapomniałam wspomnąć, że kilka dni po tym zdarzeniu z chłopakiem dostałam krwawienia, co prawda do maksymalnie 4 dni.. Delikatnego, nie jakiegoś ostrego w sumie. Więc mam wrażenie, że wtedy ze stresu mogłam mieć wcześniejszy okres, a teraz muszę odczekać podwójnie. A co do autorki tekstu, równiez przyłączam sie do odpowiedzi związanych z tym, jakie ma podejście do Ciebie ten mężczyzna, żeby tak bezczelnie okłamać ;/ / na pewno wszystko bedzie dobrze!

Gość Kasia045
dostalam : )

To wszystko co opisałaś nie świadczy,że jesteś w ciąży.Okres może się spóźniać z innych powodów.Ja na przykład zawsze tak z mężem robię,najpierw jest bez gumki dopiero potem zakłada i jeszcze nigdy nie zaszłam od tego w ciążę.Piszesz,że potem założył gumkę więc wydaje mi się to mało prawdopodobne,że jesteś w ciąży.

Gość do kobiet.
zuzuzuu i inne dziewczyny- serdeczne dziekuje za Wasze wypowiedzi. Szczegolnie za link, bardzo ciekawy. Jesli chodzi o krwawienie, to mialam o jasnej barwie, trwalo to 4dni (piatek, sobota, niedziela, poniedzialek) (a nie jak zawsze 7),ale podejrzewam,ze to bylo z tej opryszczki. Ja jeszcze nie dostalam jak narazie,ale co zauwazylam, sluz jest inny, byl baaaardzo ciagnacy sie i dlugi (wypadl jak czop). Czekam i czekam... ale jestem nastawiona pozytywnie:)

Gość marccellina
Według mnie już najwyższa pora na wybieranie imienia dla dzidziusia. To ważna sprawa i dość istotne czy będzie to chłopiec czy też dziewczynka.

Gość do marceliny
Widac, ze ci seksu brakuje:P uciekaj stad:P

mysle ze za bardzo sie stresujesz dlatego nie masz okresu. to ze spoznil sie jeden dzien to nie tragedia. fakt moze dojsc do zaplodnienia plynem ejakulacyjnym ale ON POPRZEDZA WYTRYSK. jesli jak to ujelas, 'wlozyl dwa razy i wyciagnal' to malo prawdopodobne ze doszlo do zaplodnienia. nie stresuj sie a okres sam przyjdzie, albo po prostu zrob test. i sluchaj, ja z moim facetem od zawsze kochamy sie bez zabezpieczenia (ponad rok) nawet w dni plodne, poniewaz nie moglam przyjmowac tabletek a na gumki mam uczulenie.. mamy sprawdzone sposoby antykoncepcji :)

Gość dokobiet.
hej Tequila! Okres spoznia mi sie juz ponad tydzien... w poprzednia niedziele mialam dostac okres :P a tabletki na opryszczke jeszcze biore. dzis ostatni dzien.

wiesz miałam podobną sytuację niedawno. z tym że my trochę więcej razy"wkładaliśmy" ... i byl to dzień niepłodny, ale z tym nigdy nie wiadomo.. okres spóźniał mi się 10 dni. i międzyczasie zrobiłam sobie trzy testy - wszystkie negatywne. radze zrobić to samo, pamiętaj z porannego moczu ... jeśli wyjdzie negatywny to wyluzuj troche, a jak nie dostaniesz to ponów za kilka dni. ja już odchodziłam od zmysłow, robiąc trzeci test i widząc negatywny wynik stres mnie opuścił i wieczorem dostałam okresu ;)

Gość Monika-k-ce
Serdecznie wspolzuje stresu!Ja nie mialam takiej sytuacji,ale nie wyobrazam sobie przechodzic to, co ty teraz.Oby wyszlo, jak ty chcesz!:) Trzymam kciuki i nie lam sie.

Gość Dokladnie najwazniejsze to
Nie poddawac sie i bezstresowo podejsc do tego.Mialas teraz ciezki cZas- choroba, leczenie, to wszystko wplywa na miesiaczke. Uwazam, ze powinnas sie zrelaksowac, nie myslec o tym.