Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi sie podobaja

legginsy w kwiaty - chetnie kupie

Polecane posty

Gość tak bardzo mi sie podobaja

na allegro nie ma nic.. moze ma ktos odsprzedac albo zna jakis sklep internetowy gdzie moge takie dostac?

H&M, Zara, Stradivarius. Poszukaj legginsow tych marek na Allegro :) chociaz mozliwe, ze maja tez jakies "bezmarkowe". No i z doswiadczenia wiem, ze te legginsy strasznie pogrubaja, wiec dobrze jednak przed zakupem je przymierzyc :].

Gość bhfjjghkmghnmj
ja tez takich szukam,ale nie mam tyle kasy zeby kupowac w stradivarius czy zara ;/

Gość pannakolorowa
mam nowe legginsy w kwiaty, nie uzywane, z metka :) chetnie sprzedam ::) Tu jest link do strony: http://stylio.pl/og/53121/nowe-legginsy-w-kwiaty :) w razie pytan mozecie napisac na maila lub jak ktos ma konto na stylio wiadomosc prywatna :)

Gość gość
Leginsy w kwiaty nawet w chińskim można kupic.. Lepiej zapłacić mniej ale jak się zniszczą to nie będzie szkoda :)

Gość la_spezia@op.pl
witam dziewczyny :) mam do sprzedania świetne legginsy w kwiaty, dobrej jakości, różne wzory. Piszcie na maila, wyślę ofertę: la_spezia@op.pl

Gość abbuubbuu
znalazłam ciekawe leginsy, nie koniecznie w typowe kwiaty ale i tak są cudne http://www.bizzu.pl/

Gość nie osmieszaj sie
to dla dzieci... lepiej kup sobie jakies seksowne skórkowe

Gość gość
legginsom w kwiaty zdecydowanie NIE - to wyrób dla dzieci albo infantylnych nastolatek albo dla Magdy Gessler