Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolce wella

mam 36 lat i chętnie poznam młodszego

Polecane posty

Gość dolce wella

jestem atrakcyjna ;) taki kuguar ze mnie :D

Gość elninek
Hej! Wciaz szukasz mlodszego ?

Gość world of warcraft
Lol, ale desperat :D

Gość zdegustowany starą rurą
nie dotknąłbym kobiety w tym wieku, to nekrofilia

Gość Hyde
ja mam 24 i chetnie poznam starsza

Gość Erik 34
Hej z tej strony Erik i ja bym chcial chetnie poznac ciebie jak jestes starsza,,pozdrawiam

autorko - chcesz stworzyć antykwariat? :D🖐️ ( ona antyk, a on wariat ) :classic_cool:

Gość buli104
hej jesli jesteś zainteresowana sporo młodszym od siebie to napisz mam 18 lat jestem z okolic poznania odezwij się napisz gdzie mieszkasz najlepiej na e-mail dragon15@buziaczek.pl

Gość hahahahahahahahahah
tak koorwa :D a ona siedzi i czeka na ciebie poltorej roku :D

Gość kurnumberone25
do zdegustowany stara rura : ciekawe co bedziesz bzykal jak bedziesz mial tyle lat bo nie wszyskie laski leca na starszych bo sie brzydza tka jak ty teraz fuuu i niech ci taka laska powie to prosto w twarz chicalabym twoja mine zobaczyc najpierw sie zastanow co piszesz moze i jestem duzo mlodsza od tej Pani ,ale nie toleruje chamstwa prostactwa i braku klasy, inteligencji u facetow

Gość i ja tak zaczynałam
to chyba ten wiek :) sprawia że kobieta chce potwierdzenia swojej atrakcyjności, w wieku 36 lat wdałam się w romas z młodszym o 11 lat facetem, zawsze kręcili sie koło mnie młodsi bo nie wygladałam na swój wiek,kobieta w tym wieku wie czego chce, jest pewna swojej sexualnosci,nie ma zachamować a mlodszym facetom to sie podoba, po 2 latach kochas powiedział mi papa cytuję: chyba nie myślałaś że będę ze starą babą,nie zabolało ze względu na wiek ale z powodu zaprzysiegania się co do milości z latami kiedy mi przybywało wieku moje upodobania co do facetów nie zmieniały się, zawsze wolałam młodszych niż starszych,nastepny kochaś był młodszy o 19 lat, kolejny o 10 lat , tych kolejnych traktowałam lekko,jak dodatki do mojego zycia którego nie zamierzałam zmieniać aż......no właśnie,nadal bronię się rekami i nogami od obraczki ale obecny moj facet jest mlodszy o 15 lat i wyglada na to że przy nim się zaczynam więc zyczę udanej przygody z mlodszymi, są jak akumulator co ładuje nasze zuzyte juz baterie :) :) :) :) :) :) :)

Gość mamamijamamija
no właśnie,nadal bronię się rekami i nogami od obraczki ale obecny moj facet jest mlodszy o 15 lat i wyglada na to że przy nim się zaczynam poczekaj az ci tesciowa w twoim wieku morde obije :D ty zaczelas ,a ona skonczy :D