Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozof Kant

dlaczego niektore dziewczyny wybieraja brzydali?

Polecane posty

bo ładna dziewczyna poleciała na wyżelowanego,pachnącego adidasa,po dłużyszch jakże płytkich rozmowach stwierdziła ze facet nie widzi nic prócz sztang i odżywek postanowiła dać szansę chudemu,niewyjściowemu facetowi który ma coś do powiedzenia w innych dziedzinach niż siłka,laski,bryki i tego też wybrała.proste :) tak się składa że wygląd jest ważny ale nie jest wszystkim...

Gość effy.
a ja bardzo lubię chudych !! więc wypraszam sobie. Brzydzę się miśkami z mieśniami jak i bez mięsni (nie wiem który gorszy) A facet musi być tylko troche przystojniejszy od diabła:P

bo mając bardzo przystojnego faceta dziewczyna nie ma spokoju;) wiecznie jakieś inne lale się za nim ogladają bądz też perfidnie podrywają. A jeśli na dodatek co zwykle jest regułą taki wypachniany piękniś jest kobieciarzem to już w ogóle można osiwieć w wieku 30 lat:P. Miałam taką sytuacje a on uwielbiał kiedy byłam zazdrosna, wytrzymałam rok i spalił buty:P Zresztą odwrotne sytuacje też bardzo często mają miejsce bardzo przystojny facet ma brzydką dziwczynę. Poprostu niektórzy cenią sobie wnętrze człowieka...a serce nie sługa:)

Gość pscółkaaaaa
Mój facet nie nalezy do piękności ... a w życiu bym go nie zamieniła.

Gość moskala
Ponieważ lepiej jak facet jest interesujący i męski niż "ładny" poza tym każdy ma inny gust i może akurat ten brzydal jest atrakcyjny dla takiej dziewczyny i tyle. A na dłuższą metę z bezmózgim pięknisiem człowiek się zanudzi, fajniejszy jest facet, który coś sobą reprezentuje, jest inteligentny i ma poczucie humoru. Nie musi przy tym być piękny. Ja tam wolę panów o takiej bardziej oryginalnej urodzie niż lalusiów w stylu cristiano ronaldo

Gość MarokoStyle sklep rekodziela
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zaprasza na noworoczne promocje. Egzotyczne elementy wystroju wnetrz i ogrodow ... a rowniez cos dla Ciebie .... www.marokostyle.com

Gość wwrrr
Wybierają brzydali, bo się w nich zakochują. I ja protestuję wobec teorii o zazdrości. Miałam i przystojnego, i i brzydkiego, i jeśli miałabym się czuć zazdrosna, to o brzydkiego, bo miał bardziej czarującą osobowość ;) I on ciągle jest z kimś, a ten przystojny jakoś nie ;)

bo na samym patrzeniu się związku nie zbuduje. związek sie buduje na bazie poglądów, uczuć i zaufania. uroda ma tu niewielkie znaczenie, głównie dlatego ze jest czynnikiem bardzo nietrwałym i szybko przemijającym :)

Gość aaaaaaaaaaa44
Bo jak masz przystojnego faceta -----to go i tak odbierze ci jakas inna laska ............

Gość brzydal z kasa zawsze znajdzie
laske

Gość Rumbaaaaaaaaaa
Wasz ideał na przykładzie jakiegoś zdjęcia z netu????

Gość LubieGofry
Ja nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ;)

Gość bo lecą na ich kasę
r