Iconoclast 0 Napisano Styczeń 23, 2010 "po pierqwszej randce mi otwarcie proponuje lozko, albo beka i dlubie w nosie no to co mam myslec o takim delikwencie" W jakim kompostowniku wy wykopujecie takich buraków :] ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ohne dich możemy sobie podać ręce:):):) do tej listy talentów które wymieniłaś dodałabym jeszcze takich którzy wierzą w teorie spisków, że umrzemy wszyscy na świńską grypę oraz buraków którzy mówią : ej daj mi fona, co?:) już mam plan: napiszę książkę, opiszę ich wszystkich i zostanę sławna i bogata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Iconoclast - o i nawet tytuł już mam, dzięki:) 'The kompostownik' - żeby było trochę po 'hamerykańsku';) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janeczka1234 Napisano Styczeń 23, 2010 tytuł dobry hehe, ale bez the hehe laski ja też tak mam a też jestem ładna, to chyba zadna reguła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość johny debb Napisano Styczeń 23, 2010 calkiem normalna, z ciekawosci, kogo masz w londku, ze tak czesto tam jezdzisz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 johny debb nie mam nikogo w londku, jeżdżę od kilku lat do uk do pracy w szkole językowej, uczę tam angielskiego i zajmuję się dzieciakami z różnych krajów i właśnie jest dość dużo zwiedzania;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie wiem co mam o tym sądzić:( jest ktoś na sali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatkowa Napisano Styczeń 24, 2010 mi tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie trzeba bylo sie puszczac Napisano Styczeń 24, 2010 bez blony nie ma szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatkowa Napisano Styczeń 24, 2010 ile razy mozna probowac,ja chyba musze odejsc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie wiem co o tym myśleć po prostu jakiś mam mętlik w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 niby się odzywa, ale coś jest chyba nie tak, zastanawiam się skąd takie zachowanie i co o no oznacza..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie trzeba bylo sie puszczac Napisano Styczeń 24, 2010 jak traktujesz sex jak zabawe to sie nie dziw ze jestes traktowana jak zabawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatkowa Napisano Styczeń 24, 2010 wlasnie zajzalam na nk do ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatkowa Napisano Styczeń 24, 2010 oj co ty z tym sexsem hehe moj tez jakos dziwnie sie oddzywa zmeczony i chory no ale mogl mi to jakos normalnie napisac a nie ,obudzialas mnie poszlem wczesniej spac bo zmeczony i chory jestem eee tam znow mi podpadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bo się wkopałam podając swoje dane, chociaż w sumie nie mam nic do ukrycia, ale wolę być anonimowa na necie:) jak ktoś potrafi coś rzeczowego doradzić w tej sprawie to chętnie podam swoje gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatkowa Napisano Styczeń 24, 2010 podaj popiszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ok 7434672 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podaj jeszcze kod pin i adres Napisano Styczeń 24, 2010 zamieszkania - wszyscy juz wiemy o tobie wszystko konto na NK - zdjecia twoich rodzicow i znajomych miasto i wiek imie i nazwisko brakuje jedynie numeru domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 moja wina że ktoś grzebie po mailach i dochodzi do kłębka;) ? zresztą usunęłam już wszystkie dane, never again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszko Stec Napisano Styczeń 24, 2010 zaraz napiszemy do twoich rodzicow ze uzalasz sie na kafe, bo nikt cie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za bledy trza placic Napisano Styczeń 24, 2010 wiem teraz o tobie prawie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hehe, świetny plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napiszemy sie się puszczasz Napisano Styczeń 24, 2010 i rozsylasz nagie zdjecia facetom z netu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 24, 2010 prawie robi wielką różnicę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a przespalas sie z nim Napisano Styczeń 24, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iconoclast 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jak pragnę tylko zwrócić uwagę na to,że jeżeli ktoś ma ustawione automatyczne logowanie na NK i nie ma wyłączonej widoczności przeglądania to autorka ma go na liście osób odwiedzających no przynajmniej ja o tym zapomniałem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach