Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkalolka

DZIEWCZYNY nie ufajcie facetom z Sympatii!!!!

Polecane posty

Gość lolkalolka

ostatnio spotkalam sie z jednym takim typkiem, facet na oko przystojny, inteligentny, dojrzaly, wyksztalcony randka na plus, bylo milo i sympatycznie pozniej pisal smsy ze podoba mu sie nie tylko moj wyglad ale i charakter, obiecywal wiele rzeczy ale jakos tydzien milczal, az odezwal sie wczoraj usilnie proszac o spotkanie, jako ze nie lubie nieslownych facetow postanowilam go sporawdzic zalozylam sobie konto na sympatii ze zdjeciem dziewczyny o zupelnie innej urodzie od mojej, tez bardzo ladnej facet od razu polkanl haczyk, napisal nr gg i sklamal juz na wstepie, ze jestem pierwsza dziewczyna do ktorej tu napisal! potem przeszlismy na komunikator, udawalam idiotke, robilam bledy ortograficzne, zeby go jaks do siebie zniechecic, ale on sie coraz bardziej napalal, oczywiscie lgal jak z nut, poprosil o nr tel i spotkanie summa sumarum - nie oplaca sie tracic czasu na sympatii, bo faceci stamtad to zlo konieczne!

Ja nie mogę, i kto wyszedł na idiotkę? Myślałaś, że Jesteś taka wyjątkowa? Masz już odpowiedź.

Gość lolkalolka
nie, nie o to mi chodzilo juz dawno skreslilam tego faceta chodzi mi o to, ze klamal, rozumiesz? ze nie byl szczery

>>chodzi mi o to, ze klamal, rozumiesz? ze nie byl szczery Ty byłaś bardzo szczera, udając kogoś innego. Trafił swój, na swego.

Gość a ja mam czerwone ryło
musztarda 11/10 :D

"ze zdjeciem dziewczyny o zupelnie innej urodzie od mojej, tez bardzo ladnej" - nie ma to, jak skromność :D

Dokładnie, nie ufałbym nikomu z Sympatii - ani kobietom ani mężczyznom. Każdy kto tam ma konto jest dupkiem i kłamcą :)

Iconoclast Dokładnie, nie ufałbym nikomu z Sympatii - ani kobietom ani mężczyznom. Każdy kto tam ma konto jest dupkiem i kłamcą Popieram! Każdy pijak, to złodziej, a każdy złodziej, to pijak!!!

Gość a ja mam czerwone ryło
To taka śmieszna prowokacja. ale prawdę mówiąc do czasu większego zaangażowania lepiej nie ograniczać sobie kontaktów z płcią przeciwną. Bo co mi z tego że będę odmawiał innym skoro mnie "bardzo ładna" zostawi i się nie umówi stracę tylko okazję na poznanie innych kobiet przez jakąś pindę :D .