Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Moja pierwsza ciąża kto ze mną...

Polecane posty

tak z porannego zlapalam kilka ostatnich kropli heheh bo nie lanowalam robic ale pomyslalam sobie ze jak bede wiedziec to chociaz kawe odetne z jadlospisu....no i dostalam oczu.... czy jak zrobie test drugi dzisiaj to bedzie wiarygodny? jak myslicie?

przedewszystkim dopoki nie jestes pewna na 100% ze to ciaa zrezygnuj z tej diety, napewno nie jest ci wskazana najlepiej powtorz za kilka dni test badz udaj sie dl lekarza albo wykonaj badanie krwi

Gość palamala
rocznikowo mam juz 22:)myslalam zeby zaczac starania w maju ale chcialabym zebysmy byli juz po slubie chociaz cywilnym

a diecie juz zapomnialam ...co do badan to tu robia pierwsze usg ok 10 tyg...mieszkam w uik........

dziwne bo ta diete robilam juz wczesniej i szlo jak z platka a teraz takie przejscia mialam myslicie ze to dlatego ze w cizy jestem?organizm sie buntuje czy jak?

krisana moze tak byc ze twoj organizm plata ci figle a twoja malenstwo wolaloby cos bardziej tresciwego zjesc:) a badanie beta hcg wykonuja w UK? to da ci 100% pewnosc na moja ciaza jest wpadka, tez myslam o slubie chociaz cywilnym, ale doszlam do wniosku ze jednak nie, poniewaz zawsze mazyl mi sie slub koscielny, no ale rzecz jasna nie stac nas na to, wiem jednak ze gdy wezme cywilny ze slubem koscielmym ciagle bede wzlekac

a ja mialam cywilny i biala sukienke i byo tez super....z tym koscielnym to tylko sie ustresujesz

nawet nie wiem....chyba daja ci test ciazowy o potem usg....tutaj ciaz zagrozonych sie nie podtrzymuje raczej,traktuja to jak naturalna selekcje ...straszne

nie wiem ale zawsze juz jako mala dziewczyna marzylam o takim slubie, dluga biala suknia, ojciec prowadzi mnie do oltarza i wszyscy tego dnia patrza tylko na mnie :)

wiem wlasnie sylyszalam o tym to okropne :( nie wiem moze dobrze by bylo jakbys tam znalazla jakiegos lekarza Polaka, ktory nie jest bezduszna kreatura

Gość palamala
slub koscielny chcemy miec ale dopiero bedziemy sale zamawiac wiec troche zajmie zanim stane w bialej sukni przed oltarzem:) a ta mysl o dziecku mnie dobija,bardzo go chce i chyba fiksuje juz:D

no wiem o co ci chodzi z ta sukienka ... wiekszosc tak ma :) heheh...ja sie z tego szybko wyleczlylam ja sie zorientowala ile taka impreza kosztuje...heheheh zamiast hucznego wesela byla restauracja i wycieczka do tajlandii na 14dni....to sa opiero wrazenia na cale zycie

chyba tak zrobie i pojde na pierwsza wizyte do polskiego .... zeby sie upewnic czy wszystko ok

Gość palamala
najlepiej na poczarku pojevhac do Polski na wizyte ale musisz wziac tez pod uwage to ze w poczatkowym stadium ciazy nie mozna zbytnio latac przynajmniej jest to nie zalecane

No co prawda to prawda impreza jest bardzo kosztowna :/ ale chyba i tak z niej nie zrezygnuje :) wcale nie fiksujesz poprostu budzi sie w tobie instynkt macierzynski :)

Nie koniecznie leciec do Polski, podejrzewam ze w UK znajdzie sie jakis Polski lekarz i chyba nie bedzie podlegal tym ich zwyczaja

Gość palamala
dobranoc krisana:)

Gość MMulatka25
OPOZNIA MI SIĘ OKREK 5 TYGODNI- JEZELI JESTM W CIAZY TO BEDZIE TO JUZ MIESIAC. czy jeżeli jestem ciązy już miesiąc to test ją wykryje jezeli zrobie go w ciagu dnia albo wieczoem?

Gość palamala
spokojnie wykryje.mozesz zrobic w ciagu dnia chociaz wiadomo ze z rana sa najlepsze.ale skoro bylabys juz w 1 miesiacu to bez wzgledu na pore test wykryje ciaze

Gość m4
witajcie dziewczyny, gratuluje wszystkim :) ja właśnie nasikałam na drugi test ciążowy ;) i nic, mimo, że okres mi sie spóźnia już 2 tygodnie, dodam tylko , że nie jestem mężatką, mieszkamy razem juz od dawna, mam prawie 30 lat, odstawiłam pigułki po braniu przez 10 lat i strasznie boje się ciąży mimo, że chce mieć dziecko, może nawet na czasie :) czy Wy też macie takie obawy? strasznie się boje :( i wiem, że przez to moge być odbierana jako idiotka (bo przecież wszystkie rodzą i ja nie będe wyjątkiem) pozdrawiam serdecznie

Gość m4
przepraszam zapomniałam napisać , ze nie jestem w ciżay, bo test wykazał, ze mamą nie zostane za 9 miesięcy :) dobrze, że skleroza nie boli

Gość MMulatka25
Ale znowu jak jest możliwe że zostałam zapłodniona skoro mam przerwę w braniu pigułek i sosunek był dwa razy gdzie mój cj=hłopak nawet nie doszedł...nie że zdążył "wyjść" tyko nawet "doszedł"..czy podczas bycia w środku mogło się coś wydostać ?? jak to możliwe??

Gość palamala
kazda z nas ma na pewno obawy co do ciazy w koncu dziecko zmienia wszystko.Boimy sie tych zmian i mamy do tego pelne prawo:) ja rowniez sie boje i jednoczesnie strasznie chce dziecko.Martwie sie doslownie o wszystko mimo iz w ciazy jeszcze nie jestem:D

Gość m4
palamala, ale ja czasem mysle, ze dla mnie jest już za późno :( mam 30 lat tak jak napisałam, nie wsytdze sie swojego wieku, bo jestem wariatka :) nie wyglądam na tyle lat nawet, ale jakoś na dziecko nawet nie jestem mam wrażenie gotowa nawet i teraz mimo, że bardzo bym chciała je miec, takie małe różowiutkie bobo :) mam stracha i boję się strasznie :(

Gość palamala
malutka uwierz mi ze w dzisiejszym swiecie wszyzstko jest mozliwe.Najlepiej wykonaj test bedziesz spokojniejsza