Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieta35

dlaczego mezczyzni w wieku ok.40 lat szukaja mlodszej , zdradzaja?

Polecane posty

Gość nic glupszego
to by znaczylo ze piszesz bzdury tylko po to by cos napisac :D 🖐️

Gość denver33
smutna - jak to rozwod z twojej winy? chyba bez orzekania o winie :P rozwodzisz sie i nawet nie wiesz z czyjej winy. super. jestes malo bystra. jakbys miala leb na karku to bys gnojka zalatwila

Gość nic glupszego
wiec zyj w iluzji i pisz nadal te bzdury :) moze trafisz na glupszego ode mnie to sie nie pokapuje

Gość nic glupszego
pewnie ze nie ! ale ty sie udzielasz w sprawach o ktorych nie masz pojecia :D

Gość smutna kobieta 35
denver 33..moj maz zlozyl pozew z mojej winy, a panienki w sadzie sie wyparl, zeznawali juz jego swiadkowie czyli matka i wuja z ciootka, tez zeznali ze on nie spotykal i nie spotyka sie z nikim

Gość denver33
skoro z twojej winy to musial podac konkretny argument. w czym wiec zawinilas? masz juz wyrok?

Gość smutna kobieta 35
jeden z zarzutow z pozwu to: robioac studia i awans zawodowy duzo siedzialam przy komputerze nie interesujac sie rodzina.Niemal codziennoscia bylo, ze wracajac z pracy siadalam do kompa i robilam sobie kawe"

Gość smutna kobieta 35
denver..teraz w lutym moi swiadkowie beda zeznawac..mam zamiar tez podac na swiadka ta jego panienke

Gość smutna kobieta 35
nawet ta kawe mi wypomnial..:) ..te studia i awans byly w 2003 r. ..pozew o rozowd maz wniosl w 2009

Gość dbewdbeded
nie tylko 40- latkowie. Już 30-latkowie się uganiają za młodszymi. Zauważylam ,że młodym facetom tak do 25 roku życia często podobają się starsze kobiety ,a tym koło tzrydziestki zaczynają podobać się nastolatki , dwudziestolatki. Mam 22 lata i zawsze mialam starszych facetów. tak się składało jakoś. Rówieśnicy też zwracali na mnie uwagę, ale zawsze spotykałam lub wiązałam się ze starszymi o 10 lat np. albo i więcej...Nawet jak byłam nastolatką często się starszym facetom podobałam takim co mają 28 , 30 ,35 lat

Gość denver33
trzeba bylo dzialac gdy sie kapnelas ze sie z nia spotyka. fotki, dyktafon...zeznania osob z owych wesel i imprez ,na ktorych byl z tamta

Gość dbewdbeded
ale może i dobrze bo ,, faceci" w moim wieku to przeważnie chłopczyki takie jeszcze

Gość **Dekadencki wojownik cafe**
Dzieje się przede wszystkim dlatego,ze kobieta jest obciązona większymi obowiązkami a facio ma za duzo wolności.Toteż większe zmęczenie powoduje niechęc do seksu a facia rozrywa energia.

Gość smutna kobieta 35
do wesela sie swiadkowie jego przyznali..powiedzieli ze on byl z nia na weselu, bo my juz nie bylismy malzenstwem( nie wiem na jakiej podstawie, bo bylo pozycie i razem mieszkalismy).. drugi zarzut :gdy bylam w ciazy to go dreczylam:) serio tak podal...natomiast wielokrotnie mu mowilam zeby zerwal z ta pinda..wiec uznal to za drezcenie

Gość jest na to sposób
szczególnie że panowie ok 40tki wyglądają dużo starzej niż ich rówieśniczki i para 40latków często wygląda jak ojciec z córką - no i faktycznie długo juz im nie pobryka. Kobiety po 35tce podobają się młodszym mężczyznom i lepiej się z nimi dogadują. Wiem z własnego przykładu i polecam. I nie ma co się stresować tym co mówią faceci, bo oni się czują zagrożeni, że są starzy i nieatrakcyjni, więc na siłę się odmładzają. A to nie utrzymuje związku zbyt długo. Mój rówieśnik zacząl szaleć z 20tką, ale był bardzo zdziwiony, gdy sie dowiedział, że ja mam chłopaka w tym wieku - typowe męskie myślenie stereotypami. On chciał się z nią pokazać, ale nie mieli wspólnych tematów, wiec się rozstali. Mi nie zalezy na tym, żeby nas inni oglądali, chodzi o coś więcej niż podbudowanie ego, dlatego ten związek jest wciąż i coraz bardziej fascynujący.

Gość hgfgkujgj.lh
40-stka - A TY MODL SIE ZEBYS TAKIEGO WIEKU W OGOLE DOZYLA BO BOG LUBI CZASEM UKARAC ZA PYCHE

Gość denver33
ten twoj koles to jakas ciota. nie ma jaj zeby sie przyznac... nie znam cie. moze faktycznie jestes malpa, ale jesli facet ma jaja to nie ucieka przed odpowiedzialnoscia. jesli mu nie odpowiadalas to powinien najpierw sie rozwiesc

Gość denver33
to nie Bog stworzyl ludzi ale ludzie Boga wiec nikt nikogo nie ukaze :P

Gość smutna kobieta 35
nie siedzialam z zalozonymi rekami, udalo mi sie troche dowodow zebrac, nie wiem tylko jak sad do tego podejdzie... tesciowa oczywiscie naklamala na mnie w sadzie, ze bylam tragiczna matka i zona..na szczescie dwaj inni swiadkowie nie potwierdzili tego

Gość dbewdbeded
jest na to sposób - no ja jakoś niestety odwrotnie zauważyłam bo to zwykle kobiety szybciej się starzeją

Gość hehehee
to jest syndrom 40latka faceci 40 letni mysla ze zawojuja swiat :D:D:D tatusiowie :p

Gość smutna kobieta 35
tesciowz zeznala ze do jej synek z nikim sie nie spotyka i nie spotykal..a ja mam dwowdy ze jest inaczej, za klamstwo poniesie jakas kare? ..a swoja droga jezeli mieszkalismy razem to czy normalne bylo ze na wesele do rodziny z jego strony szedl z ta panienka , na zabawe itd?

Gość smutna kobieta 35
co sadzicie o tych zarzutach w pozwie?

Gość do bewdbeded
to sobie zobacz na naszej klasie zdjecia 40latkow z tej samej klasy i sie przygotuj, ze rzeczywistosc moze cie zaskoczyc...

Gość dbewdbeded
Bo nie oszukujmy się ładna 35-latka nigdy nie dorówna ładnej 20-latce chocby używala najlepszych kremów na świecie. Ale trzeba przyjąć to z godnością , każdy kiedys jest mlody , kazdy sie starzeje.. kobiety niestety na tym tracą jezeli chodzi o urodę,ale cóż.. dlatego trzeba znaleśc faceta , który nie bedzie patrzyl tylko na nasz wygląd ,ale bedzie z nami głownie z milości. I ktory nie pojdzie za jakąś nastolatką mimo ,że bardziej bedzie mu się podobać. Tacy faceci jeszcze istnieją choć takiego to można ze świecą szukać niestety

Gość denver33
wiesz co...czesto wina lezy po srodku. nie rob z siebie swietej na sile bo moze i ty zawinilas...jednakze zdrada to WYSTARCZAJACY dowod na to by gnojek mial rozwod z jego winy. moglas byc malpa,pracoholiczka...zla zona ale go nie zdradzilas.. mamusie olej. nie chwal sie ani jemu ani jego rodzince ze masz jakiekolwiek dowody.jesli juz to zrobilas to lipnie troche