Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie kołek

spotkałem moją byłą po poł roku braku kontaktu....JAK PIEKNIE WYGLĄDAŁA!!!

Polecane posty

Gość ale ze mnie kołek

jak wyzej... stoję w banku w kolejce, miałem sprawe do załatwienia i nagle wchodzi ona :) kiedy tylko na nią spojrzałem od razu pozałowalem ze ja zostawilem:( i to dla innej:( ( coż z tą dziewczyną juz nie jestem) zmieniła sie...w koncu nie widziałem jej dłuzszy czas...wyglądala tak pięknie, widzialem jak faceci na nia zerkają, nawet powiedzialem jej "czesc" ale tylko sie lekko usmiechneła i wyszła... chciałbym z nią pogadac ale nie mam do niej numeru telefonu ani gg, nic:( chce cos zrobic w tym kierunku ale nie wiem co???

Gość 4rtybunimo
oj zlocitka tak sobie mozesz humor na chwile poprawic ;) idz do kosmetyczki, kup nowy ciuszek i poderwij jakiegos kolesia na dyskotece i od razu lepiej ci sie zrobi i samoocena wzrosnie

Gość jivojtoijhtyoobyjbo
dobrze Ci tak :p

Gość jayeh n
zalosny jestes

Gość jivojtoijhtyoobyjbo
to prowokacja:) to nie pisze facet, który rzucił tylko dziewczna, którą rzucono :)

Gość ale ze mnie kołek
co moge zrobic???? jej kolezanki pewnie mi nie dadzą nr do niej ;/

Gość ale ze mnie kołek
no jak chcecie to myslcie ze to prowokacja...nie zalezy mi na tym, jesli jednak znajdzie sie taka ktora mi doradzi to bede wdzieczny

Gość Lilly Evangelin
a co wykasowałeś nr?

Gość Lilly Evangelin
najlepiej wyj pod jej oknem:D

Gość ale ze mnie kołek
zrywajac z nią zmienielm swoj nr, nawet gg bo pisała do mnie troche po rozstaniu a mi sie nawet tego czyac nie chcialo, nr juz nie pamietam, wiem tylko jedynie gdzie mieszka...nawet nie wiem czy by chciala ze mna pogadac....

Gość jivojtoijhtyoobyjbo
wiem tylko jedynie gdzie mieszka....buhahahaha.....dobry tekst :)

Gość Agaaaaata
Autorze. To powiem Ci, że jako stuprocentowa kobieta chyba tylko to by mnie ponownie uwiodło,gdyby facet przyszedł pod mój dom z bukietem róż, i próbował mnie przeprosić . NIe licz na to, ze Ci sie rzuci w ramiona, bo kobieta musi sie pozłościć, ale po którymś razie może zgodzi się z Tobą porozmawiać. I wtedy jej powiesz jak to Ci na niej zalezy, ze tylko ja kochasz. Popróbuj i do skutku moze sie uda.

Gość jivojtoijhtyoobyjbo
taaaa...numeru już nie pamiętam...też dobry tekst ;)

Gość 777777777777777
teraz to mozesz sobie strzelić w stopę;)

Gość Agaaaaata
Autorze. To powiem Ci, że jako stuprocentowa kobieta chyba tylko to by mnie ponownie uwiodło,gdyby facet przyszedł pod mój dom z bukietem róż, i próbował mnie przeprosić . NIe licz na to, ze Ci sie rzuci w ramiona, bo kobieta musi sie pozłościć, ale po którymś razie może zgodzi się z Tobą porozmawiać. I wtedy jej powiesz jak to Ci na niej zalezy, ze tylko ja kochasz. Popróbuj i do skutku moze sie uda.

Gość rozmuseknod
głupi huju , żle skonczysz haha

Gość o o take tooo
ta piekna bawi się z innymi a ciebie ma głęboko w dd

Gość ale ze mnie kołek
nigdy nie [potrafilem dobrze wybrac....to jest naprawde dobra dziewczyna, mi sie zachcialo szalenstw, poza tym spotkałem tą drugą bardziej szaloną i myslalem ze pasujemy do siebie ale pozniej okazalo sie ze wiecej nas dzielilo nis łaczyło...nawet gdybym chcial cos zrobic w tym kierunku to chyba mam nikle szanse...nie wiem jak bym spojrzał w oczy jej rodzicom po tym co odjebałem...z perspektywy czasu zaluje tego bvardzo...nawet gdy jej nie widzialem to załowałem...teraz czuje sie jak debil, ze stracilem kogos kto tak mnie kochał.... nawet nie wiem czy kogos ma... na N-k ma zablokowaną galerię...

Gość a ja sie zakooooochalam
gowno prawda kolku lecisz na jej wyglad teraz, gdybys jjej nie zobaczyl to bys nawet o niej nie pomyslal pacanie ja po czyms takim bym sie toba bawila do smierci

Gość marzycielka======
dupek z ciebie i frajer nagle ci sie odwidzialo?kobieta i jej uczucia to nie zabawka oby nie wrocila do ciebie