Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

poznalalm faceta i... czas na sex

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

dobra mam 23 lata facet 27 ja jestem prawie zerowo doswiadczona bez błoniasta on nie uprawiał sexu ponad rok poznalismy sie dzis 3 tydzien jak sie znamy widzielismy sie juz ..albo dopiero 6 razy byłam dzis u niego w domu...doszło do jakis pieszczot ogolnie koles jest ok nie zaden lovelas, przecietny, oboje ejstesmy nie wyzyc i napaleni na siebie, szczegolnie on na mnie, naprawde duzo gadamy koles sie wydaje ok..na pierwszych 2 spotknaiach długich było bardzo fajnie nie prawił komplementów nie zarywał zadnych podchodów było naprawde miło ale jak zaczelismy sie całowac tak idzie ostro!! i sie odkleic od siebie nie mozemy.......on wie ze dla mnie to za szybko ale jak tylko zaczynamy sie całowac to jemu rece ida w ruch i ciagle gada ze go podniecam, oczywiscie ja sama tez robie krok na prod ale kiedy on posuwa sie dalej ja robie 2 w tył..wiem ze jak to facet to go wkurza bo sie podnieca..oczywiscie tego nie mówi, tylko sie smieje ze sie nad nim znecam..i nie wiem chce to zobic z drugiej strony boje sie ze to za wczesnie i to zepsuje to cao jest teraz ogolnie jest zaisntersowany dzwoni co chwila, pyta sie o egzamin, o mnie co robie , interesuje sie i sprawia wrazenie ze mu zalezy na mnie i nie wiem chce ale sie boje chyba musze powazna rozmowe z nim przeprowadzic

Gość takajednamalami
ja bym jednak jeszcze troche poczekala z seksem :)

Gość a taka jedna 24
no z tydzien poczekam albo 2 bo dłuzej to mozemy nie dac rady zobaczymy sie z 2 razy w tym tyg i raczej nie bedzie okazji na sex, bo bedziemy na miescie...dopiero sie zobaczymy potem w nastepny weekend wiec jak cos to za 2 pewnie;) bo w weekend pewnie bedziemy na miescie

to od ciebie zalezy kiedy to sie stanie i kiedy to zrobicie;) i ty musisz nadawac tempo faceci nie lubia jak laski sie bawi w kotka myszke, szcegolnie jak podniecienie u niego rosnie;) a ty potem mówisz pauza

Gość a taka jedna 24

Gość m fb
ja pierrdole nie nauczyli cie używać interpunkcji? " ale za to ruchac juz sie nauczyla :classic_cool:

Gość a taka jedna 24
co? przeciez robilam przecinki

Gość smierdziel
uau, 2 tygodnie :classic_cool: to pokazesz ze tu rzadzisz :D daj znac czy po seksie tak samo sie bedzie twoimi egzaminami interesowal :D

Gość pytaniejakpytanie
znacie się dopiero 3 tygodnie i już (wg ciebie dopiero :o )6 razy byłaś u niego w domu...i już zastanawiasz się nad seksem? :o Nie myśl, że będzie cię szanował :o

Gość pampers do wymiany
No tak... zacznie szanować jak dasz mu dupy po ślubie albo ewentualnie dzień przed. Cóż za żałosne rozumowanie pospolitych ludków z kafe :-o Jak ma Cię szanować i zależy mu to czy wskoczysz mu do łóżka na 1 czy 15 randce to i tak nie będzie miało znaczenia.

Gość pytaniejakpytanie
hahahah...jasne, jasne. niezależnie na której randce mu wskoczysz do łóżka? jak facet sam się szanuje to nie bedzie szanował laski, która mu wskakuje do łóżka na 1 randce ;)

Gość pampers do wymiany
pytaniejakpytanie - dziewiczy tok myślenia :)

Gość pytaniejakpytanie
dziewiczy tok myślenia? :) a niech ci będzie ;)

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość nie oddaj mu sie za szybko