Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteryjaa

mam chetke cos zjesc

Polecane posty

Gość samba_rio
Dzięki.:) Też chciałbym być taką mamą - bo dzięki Temu że mama happy to baby pewnie też, tym bardziej że zostaje z babciami jak pracujesz.;) Powodzenia bo czasem pewnie cięzko :)

Najgorzej z życiem towarzyskim...Spotykam się ze znajomymi, ale znacznie rzadziej niż oni by chcieli i wciąż mnie bombardują smsami:D

Jak tłusty czwartek, to tłusty...i meganiezdrowy. Zjadłam: o 6.30 - owsiankę 8.00-pączek nr 1 11 - pączek nr 2 14 - ciemna bułeczka z plastrem mozarelli 18 - ryba z grilla z warzywami 18.30 - pączek:P Na oko 1800;) Chcialam poćwiczyć w domu dzisiaj...

Gość fiołek niebieski
Widzę,że się znacie na tym co robicie, czy któraś z Was mogłaby mi polecić jaką dietkę stosować ile kcal i jakie proporcje tłuszcze:białko:węglowodany, najlepiej jakby jeszcze ktoś podał przykładowy jadłospis, czy mam jeść kolację czy nie? Mam prace siedzącą, codziennie mogę poćwiczyć ok.30-40min aerobic lub jakieś rozciąganie, pobiegać. Mój wzrost:170cm, waga:58kg, chcę zrzucić ale z głową około 4-5kg, jestem przed 30. Czekam na propozycje:)

fiolku, wage masz super...jesli chodzi o zbicie tluszczu to pocwicz i tyle- nie ma co sie ograniczac do diet;) kolacja to mus;)

Gość fiołek niebieski
ale czy takie ćwiczenie pół godzinki dziennie coś daje, bo przy dziecku, pracy, drugiej pracy raczej na więcej nie znajdę czasu?

Gość fiołek niebieski
śniadanie:2 kromki razowca i twarożek drugie śniadanie: sałatka warzywna plus pół grahamki albo jajko na miękko obiad:ryba z surówką (akurat dziś a t kto filet z kurczka, pulpety z marchewką i groszkiem) podwieczorek:kefir kolacja:kanapka z szynką i pomidorem w międzyczasie staram się jeść tak z dwa owoce dziennie

fiolku, jakosciowo -okej..natomiast ilosciowo- malo (brakuje tluszczyku zdrowego;]) utrzymujesz wage na tym?

Gość fiołek niebieski
tak utrzymuje od paru lat taka sama, tłuszczu to znaczy co mi proponujesz? Ja za mięsem tak średnio przepadam, szczególnie za tłustym nie wiem w czym przemycać ten tłuszcz, do sałatek dodaje oliwę z oliwek lub olej z pestek winogron a żółty ser tez raczej tak średnio lubię, chyba że ten kozi ciemny.

np. orzeszki;) jak pasuje CI sposob zywienia, wage utrzymujesz to w momencie gdy zaczniesz cwiczyc powinnas chudnac powodzenia:)

Wrzucam jadłospis...przez tą zimę fatalnie się czuję; non stop marznę i moknę; nic mi się nie chce...Noi z jedzeniem jakoś tak dziwnie...Jeszcze się dołuję patrząc w lustro - mam brzydkie nogi, nierówne i z cellulitem:/ I śn. - tost z jajkiem, szynką i serem, trochę galaretki owocowej z gruszką przekąska - jabłko polane Activią II śn - bulka orkiszowa z mozarellą pomarańcza banan i activia o 16 trening po treningu sezamek w domu krupnik i gotowane udko z kurczaka na kolację - pół kromki razowca z wiejskim i pomidorem:)