Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona juz jestem...

ostatnio mam tylko w glowie seks, to juz mnie meczy,wejdzie i przeczytajcie

Polecane posty

mieszkam za granica jest tu mnostwo przystojnych facetow, chlopakow..niestety lub stety na palcach jednej reki ale zdarzylo mi sie uprawiac z nimi jednorazowy seks, to tak mnie rozochocilo ze teraz o niczym innym nie mysle. To trwa od okolo miesiaca, z poznanym nowo facetem w barze poszlam do siebie i uprawialismy bardzo dziki seks, taki niesamowity, stalam sie chora na tym punkcie na punkcie hardkorowego seksu, teraz od rana do wieczora mam tylko to w glowie,z kazdym mijanym facetem, w moim guscie uprawiam w myslach seks, kreci mi sie w glowie, oczy robia mi sie jak 5 zloty..nawet kiedy jestem sama w domu to mnie to napada, najgorsze jest to uciskanie w brzuchu od ktorego robi mi sie niedobrze. Kupilam wibrator, prawie codzien sie nim zabawiam i funduje sobie conajmniej 3 orgazmy..do tego stopnia ze zabawiam sie tez w pracy. nie chce sypiac z kim popadnie poza tym nie jest tak latwo znalezc na codzien partnera na seks, no bo jak tak po prostu?zgarnac z ulicy?heh teraz znowu mnie to dopada, ten ciezki oddech, i bol w brzuchu ja juz nie wiem co to jest ale przestaje byc smieszne...a najgorsze jest to ze mam od 2 lat faceta z ktorym przez ostatnie miesiace wogole nie sypiam, nawet go nie pragne...pragne przygodnych partnerow, mam lesbijskie sny, nawet juz raz po dyskotece zabajerowalam obca laske i w ubikacji lizalysmy sie i nasze cycki....to sie staje chore i meczy mnie..

nie chce udzielac talkich informacji...to zbyt duzo moze byc dla niektorych tymbardziej ze pisze tu takie intymne rzeczy...

Gość autorze jak widze jestes jedny
najbardziej intryguje mnie ta pozycja na palcach jednej reki :classic_cool:

hahaha a wy jak zwykle tylko z kontekstu jedne slowko podlapiecie i juz koniec na temat..mi sie wydaje ze mam problem ale nie wiem jak go zlagodzic, seks to zdrowie ale bez przesady czasami mam wrazenie ze dostane zawalu z tej podniety potrafi mi sie juz robic mokro na sam widok przystojnego faceta

teraz widzisz jak się czuja mężczyźni heheh :) I skąd ta ta ciągła ochota na seks. I jaki to wyczyn byc wiernym, :P

Wygląda na to że jesteś nimfomanką. Jednak dzięki oporowi jaki stawiasz swpjemu popędowi seksualnemu uniknęłaś czegoś znacznie gorszego - stania się seksoholiczką. Tak trzymaj ! Nie poddawaj się. Walcz z tym.

wlasnie czasem wydaje mi sie ze ja powinnam byc mezczyzna..moglabym sie spelniac lepiej. Ale powiedzcie szczerze naprawde facet tak ma ze 24 godziny na dobe pragnie seksu, podnieca go to co widzi do tego stopnia ze jest gotowy zdradzic w kazdym momencie i nie da sie tego zatrzymac? ja sie tak czuje, nic by mnie nie powstrzymalo, swojemu facetowi nigdy sie nie przyznam do tego ale wole byc zdradzajaca niz byc zdradzana.. to okropne widze faceta np doszlo do tego ze patrzac na meski tylek podziwiam go, np jak idzie jakis dobry to mowie sobie pod nosem i kreci mi sie w glowie, wiecej patrze na ciala facetow niz na kobiet w necie np a kiedys bylo na odwrot...

A co do facetów, to jest to nieprawda że nie umieją nad sobą panować. Jestem facetem i wiem co mówię. Jeżeli się chce, to się nad sobą zapanuje.

ale jakto nifomanka...kiedys z moim facetem popadlismy w taka monotonie ze seks przestal mnie interesowac, brzydzilam sie nie chcialam bylam spiaca i zmeczona, tak doszlo do zdrady szukalam wrazen i je znalazlam, facet z ktorym spalam powiedzial ze jestem niesamowita, ze w zyciu nie mial takiego seksu, moglabym sie zamknac z kims na 24 godziny w pokoju i uprawiac seks bez przerw. jestem w domu patrzac na dywan widze jak na nim leze i sie kocham z kims, w sklepie w przymierzalni ciagle ukladam sobie w glowie scenariusze, ostatnio nawet fantazjowalam o moim facecie uprawiahacym seks z moja najlepsza przyjaciolka...to jest chore, ale tak jak juz wspomnialam najbardziej meczy mnie ten scisk w brzuchu, jak to nadchodzi to bez gadania ide do lozku biore wibrator i zabawiam sie po kilku orgazmach mam na kilka godzin spokoj... nie musze juz chyba mowic ze swoj orgazm tak udoskonalilam ze przezywam cuda..co za pusty leb, moze mi po prostu trzeba kochajacej osoby obok..ktora dala by mi poczucie bezpieczenstwa, wteyd nie szukalabym na boku

nie wiem czy mozna tak ufac mezczyznom, widze codziennie jak zjadaja mnie wzrokiem, nie wiem czy to ode mnie bije czy co. Nie wazne czy sa z kobieta u boku czy nie, patrza na mnie takim wzrokiem ze robi mi sie slabo

Nimfomania to choroba, która może pojawić się u kobiety w różnym wieku i która polega na chorobliwie wysokim popędzie seksualnym. Ciebie właśnie to spotkało.

To normalne że faceci zwracają uwagę na ładne kobiety. Jednak to że wszyscy faceci którzy na ciebie patrzą myślą żeby cię przelecieć, nie jest prawdą. To wytwór twojej wyobraźni, spowodowany tym że jesteś na erotycznym haju (to trochę tak jakbyś była pod wpływem silnego narkotyku).

ja na okrągło o tym myśle, obczajam inne, wyobrażam sobie jakby to było (moja niestety nie grzeszy temperamentem), ale nie zdradzam, bo wiem, że inne, w gruncie rzeczy są gorsze od mojej wybranki, takie podejście daje dużo do samokontroli. Ta wizja z 24 godzinnym seksem - :D Ile to przyjemności :D Może masz jakiś problem o podłożu hormonalnym, mówiąc całkiem serio: udaj się do lekarza ;)

wiem co to nimfomania, dodam ze wczesniej bylam z partnerem 5 lat i tez go zdradzalam, nie umiem byc wierna a chcialabym bo to o wiele prostsze...chcialabym byc szczesliwa z tego co mam, a ja ciagle szukam uniesien, adrenaliny, wciaz mi malo siedze teraz w domu i tak mysle, przeciez jakby tu byl jakis facet teraz to bym go rozszarpala zjadla w calosci... meczy mnie o tak ze czasem placze niby z samotnosci a tak naprawde chcialabym miec na codzien dziki seks...niestety tak sie nie da...tak nie moze byc...i nie bedzie...ale przynajmniej poznalabym kochanka ktory by mi pomagal..

zakładając że jesteś atrakcyjna kobietą to aż tak ciężko Ci znaleźć kochanka? Ile masz lat? Zerwij z chłopakiem, bo tylko go krzywdzisz, chyba że lubi coś takiego, może zaproponuj mu trójkąt 2M+K ;)

nie nie jest trudno znalezc ale jednak tak wychodzi ze albo sie nie zdecyduje na jakis krok albo zawsze podoba mi sie cos czego nie moge miec...czuje ze mam siano w glowie, ostatnio tylko kupuje bielizne seksowna, ponczochy, gorsety a jak to potem mierze w domu to potrafie przed lusterkiem zrobic sobie dobrze, to nie wszystko marzy mi sie seks jeszcze z kobietami..najlepiej dwoma naraz..wogole o jakby tu teraz byl jakis facet tak bym go rzucila na lozko i wyrznela az by nie wiedzial jak sie nazywa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aż cud że nie masz propozycji od pryszczatych prawiczków których tu od groma! heeh :) Chciałbym, żeby moja mnie tak czasem rzuciła na łóżko... Poważnie: lekarz, i badanie hormonów, one u Was kobiet za bardzo dużo rzeczy odpowiadają ;)

Gość ona czyli ja..
zmartwiona, mam tak samo!!! masakra!!! tylko seks mi w glowie, wibrator nic nie pomaga, pragne ostrego rzniecia 24h na dobe

Gość ona czyli ja..
ja mam generalnie obsesje na punkcie jednego faceta, on mnie chce ale nie moze, wiec dupa, ostatnio udalo mi sie go zaciagnac do lozka tydzien temu i byla ostra jazda, ciagle mysle o jego kutasie....ciagle chodze podniecona, mysle tez o tym jakie kutasy maja faceci kolezanek, jakas seksowna laseczke tez bym zerznela, masakra