Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbina25

po rostaniu isc z kims innym do łóżka

Polecane posty

witam rozstałam sie z facetem po bardzo długoletnim zwiazku i nie wiem czy dam rade komukolwiek jeszcze w zyciu zaufac najgorsze to ze nie wyobrazam sobie abym poszla do lozka z kims innym,jestem zalamana

Gość niunka1991
ja miałam odwrotnie zostawił mnie chłopak którego bardzo kochałam i z rozpaczy poszłam z innym do łózka miesiac później a potem siedziałam w pokoju i płakalam że to zrobiłam ... no cóz błedy młodości

chyba sam juz do konca moich dni:((( on był moim pierwszym jedynym facetem ehhhhh stare dobre czasy

Ja myślę, że seks po rozstaniu pomaga ;) przynajmniej mnie. Poza tym anjlepsze jest to, że uprawiałam seks z byłym, z tym co się rozstałam. Okazało się, że seks o niebo lepszy niż w związku ;) do dzisiaj nie jesteśmy razem.

przykro mi czemu tak jest na tym swiecie ze czlowiek ufa ,kocha ,poswieca sie ,rodzi dzieci ,dba o dom i dostaje kopa od zycia takiego ,ze az brak słow

boje sie ze jesli polanczy mnie z nim seks to cale zycie spedze na czekaniu i ludzeniu sie ze on powroci

Gość olaaaaaaaaa
mi tez seks po rozstaniu pomógł facet zostawił mnie po pięciu latach a ja zęby jakoś odreagować poszłam do łózka z jego kumplem z wojska :) nie żałuje

Jeśli nie masz ochoty, nie pakuj się do łóżka. Zajmij się czymś żebyś nie myślała. Dwa dni temu moją przyjaciółkę zostawił facet, jej pierwsza wielka miłość. Nie daję jej wraz ze znajomymi być samej. Wyciągamy ją z domu, na początku jest przybita a potem śmieje się, żartuje i rozmawia razem z nami. Naprawdę nie warto się dołować. Miałam sporo podobnych sytuacji i naprawdę nie warto. Tego kwiata pół świata. Widocznie ludzie nie byli sobie pisani. To jest po prostu życie.