Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzyys

napisała do mnie była że jest w szpitalu i ma białaczke

Polecane posty

Gość zzzyys

zaawansowaną.Podoala dokładnie szpital i odzial gdzie leże.Spotykalismy sie tylko 3 miesiace prawie dwa lata nie ma kontaktu ona bardzo mnie meczyła i bardzo kochała.Na poczatku myslalem ze to sciema ale jak podala ten odzial.Powiedziala ze jak nie wierze moge zapytac lekarza i ze ona tylko chce mnie zobaczyc wie ze jak przyjde to zliosci ale "tak bardzo chce mnie zobaczyc" nie wiem co mam robic skrzywdzilem ja bardzo padalowiele przykroych slów kazalem jej wypierdalać mowilem ze "Dla mnie moze zdechnać"bo mnie denerwowalo ze przypominala mi o sobie jak mialem inna

Gość zzzyys
"padalo wiele przykroych slów kazalem jej wypie**alać mowilem ze "Dla mnie moze zdechnać"bo mnie denerwowalo ze przypominala mi o sobie jak mialem inna" to mowilem jak jeszcze byla zdrowa!

Gość Opierdziane Gacie reVoluszyn
Wykrakales :o :classic_cool:

w kłótniach mówi się różne rzeczy i to co było to było teraz jest jak jest- ale .....szczerze powiedziawszy nie powinna była do ciebie dzwonić i brać cię na litość

Gość zzzyys
powiniem tam iść czy nie?

nie pójdziesz i co ??? zadzwoń powiedz, że jest ci bardzo przykro życz jej zdrowia ale ty masz już swoje życie

Gość to nie jest branie na litosc
on wie ze z nim nie będzie.Chce go zobaczyć bo go kocha..sytuacja sie zmienila jest jej bardzo ciezko dlatego wtej sytuacji marzy aby zobaczyć osobe któą kocha może chce sie pożegnać,pogodzić :(

kurwa to jest jej zyczenie byc moze ostatnie.Co poczuje jak odmowisz?przecież najprawdopodobniej Cie nie bedzie juz dreczyć:(pomoz jej przeisć przez to nie trzeba kochac i nie trzeba wielkiej milosci by "pomoc czlowiekowi"

pomarańczo to jest były sprzed dwóch lat owszem taka choroba jest straszna i należy dziewczynie współczuć ale nie powinna wykorzystywać swojej choroby do zaspokojenia jakiejś chorej ciągnącej się miłości to nie jest jej ukochany to obca dla niej osoba

ale walic to!!Czy skoro ona dla niego tez jest obca osobą on nie moze jej pomoc zrobic przysługi nawet poudawac?zaawansowana bialaczka to jest kwestia tygodni!!:Onieraz dni.Nawet jezeli jest zaburzona miloscia do niego..dlaczego on nie mnoze jej pomoc!Tak wiele to kosztuje.?Dla mniej to napewno bardzo wazne nie wiele go to kosztuje a moze jej pomoc chciaz na chwilke poprawic nastroj

Gość Gość matka
Idz, pomysl o tym, ze robisz po prostu dobry uczynek. Moze i Ty bedziesz kiedys kogos o cos prosil...

nie rozumiemw czym problem.Skoro umierając w takiej chwili mysli o bylym sprzed 2 lat to chyba nie jest to zupełnie obca osoba!W takich sytuacjach sie pomaga tym bardziej że nie wiele to kosztuje.Bedzie jej łątwiej po takiej wizycie,chce go tylko przed smiercia zobaczyc!Ogladalas ten program "spelniamy marzenia"Ten czlowiek tnim kosztem moze spelnic jej ostatnie marzenie( o ile to nie prowokacja)

mysle,ze albo kobieta jst dziwna albo autor prowokuje.Po co chorej kobiecie widziec wroga?A mezczyzna,ktory obraza, wyzywa to wrog.W chorobie potrzeba spokoju , wyciszenia i wiary.Po co na logike mialaby chciec widziec wroga?Przeciez taki Pan jest nieprzewidywalny.Czy masz isc?Po co?Jej zyczenie jest z pogranicza samookaleczenia.

nie sądzę, że dziewczyna jest sama ma pewnie wsparcie rodziny przede wszystkim w ogóle nie powinna była prosić go o taką rzecz bo ona sobie umrze a on będzie z tym żył

wlasnie bedzie z tym żyl że nie przyszedł!!Kurwa nie mow że jest takie wrażliwy skoro jej nie kocha to chyba nie bedzie ryczec po nocach!Napewno nieraz pozegnał dziadka babcie i jeszcze pozegna nie jedna osobe!Fakt pewnie ma bliskich a facet jest nie warty by ją ogladac ale TO JEJ ZYCZENIE moze fanaberia ALE ONA TEGO CHCE

dokładnie marzenia to jedno- spotkanie z aktorem czy lot balonem to zupełnie inna sfera życia a wymaganie od kogoś kto nie kocha żeby nagle udawał miłość.....to juz zupełnie inna rzecz to bardzo egoistyczna postawa- umieram więc masz być przy mnie

dlatego w ogóle nie powinna była od niego tego wymagać cholera! od kiedy białaczka pada na mózg! czy naprawdę chorego trzeba oceniać tylko pod kątem jego choroby! bo jak chory to można mu wszystko !? ona dokładnie na to liczy, że jak nie przyjdzie to będzie musiał o tym pamiętać długi czas! jej zagranie jest egoistyczne i wredne

ike zebys ty ni ebyla wtakiej sytuacji!!Tak wlasnie dlatego że umiera to sytuacja gdzie na bok schodzi z rozsądek!To osttnia jej w zyciu prozba,pragnie tego w bólu i chorobie mysli o nim!Jego wizyta nie kosztuje nic nie chodzi o udawanie i wyznawanie milosci ale slowo wsparcia przytulenie to wszystko:Otym bardziej ze tak potwornie ją potraktowal

mm nadzieję, że nawet jak mi się zdarzy nie bedę moją chorobą krzywdzić innych

ike jesteś chora:O w takich sytuacjach patrzy się innymi kategoriami...zupełnie innymi nie zrozumiesz bo chyba reprezentujesz inny poziom wrażliwości:O

oczywiście nie ma to jak wykorzystać tychże właśnie sytuacji......

skoro on jej nie kocha to raczej go nie skrzywdzi.Autor to dorosly człowiek i pewnie nieraz obcował ze śmiercia

to chyba ty nigdy nie obcowałaś skoro nie wiesz jakie piętno niesie to za sobą autor wyraźnie pisze , że męczyła go nawet jak miał inną sorry uważam że to zmaniaczała baba, która ma pierdolca na jego punkcie i wykorzystała chorobę do zaspokojenia swojej manii

nawet jesli wykorzystuje nawet jeśli jest chora z miłości do niego ona umiera!!!umiera sie tylko raz w życiu widać ze naprawdę jest dla niej strasznie ważny.Jeżeli byłaby to fanaberia nawet by o nim nie pomyslała

nigdzie nie zostało napisane, że ona umiera. Idź do tego szpitala, skoro prosi, nie masz nic do stracenia, a widocznie dla niej to ważne. Masz okazję przeprosić, naprawić dawne błędy, bo sam widzisz, ze nie jesteś kryształowy.

zzzyys => Odwiedzić od czasu do czasu Ci nie zaszkodzi. Tylko nie daj się wmanewrować w relację kochanek-kochanka. Wszyscy kiedyś umrą, więc właściwie całe życie to czuwanie przy umierających. Zresztą i tak postąpisz zgodnie z własnym sumieniem.

Gość jak to zaawansowana
białaczka to nic nie da się zrobić:(i umiera