Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzyys

napisała do mnie była że jest w szpitalu i ma białaczke

Polecane posty

no i kto zaczyna :P posłuchaj zastanów się chłopie nad tym co piszesz bo jesteś bardziej zajadły niż niejedna baba i to nie jest twój temat więc sobie nie pozwalaj chyba ci się w dupie nieźle poprzewracało- skoro pozwalasz sobie na takie akcje niestety trafiła kosa na kamień :P

Gość najdłuzej do wieczoraa
przeczytałam tylko pierwszą strone i chce coś napisać IKE jesteś totalną pojebką, i masz jakiś defekt mózgu. Stara a głupia cipa:O:O

o widzisz AAmarkoAA masz kolejny głos popierający ciebie:D jesteś z niego dumny??:D

Gość bla_bla_bla
Ike nie potrafisz przekonac do swoich argumentów nawet jesli masz rację.Bez przerwy piszesz nie bo nie i tak w koło.Mimo,że budzisz u mnie sympatię jako osoba to rację ma AAmarkoAA gdyż przynajmnie argumentuje swoje wypowiedzi.Jego myśli są rzeczowe i przejrzyste zaś Twoje brzmią bo masło jest maślane:O Z całym szacunkiem do piszących w temacie

Ike- ale sie usmialem;) uparta musi miec ostatni post napisany ;) ale jaja;) a Dotego co juz pisalem jeszcze wulgarna! I ty doradzasz! ustapie ci Ike:) akceje haha dobre to

pomarańczo litości a którą jego argumentację masz na myśli? ta, że jego zdaniem jestem zraniona, tą, że powinnam hodować kwiaty w ogrodzie milosci czy ta, że by mnie przełożył przez kolano?? tu dawno nie ma już dyskusji na temat:) no ale adwokaci pewnie mu sie przydadzą

jak to dobrze, ze nie ty decydujesz o tym, kto ma doradzać a kto nie:) w tej chwili walisz pod publiczkę i tak naprawdę cały ten temat masz już w głębokim poważaniu patrzysz tylko na to czy inni poprą ciebie w rozmowie ze mną przykro mi mi nadal nie bardzo zależy na opinii osób z forum ale skoro tobie tak.....

Ike -zero wyciagania faktow itp itd! Pod jaka publike? Nawet niechce mi sie juz komentowac poszczegulnych twoich zdan ,sa niewiem kosmiczne wkladasz zdania mi ktore niepowidzialem! oj Ike smutne to tak mysle ze niemasz nikogo ktoby cie mogl pocieszyc, i temu tak piszesz skazdym bys walczyla zamiast sie zreflektowac na chwilke i pomyslec ,Wydajesz sie sympatyczna osobka a zarazem tak odpychosz swoimi niektorymi odpowiedziami ze szkoda slow ,chamskie,zlosliwe,wulgarne,egoistyczne,bez uczuciowe Zadam pytanie DLACZEGO!

o a miałeś mi ustąpić :) który to raz??:D

i widzę kolejne wizje na mój temat???? ty tak masz tylko ze mną? czy z każdym? że jak inaczej myśli to pewnie jest nieszczęśliwy i zraniony i jakiś tam jeszcze bo ja na przykład zdaje sobie sprawę z tego, że każdy ma swoje zdanie na jakiś tam temat i akceptuje taki ( no całkiem normalny) stan rzeczy

Autor zniknal, cala wiec ta 'dyskusja' nie na temat, jest pozbawiona sensu. Wytnijcie sie dobrzy ludzie, a autor na pewno podejmie wlasciwe dzialanie ;) 🖐️

idź idź przewietrz głowę i jesli chcesz juz tak bardzo wiedzieć to odradzałam autorowi pójście do dziewczyny właśnie z życzliwości z życzliwości dla niego owszem ona jest chora i pewnie, że każdemu jest jej szkoda- nawet tak bezdusznej istocie jak mi ale on nie jest winny jej chorobie ona za to jest winna tego- że on poniesie konsekwencje jej choroby razem z nią bo musiałby być z kamienia, żeby nie ponieść i juz nie ważne czy pójdzie czy nie nie pójdzie- będzie żałował pójdzie- do odbije się to na jego życiu albo w stopniu niewielkim albo bardzo dużym nie umiesz tego przewidzieć ale piszesz idź ! ( no fakt ciebie to nie boli a to tak ładnie brzmi - współczucie dla umierającej) i bardzo przepraszam, że wzięłam jego stronę- tak właśnie dlatego, że nie mam serca :O bardzo przepraszam , że wy potraktowaliście go przedmiotowo jak zaspokajacza ostatniej woli- a ja nie i dalej spokojnie snuj wizje na mój temat:)

Gość Natalia kukulska.
Ike powalilocie