Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Dlaczego popularne imiona?

Polecane posty

Gość cwaniareczka
a mi sie podoba Teresja albo Jana, Milena, Lina, Gina, a dla chlopaka Feliks, Max, Kerbi

Gość lubięoryginał
moje dwie córki nazywają się Gracja i Elena

Gość cwaniareczka
elena to rumunskie jest!!!!!!!!!!

Gość grawidia
mi sie podoba Valencja

Gość lubięoryginał
to nie jest imie rumuńskie

Gość cwaniareczka
a elena ceaucescu kim byla??? rumunka!!!!!

Gość lubięoryginał
Elena to imię pochodzenia hiszpańskiego

Gość Ami...
Mi się podoba Pola,Roksana, Tatiana, Lara, Monika( dawno nie slyszalam aby ktoś wybrał to imię) . A chlopiec Mateusz, Krzyś, Damian, Sebastian. Mój syn ma na imię Farid( perskie imię, znaczy jedyny w swoim rodzaju), mąż jest cudzoziemcem. Kolejne malenstwo to będzie Zosia lub Roksana a gdyby chłopak to Kaspian lub Kubus.

Gość lubięoryginał
cwaniareczka to ze pani elena ceaucescu nie oznacza tego iż imię to jest rumuńskie

Gość helena maryla
- kiedy usłyszałam, że czyjeś dzieci mają tak na imię, to wydało mi się dziwne... Ale gdy poznałam osobiście małą Helenkę i małą Marylkę to już tak nie twierdzę - zarówno imiona i dziewczynki te mają mega urok i po prostu nie mogłyby mieć inaczej na imię ;) Tak to czasami jest, że brzmi dziwnie, ale w praktyce okazuje sie idealnie pasować!

Gość Gracja133567
moja córcia nazywa się Gracja:) i bardzo do niej pasuje.Ludzie słysząc wydają się być zdziwieni. Dla mnie to piękne imię...

Gość Ami...
Gracja masz racje ludzie latwiej zapamietuja osoby o niespotykanych imionach, niz trzecia czy tez piata Kasie, Anie czy tez Maje. Co do Maji to jest bardzo popularne imie, ja nawet zostalam proszona, aby nie dawac dziecku na imie Maja lub Oliwia bo takie sa w wiekszosci rejestrowane w konsulacie w UK. Madra bylam dalam siostrze imie Oliwia 20 lat temu ;)

Gość czicha wodiczka
ja mam mala mariele a synek ma na imie Maurycy

Gość Gracja133567
czicha wodiczka piękne imiona dałaś dzieciaczkom:) bardzo oryginalne

Gość dellanoy
mnie sie zaczely podobac staroswieckie imiona - zosia, helenka, franek, tadek.

Gość ex-ulezakowana
ciekawe czy nasze babcie tez tak kiedys debatowaly nad imionami? mi sie wydaje, ze kiedys bylo im latwiej, nie bylo duzego wyboru. Czesiek, gienia, teresa i dzidek to bylo na porzadku dziennym hehehe

Gość czicha wodiczka
Waleria Wanessa Wiganna Ramona Romina Adela Klara Karla Egon Lars Sören Björn Eryk Steffen to moje faworyty co wy na to???

W Niemczech? Wiganna mozna szybciutko przedrzeznic na wagina i problem gotowy. Z pozostalych podobaja mi sie Romina i Klara oraz Lars i Steffen.

Gość czicha wodiczka
nie w polsce

najpiekniejsze imie to imie mojej córci LEILA ❤️ 👄 i nie znam zadnej innej dziewczynki o takim imieniu ha! tez nienawidze 'oklepanych' imion np. wiktoria to juz tragedia! lub maja... eh zeeerooo inwencji.. niestety..

Leila bardzo ladne. mam w rodzinie Leile , lobuz byl okropny jak byla mala (znam z opowiesci, bo to rodzina meza), ale juz jest dwudziestoletnia kobieta z wlasna coreczka:)

Gość Carla Idaho
a mi sie dla dziewczynki podoba Kim w zdrobnieniu Kimi a dla chlopca Diter

botha- Bez urazy- napisze ci z perspektywy niemieckiej: W dzielnica muzulmanskich az sie roi od tego imienia. Bardzo zle sie ono kojarzy, bo wiekszosc Turkow europejskich jest niewyksztalcona, prostacka i kryminalna. W przypadku wyjazdu na zachod twoja corka bedzie brana za muzulmanke. No to mialas inwencje....

Nazilla trafilas w sedno:D moaj mala to taki urwis, gorszy niz nie jeden chlopak w jej wieku! ona jest wszedzie i ma takie poklady energii! hehe magia imienia, czyzby? :D

Aga1979 mam uraze idiotko a co mózdzku jezeli moja corka jest muzlumanka? nie pomyslalas o tym? ehhhhh dla mnie to nie hanba i nie wstyd!

Aga1979 a tak namarginesie to czy sara nie jest imieniem zydowskim? :p a wiesz co sie mowi o zydach, ze zgredy i wlasna matke sprzedadza za zlotowke ps jesli sie nie polapalas, a sadze ze nie to taka malo wyszukana ironia w zwiazku z twoja wczesniejsza wypowiedzia :p

Gość czicha wodiczka
eh wszystkie imiona maja jakies pochodzenie

dokladnie i co do imion to po co uogolniac ze jak leila to muzlumanka fuj a jak sara to zydówa tu nie o tym piszemy... kazde imie ma inne pochodzene..