Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Dlaczego popularne imiona?

Polecane posty

Matylda ladne. MI chodzi po glowie Monika tez dawno nie slyszalam, aby ktos nadal. Marlena tez inne.

Gość wg mnie malo popularne
: kaja tamara tatiana natasza, cxzyli te rosyjskie hanna helena (chocia z nie wiem, ostatnio moze bardziej) natalia

Nazilla no wlasnie! i bardzo sie ciesze ze moja corka nie jest szufladkowana jako muzlumanka, niestety musza jeszcze sporo rzeczy sie nauczyc, przejac z 'zachodu' ;)

Gość ewewe
Matko.... Jakby moja mama uzywala takiego slownictwa ('idiotka', 'wyierdalaj') to bym sie chyba nie przyznala do Niej :/. Imie dziecka jest tu najmniejszym problemem. Ciezko niestety bedzie zeby przykladowa Leila wyrosla na porzadna kobiete skoro jej rodzicielka wyraza sie jakby wychowala sie w rynsztoku :/

Gość a ja wam cos powiem
moj kolega polak ktory mieszka w niemczech nazwal swoja corka Melina!!!!!!

Bede musiala z mezem obmowic ta MOnike. Bo jak na razie jest na tapecie Zosia lub Roksana. Tatiana tez ladne. Mala Tati. Hanna, mala Hania. Ja Wam powiem,ze ja lubie imiona ktora mozna zdrobnic, choc w Polsce to wiekszosc :D

wikiniki i ta Aga, a ja nie mieszkam w niemczech i nie mam zamiaru i imie leila nie jest tam gdzie mieszkam aztakie popularne a juz nie wsrod polakow! I jak bywam w pl to albo zdziwienia albo szal! jakie ladniei oryginalne imie! ha :D i nikt tu mnie nie zdoluje... jakbym mieszkala w niemczech i co 3 dziewczynka miala na imie leila to na 100% bym tak mojej corki nie nazwala! ;)

Tez znam male Meliny :D Nazilla- a ja wlasnie wole imiona, ktorych nie trzeba zdrabniac, bo czasami ludzie tak znieksztalca, ze szok.

Gość sahara przez samo h
Szarlotta Lawinia Dagmara Leana Lea Brygida Leokadia Beatrycze

do pomaranczy: to tylko forum i jak chce sobie sie 'wyrazic' to nie mam zadnych oporow swietoszko! hehe jejciu wyrazam sie jak z rynsztou no naprawde :) psisprasiam:p

Gość kiikiiikiiki
ja znam te leile w polsce! (w lodzi konktetnie i wiem ze ojcowie tych dziewczynek - 2 na pewno a 2 nie wiem sa pochodzenia arabskiego) a ty gdzie mieszkasz?

Nasz pies to tez Lea-- to byl pomysl bylej dziewczyny mojego szwagra- taki niespelnione marzenie o dziecku przeniesione na szczeniaka.... :O

Gość kiikiiikiiki
a moj pies to sara.. przykro mi aga. ale serio ammy sare. kiedys przyjechala do mnie kumpela i mwoi: oo jaki fajny pies. a ja mowie: sara sie wabi. a ona: o matko, co 2 pies to sara, a ja tak sobie wzielam na bierzmowanie :O :p

dawno nie slyszalam Luiza Aneta Patrycja ??? znajomi maja dzieci o imionach Ida, Amelka, Weronika, Ania, Emilka, Daria, Asal, Wronika, Pola, Zuzanna, Kinga, Sandra (te co pamietam)

Botha nie unos sie tak;)a Leyla to bardzo ladne imie,moja pierwsza corka ma na imie Wiktoria,wiem ze tobie sie nie podoba ale to mnie akurat nie obchodzi,najwazniejsze dla mnie bylo to czy mi sie podoba ,a nie zdanie ogolu:P

amelia to strasznie popularne w pl imie, co chwila sie slyszy... a kalina? na kilku forach czytalam i w sumie to zdania sa podzielone... a tak na marginesie to dlachlopca benjamin, jaki fajne imie, b. mi sie podoba...!

Gość Carla Idaho
1. Mia (0,95 %) 2. Hannah / Hanna (0,91 %) 3. Leoni / Leonie (0,88 %) 4. Lena (0,85 %) 5. Lea / Leah (0,85 %) 6. Anna (0,80 %) 7. Emma (0,76 %) 8. Emily / Emilie (0,74 %) 9. Marie (0,72 %) 10. Lilli / Lilly / Lili (0,66 %) 11. Sarah / Sara (0,65 %) 12. Lara (0,64 %) 13. Laura (0,63 %) 14. Sophie / Sofie (0,58 %) 15. Sophia / Sofia (0,55 %) 16. Lina (0,53 %) 17. Nele / Neele (0,52 %) 18. Johanna (0,52 %) 19. Maja / Maya (0,51 %) 20. Amelie / Amely (0,48 %) 1. Leon (1,04 %) 2. Lucas / Lukas (0,92 %) 3. Jonas (0,91 %) 4. Luca / Luka (0,83 %) 5. Paul (0,81 %) 6. Felix (0,81 %) 7. Maximilian (0,81 %) 8. Finn / Fynn (0,79 %) 9. Tim / Timm (0,78 %) 10. Ben (0,76 %) 11. Luis / Louis (0,71 %) 12. Max (0,68 %) 13. Julian (0,60 %) 14. Elias (0,59 %) 15. Niclas / Niklas (0,56 %) 16. Noah (0,56 %) 17. Jan (0,55 %) 18. Philip / Philipp / Phillip (0,55 %) 19. Moritz (0,52 %) 20. Jannik / Yannick / Yannik (0,44 %)

Gość kiikiiikiiki
benjamin fajne. a pola popularne? moja siostra chciaa takie dla swojego dziecka. ja mam na drugie Lucja.

chlopiec to Kubus , Sebastian, Damian i Kaspian. CHoc podoba mi sie Zdzichu. Naprawde :D

kiikiiikiiki ja w uk, a to imie jest pochodzenia arabskiego i wcale sie tego nie wstydze :)

Gość Carla Idaho
1. Anna 2. Frieda / Frida 3. Martha / Marta 4. Erna 5. Emma 6. Marie 7. Gertrud 8. Margarethe / Margarete 9. Maria 10. Elisabeth 11. Berta / Bertha 12. Elsa 13. Helene 14. Luise / Louise 15. Johanna 16. Hedwig 17. Klara / Clara 18. Minna 19. Else 20. Paula 21. Ella 22. Ida 23. Auguste 24. Olga 25. Wilhelmine 26. Dora 27. Alma 28. Käthe, Käte 29. Herta / Hertha 30. Elise 31. Margaretha / Margareta 32. Meta / Metha 33. Charlotte 34. Katharina / Catharina / Katarina 35. Agnes 36. Emilie 37. Dorothea 38. Anni / Anny 39. Emmi / Emmy 40. Alice 41. Elli / Elly 42. Gretchen 43. Matilde / Mathilde 44. Caroline / Karoline 45. Henriette 46. Henny / Henni 47. Lina 48. Elfriede 49. Sophie / Sofie 50. Alwine 51. Grete / Grethe 52. Amanda 53. Rosa 54. Franziska 55. Hermine 56. Christine 57. Magdalene 58. Lucy / Lucie 59. Antonie 60. Johanne 61. Hildegard 62. Lilly / Lilli / Lily 63. Irma 64. Adele 65. Anita 66. Anne 67. Pauline 68. Magdalena 69. Marianne 70. Friederike 1. Karl / Carl 2. Wilhelm 3. Heinrich 4. Hans 5. Otto 6. Hermann 7. Paul 8. Walter / Walther 9. Friedrich 10. Ernst 11. Willi / Willy 12. Fritz 13. Max 14. Franz 15. Gustav 16. August 17. Johannes 18. Johann 19. Rudolf / Rudolph 20. Emil 21. Alfred 22. Georg 23. Albert 24. Adolf / Adolph 25. Richard 26. Erich 27. Artur / Arthur 28. Kurt / Curt 29. Robert 30. Josef / Joseph 31. Hugo 32. Ludwig 33. Bruno 34. Bernhard 35. Oskar 36. Herbert 37. Theodor 38. Martin 39. Peter 40. Eduard 41. Henri / Henry 42. Werner 43. Toni / Tony 44. John 45. Julius 46. Christian / Kristian 47. Helmut / Helmuth 48. Hinrich 49. Reinhold 50. Erwin 51. Ferdinand 52. Konrad / Conrad 53. Michael 54. Alwin 55. Harry / Harri 56. Anton 57. Jonni / Jonny / Johnny 58. Arnold 59. Ewald 60. Klaus / Claus 61. Alexander 62. Alfons 63. Felix 64. Gerhard 65. Jakob / Jacob 66. Edmund 67. Stanislaus 68. Berthold / Bertold 69. Ulrich 70. Waldemar