Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Dlaczego popularne imiona?

Polecane posty

Gość hahahaha2
ewewe to niedoszla emigrantka :D

A propos tych imion, to ja chcialam takie, zeby bylo miedzynarodowe- ze wzgledu na moich rodzicow. Moja siostra wybrala podobnie- Laura. Wiedzac, ze zostane na dluzej za granica wlasnie tak bym wybierala imie, zeby bylo proste do napisania i wymowienia. Nie wybralabym imienia, ktorego nie ma w tej formie w jezyku polskim, bo niestety kojarzy mi sie to zle. W moim otoczeniu znam garstke Polek, z ktorymi wlasciwie nie utrzymuje kontaktu, ale niby "znamy sie". I coz... te, ktore zarabiaja sprzataniem i podobnymi uslugami, daly dzieciom imiona typowo niemieckie, tak, jakby sie wstydzily swoich korzeni lub jakby chcialy na sile tym swoim dzieciom cos zapewnic (co?). Jedna nawet nie uczy corki polskiego i rozmawia caly czas lamana niemiecczyzna. Nie chce uogolniac, ale byc moze jest taka tendencja, ze kobity z kompleksami wydziwiaja z imionami.

Gość ewewe
tak te polki na zmywakach szaleja i tylko dooopy daja hindusom a do tego jeszcze z imionami dzieci jaka masakra, mi nie wyszlo w uk bo na zmywak bylam za dobra za to w polsce wspaniale sie rozwijam jako konserwator powierzchni plaskich!

hehehe- ja akurat ze Slaska nie jestem :D A to sie usmialam! Ja po prostu WIEM, jak na Slasku psy nazywaja :D buhahaha

Gość ewewe
do aga1979 a ty co robisz? nie sprzatasz? nie szalejesz na zmywaku? a ty to ze slaska przecie, prawie niemka ale polskich korzeni pilnuje! Gratulacje! moja mama na takie osoby mowila: 'wyzej sra niz dupe ma' :D :p

Aga co do jezyka to u nas w domu az trzy, polski, angielski i perski. Maly mowi po angielsku przez przedszkole, ale ostatnio ma nacisk na jezyk polski, bo chce aby umial. w koncu mowic po polsku to zaszczyt, jezyk nie jest przeciez taki latwy.

Gość ewewe
nie wazne z jakiego zadooopia tys byc wazne ze wyzej srasz niz dupe masz! i to widac slychaci czuc!

ewewe ja tak mowilam na ojca swego dawnego ex z Warmii. Choc cos bylo tez "z chama zrobili pana". Nie pamietam tego dokladnie. Wspomien czar.

Gość ewewe
Nazilla tys lepiej nic nie pisz o perskim bo zostaniesz na dno sprowadzona :D toz to nie jest biala czysta krew, twe dziecko to mieszaniec, nie aga zgaga ze slaska?!

Nazilla- u nas tylko 2 jezyki. Skromnie ;) Ale za to konsekwentnie i bez zenady :D

ewewe- ja serio nie jestem ze Slaska :) Aczkolwiek gwara mi sie podoba, wiec pozartowac jeszcze mozesz ;)

Gość ewewe
Nazilla- u nas tylko 2 jezyki. Skromnie Ale za to konsekwentnie i bez zenady NIECH ZGADNE POLSZKI I NIEMIECKI idiotko hhahahahahahahahah to sie usmialam Skromnie Ale za to konsekwentnie i bez zenady coz za buc!

Ewewe ano mieszaniec. Zawsze chcialam wyjsc za Wlocha :( a tu sie trafil Iranczyk z bombowego kraju.

Gość ewewe
Cala 7 strona to podszywy :D Nie zwracajcie uwagi :)

Gość ewewe
Mieszane dzieci sa zwykle bardziej obyte w swiecie :). To calkiem fajne :)

Gość ewewe
niech zem zgadne maz niemiec wiec stad to cale 'jestem the best' i wszycy inni fuj wliczajac polki zarabiajace na zycie sprzataniem? wiesz co mysle o takich ludziach jak ty? mysle ze jestes 1000 razy gorsza wlasnie przez to odcinanie sie nasile i udawanie ze jest sie lepszym, jak juz wczesniej pislaalm ktos tu 'wyzej sra...' dopisz sobie :D

Gość ewewe
ewewe to lepiej zarezerwuj sobie nicka glupku :D

Gość ewewe
Nie chce :P

Gość ewewe
ewewe to sie pogodz z podszywami :p

w skrocie 5 lat jestesmy ze soba, mamy podobne spojrzenie na zycie. Problem on nie lubi kuchni polskiej, choc moze i dobrze nie musze mu gotowac. Tematu religii nie ma, bo on nie jest bardzo religijny. Ja jestem katoliczka i synek jest ochrzczony. Pije, pali etc.Zyje jak z "normalnym" facetem, ktory tylko gdy dzwoni do domu mowi po azersku z mama i po persku z reszta rodziny. I to jedzenie ryz i mieso , mieso i ryz. Moze po prostu taki mi sie trafil. Bo znam rowniez kilku wariatow ;)

Nie, nie potepiam zadnej pracy, lecz demonstracyjne odcinanie sie od polskich korzeni. I niczym mi nie wyjasnisz, dlaczego Polki za granica nadaja zagraniczne imiona i rozmawiaja z dziecmi w innym jezyku, zeby tylko nikt sie nie polapal, ze nie sa z Polski. Zwij to jak chcesz.

Kendra mi sie kojarzy z dziewczyna z Playboy Mansion. Reszta interesujaca. Holly ladnie jak Holly HUnter:)

Gość ewewe
nazill ty dla taj zgagi jestes miernota bo pomieszlas sie z obcokrajowcem, nieladnie :p przeciez juz ona pisala co sobiemysli o takich zwiazkach... hi hitler! 🖐️

Nazilla- to faktycznie fajny ci sie trafil. I mowisz, ze ciagle ryz....? :D A macie jakies roznice kulturowe?

Bo to chodzi o Kendre Wilkinson z króliczków i o Holli Madison równiez z króliczków :) Tila z show "zakochaj sie w Tili Tequili" Carmen od Canrmen Electry, Phebi z Mody na sukces, Natahalie bo brzmi kobieco i ładnie, Kasper tak sobie, Thomas z mody na sukces, Patric od Patrica (*) a Fabio tak sobie :P

Gość ewewe
o maj gad:o:o:o to moze pamela jak pam andreson albo po prostu lady gaga ;):p