Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Dlaczego popularne imiona?

Polecane posty

moja kolezanka nazwala swojego syna JOHAN.. mi sie b. podoba, oryginalnei niespotykane imie, brawo za inwencje!!

botha- nie musisz mnie wyzywac od idiotek, bo nia nie jestem. Pisze ci, jak jest. Ja ci nie opowiadam, co sie o muzulmanach "mowi", bo to zadne wiarygodne zrodlo, tylko to, co sama widze. Mnostwo muzulmanskich dzieci nie konczy szkol, siedza na bezrobociu, pracuja na czarno lub kradna. A jak skoncza szkoly, to zamykaja sie w swoich gettach tureckich i tam sobie zyja w otepieniu. Maly odsetek sie odbija- ale tylko ci, ktorzy zechca sie odciac od tej chorej kultury (i nie mowie tu o religii, tylko wlasnie o kulturze!). Bardzo trudno byc muzulmaninem w Europie- szczegolnie w krajach, w ktorych sie ta kultura rozpanoszyla. Ludzie im nie ufaja, a czasami sie wrecz boja- i to nie bez powodu.

Aga1979 ale mnie to za przeproszeniem gówno obchodzi wiesz... :p nie wiem do czego pijesz w swojej wypowiedzi... zal mi cie! i sorry ale mysle ze jestes idiotka skoro wyjezdzasz ze swoimi rasistowskimi pogladami na topiku o imionach dzieci! :o

Pije do twojej "inwencji". Mnie tez gowno obchodzi, jak twoja corka ma na imie i jaki bedzie miec start. A opinie wyrazic moge. Szczegolnie, jak czytam takie wyniosle wypowiedzi :P

Gość Carla Idaho
ja nazwe swojego syna Ali a corka Fatma

haha twoje wypowiedzi jeszcze wynioslejsze...:p juz rokujesz dziecka start na podstawie imienia hhaha moim zdaniem jestes plytka :D smieszysz mnie!

aha wracaj lepiej do SWOJEGO polskiego getta w niemczech i nie dziel sie wiecej swoimi wypocinami, az zal czytac!

Gość botha nie ma racji
chciałas sie popisać swoją inwencja a wyszło inaczej - wybacz ale nawet nieświadomie mozesz kształtować pewne skojarzenia dot. imienia córki. Dlaczego ldzie nie nazywają synów imieniem Adolf ? Niestety imie jest z nami przez całe życie, i ludzi kojarzą imiona z osobami które znają lub sa znane - w pzypadku swojej córki będą kojarzyć z muzułmaną ... nie masz racji, poza tym jestes niekulturalna i chamska ... brawo dla Agi !!!!

Gość oczywiscie ze FATMA
a nie Fatima bo ma byc turecki a nie portugalskie

kochane lepiej nie piszcie tu o muzlumankich imionach bo tu zaglada pewna rasistka: Aga1979! Tej pani juz dziekujemy :D:D:D

Jesli masz na imie Leila, Faitma, Maryam, Sonali lub Zulela i nosisz burke to bedziesz zla, ale jesli nosisz zwykle ubrania to wszystko ok. Anglicy sa bardziej wyluzowani pod wzgledem imion i religii jesli nie wtykasz im to pod nos. Mozesz nawet nazywas sie Allahverde (Bozydar) a oni beda to miec gdzies dopoki nie zaczniesz sie z tym panoszyc i walczyc o zmiane Anglii na kraj muzulmanski. Ja mieszkam w dzielnicy gdzie obecnie jest pelno imigrantow ze Slowacji i Rumunii i to co ja tutaj widze to przechodzi zielone pojecie. Ale to przeciez temat na calkiem inna dyskusje.

skoro tam nie mieszkasz i nie masz stycznosci ani kontatku z tymi fuj turkami itp to na jakiej podstawie sie wypowiadasz? :)

Gość fatma a nie fatima
moj maz jest turkiem wiec bede moje dzieci w tej wierze wychiwywac, ja tez juz przezslam na islam i co mi zrobisz AGA?????

Gość rumynka
nazilla a ty co chcesz od rumunow??? odczep sie i patrz na polaczkow piepszonych

fatma a nie fatima- nic ci nie zrobie. Ani slowem nie napisalam, ze mam cos przeciwko religii, bo sama w sobie jest- jak kazda religia- dobra i szlachetna. Ja tu tylko pije do subkultury muzulmanskiej na zachodzie.

Nazilla wiele z brytyjczykow (i nie pisze tu o muzlumaninach) nazywaja swoje corki leila lub lyla... znam pare przykladow poniewazmieszkam w uk i tu tez sie ucze, dlatego poglady typu: jezeli chcesz zeby wszyscy mysleli ze towja corka jest muzlumanka troche mnie podbuzowuja, nawet jezeli to co z tego? imie to imie..

Gość rumynka
NAZILLA a ty co chcesz od rumunow???!!! odczep sie od nich i popatrz na piperzonych polaczkow, co oni soba reprezentuja? Ja sie nigdy nie przyznaje skad jestem, wole byc rumunka a nie polka. zenada.

aga ''Ja tu tylko pije do subkultury muzulmanskiej na zachodzie.'' wez wypierdalaj bo cie zal czytac!

Nazilla- Anglicy sa moze bardziej wyluzowani, bo nie maja tego "problemu". W Anglii chyba jest wystarczajaco pracy dla cudzeziemcow. W Niemczech pracy nie ma, a panstwo musi utrzymywac tysiace bezrobotnych Turkow, ktorzy nie maja zamiaru pokonczyc szkol i nauczyc sie porzadnie niemieckiego, zeby miec cien szansy na jakas prace. Ot caly problem.

Botha wlasnie mam to na mysli ,ze w Uk wszytsko jedno jakie dasz imie, bo oni naprawde maja to gdzies. W koncu nawet Apple czy tez Moses sa popularne.

fatma a nie fatima: wsadzi cie taka wszczechwiedzaca aga do szuflady z napisem 'fuj turcy' badz 'fuj ' :p

Gość kikikiikii
botha mowisz ze leila takie malo popularne imie, a nieprawda! bo ja znam 3 albo 4dziewczynki o tym imieniu.. (takie 6-8 letnie) poza tym maje i lenki to wszedzie sa!!! w przedszkolach w zlobkach (1-2 letnie) wiem bo pracuje. co 5 dziewczynka to lenka :O nawet w m jak milosc :O a co myslicie o matyldzie ? danwo nie slyszalam tego imienia.

Tutaj chyba duzo pracuje na czarno i glownie w pizzeriach itp barach szybkiej obsllugi. Ci co przyjechali wiele lat temu jak Hindusi i Pakistanczycy maja juz lepiej. Ale nasze dzieci beda miec lepiej niz my, musimy po prostu walczyc dla nich, chyba ze sami postanowia wyemigrowac gdzie indziej :)