Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

byl maly bo 3 tyg przed terminem sie urodzil .Filis jeszcze bryka i nie wyglada na spiacego jakos wyjatkowo bo zazwyczaj o tej godzinie to juz smacznie spi

ja myślę ze ty się powinnaś swojego pediatry trzymać a nie Olimpii :) Moi wykąpani i padli. Mania już mi o 16 przysypiała, ale ją budziłam co chwile i wymyślałam rożne zajęcia żeby dotrwała do wieczora. Jest szansa ze prześpią całą noc :D

cześć dziewczyny:) Weekend w Kobierzynie, całkiem przyjemny, szkoła więc było wesoło ( normalnie na starość polubiłam chodzenie do szkoły). Wczoraj była tak ładna pogoda że 3 godzinki bylismy na spacerze, poznałam nawet jedną panią na tym spacerze koło 65 lat mogła mieć, opiekunka do dziecka i opowiadała mi jak to dzieci za nią przepadają jedno nawet do niej mamo mówi i taka zadowolona z tego była, całe szczęście jakiegoś sąsiada spotkała i mi odpuściła te piękne opowieści. Dzisiaj mamy gości więc zaraz zabieram się za sprzątanie.:( Szczęśliwa Twój Filipek to faktycznie drobniutki mój ma 5 i pół i waży już ponad 8 kilo ale to tak jak dziewczyny mówiły to zależy jaka była waga urodzeniowa bo on ważył 3775. Kornelkowa widzę że wesoło masz z maluchami:)

Hej No to sprawa z waga sie wyjasnila. Faktycznie siatki centylowe nie biora wagi urodzeniowej pod uwage, ale moja pediatra jak mala miala 4 dni juz ja sadzila w 50 centyl :P I tak wlasciwie idzie od urodzenia, teraz ma 60 centyli z waga. Ale widelki wagi i wzrostu sa naprawde szerokie, wiec wogole nie ma czym sie przejmowac. Wasze dzieci dobrze waza. :) A taka pediatre co cie nastraszyla to bym pognala ;) U nas tez byl spokoj kilka miesiecy z zebami. Przed swietami wyszly trojki. A teraz beda sie kisic te piatki cos czuje i takie fale beda :o Ale co zrobic kazde dziecko to przechodzi. Zaraz zbieramy sie na podworko bo piekna pogoda :D

hej dziewczyny my wlasnie wrocilismy ze spacerku jest suuper pogoda :) za chwilke sprobuje zrobic flipkowi kisiel zobaczymy czy mi wyjdze? co z naszym spotkaniem ?

Gość do szczesliwej
ale fajnie, az żałuje, że my musimy siedziec w domu, córa chora i tak to będzie do konca tygodnia :( Ale widać, że wreszcie wiosna sie robi :) Zrobilam dziś mojej córeczce ten kisiel z przepisu kornelkowej, bo tez na antybiotykach stracila apetyt i wsuwała go aż sie uszy trzęsły :classic_cool: chyba sobie wymyśliłam nicka, zaraz go zarezerwuje i dam znać :classic_cool:

Gość vivi24
Cześć Mamy! Mam 24 lata, mieszkam na Ruczaju, w walentynki urodziłam Mirkę :)

Pomarańczo ale Ty złagodniałaś, aż nie możliwe, juz nie uważasz że jesteśmy nudne i że mamy dysleksję tzn niektóre?? My dzisiaj w domu bo sprzątam, a Filip szaleje, krzyczy, wrzeszczy nie mam pojecia o co mu chodzi tzn wiem chce na ręce ale jak juz nie mam siły, jak nas odwiedzi policja albo opieka społeczna wcale mnie to nie zdziwi.

MamoFifi to mamy dzis chyba bunt Filipkow bo moj robi dokladnie to samo .sama nie wiem co mu dolega moze ma ochote na spacerek? hmm ale dzis juz tyle spacerowalismy P.S.galeretka wyszla juupi

Gość vivi24
Dziękuję, dziękuję :) Nawet, pewnie z okazji walentynek ;) miałam lekki poród, bez nacięcia, bez pęknięcia. A teraz mam pięknego, czkającego głodomora na kolanach :)

Witaj Vivi, super prezent, lepszy od czekoladek nawet:) Kurcze no tez bym wolała na spacer niz przy garach siedzieć, ale przecież nie krzyczę z tego powodu, czy On tez by nie mógł siedzieć cicho?? :) :) Szczęśliwa mój to sie już buntuje od kiedy zajarzył co jest w stanie zrobić ze swoim głosem, a uwierzcie potrafi wydrzeć pyszczek:) Zaczerniona pomarańczko czy można powiedzieć ze Cie ujarzmiłyśmy???

pomaranczko nawet tak nie mow bo nie chce myslec co bedzie jak Filis podrosnie .mam nadzieje ze jakos sobie z nim poradze :D

nie martw sie, ten mój znajomy Filip to taki pocieszny rozbójnik :classic_cool: tak szczerze mówiąc, to w ogóle dookoła same Filipy jakoś tak od 3-4 lat... jak Filipy pójdą do szkoły, to w jednej klasie pewnie będzie ich z 10 na 13 chłopców :classic_cool:

Cześć dziewczyny, się melduję na moment. Żyjemy, ale z atrakcjami w postaci: samochodu bez hamulców, lawety, taksówek do lekarza w trybie pilnym, gorączki 38 st., paru rzyganek, biegunki i braku apetytu. Wszystko, prócz hamulców i lawety ;) w wykonaniu Zochy artystki... Szczęśliwa pisałaś, że Twój Filip mało waży podobno. Julia jak miała rok ważyła ledwo ponad 7 kg. A teraz jak dobije do 14 kg, to będę przeszczęśliwa :) Energii za to ma za dwoje, nie do zarąbania :) Zmykam, z Zochą lepiej, gorączki ni ma, więcej już pije, ale przylepa się zrobiła niemożliwa, więc jestem matka jednoręka :) Dobrze, że małż wrócił niespodzianie, wyjeżdża dopiero jutro, to trochę odetchnę, bo mnie też zaczyna wszystko bolec. I pomyśleć, że przyczyną są prawdopodobnie zęby... znaczy u Zochy, nie u mnie ;) Trzymcie się ciepło

no to mnie pocieszylyscie dziewczyny DZIEKUJE przynajmniej juz sie tak nie zamartwiam...kurcze te zeby ale zeby az tak to przechodzic? wspolczuje

Witam. vivi gratulacje. Miałaś mile walentynki :D muminkowa zdrowia dla Zosi! Pomarańczowa o widzisz super nick :D szczęśliwa i matka fifi... ja coś o upierdliwych filipach wiem doskonale... mam męża Filipa :D:D:D:D U nas po kolejnej nieprzespanej nocy - tym razem głównie Kornel wleczemy się po domu i obijamy o ściany. Za pół godz ich kładę bo już po kolacji i umyci. Rozwalają to co przed chwilą posprzątałam... Pobijamy rekordy w niespaniu :D

Witaj Kornelkowa moj fifi juz spi od ok 30 min jakos dzis wczesnie go wzielo az sama jestem w szoku .ja odpoczywam chodz mam okropna pokuse zeby wziasc sie za jakies pozadki :D jedyne co mnie przekonuje zeby jednak tego nie robic to pozna godzna :D

Kornelkowa, no to masz niezły maraton :classic_cool: moja córa od kilku dni zaczęła zadawać magiczne pytanie A CZEMU? po każdej udzielonej odpowiedzi wyjaśniajacej, czyli zaczyna się robić upierdliwym i dociekliwym trzylatkiem stiopniowo chyba :classic_cool: