Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

Gość Żona mnie zdradza
Ja gejem nie jestem, więc wypraszam sobie

Gość storno śledzia
Ja analnie z 2, w cipke z 7 i zkażdym z nich oralnie. dlatego tak świetnie obciagam, mojemu męzowi sie podoba , a nie wie o tym z iloma sie tego uczylam, by dojsc do perfekcji hih. Po co robic kwas w zwiazku ?? niektorzy faceci maja poryte w bani, jak widac po prawikach z tego forum. P.S. mam 27 lat.

Gość storno śledzia
analnie z 2, w cipke z 7 i zkażdym z nich oralnie. dlatego tak świetnie obciagam, mojemu męzowi sie podoba , a nie wie o tym z iloma sie tego uczylam, by dojsc do perfekcji hih. Po co robic kwas w zwiazku ?? niektorzy faceci maja poryte w bani, jak widac po prawikach z tego forum. P.S. mam 27 lat.

Gość prawus dwaszesc
Ostatnia wypowiedz cos jakby nastolatki ale mniejsza o to.... Był tu taki temat o tym że kobieta jak ma wielu to puszczalska i był taki temat że jak facet prawik to ciota, wiele było. Przeważnie to kobiecie sie wypomina-taki sereotyp, To ja powiem że miałem po trzykroć inaczej!! 1 Za pierwszym razem powiedziałem i dziewczyna stracila zainteresowanie. 2 Powiedziałem nastepnej po dłuższej znajomosci i tez se w pizdu poszła 3 Nie powiedziałem, wyszło podczas pierwszych czulosci, i co? I teksty co jest, jak to możliwe, że w tym wieku ja nie wiem?? Wiecej sie nie chciała spotkac No i co zakłamane i obłudne suki teraz powiecie? Zygać mi sie chce jak wy jestescie zaklamane, klamiecie innym i siebie same. Moja rada do facetow co tego nie robil: przeruchac i zostawic, wybawic sie dowoli i sie nie przejmowac, one sie nie przejmuja.

Gość do storno śledzia
a mezowi nie przeszkadza, ze ktos ci wczesniej do pupy wkladal? pewnie on sam mial wiele kobiet

Gość prawus dwaszesc
Aaa i nie dodałem najważniejszego!! Minie totalnie nie obchodziło ile one miały facetów w wyże! Nic a nic mimo że jedna miała ich duuuużo!!

ja mam 25 lat, spałam kiedys z pierwszym chłopakiem raz tylko, bo mi się nie spodobało, a teraz z obecnym narzeczonym bzykamy się, aż miło:p

Gość porzadna z ciebie dziewczyna

Gość storno śledzia
Moj mąz nie wie, że ktoś przed nim mnie bzykał analnie. Po co ma to wiedzieć ? to zamkniety temat , bo jest nam razem dobrze, wiec po co gadac o przeszlosci ?? Mąz mial kilka kobiet z tego, co wiem, mnie to nie przeszkadza. Oboje mamy takie same upodobania seksualne, to samo lubimy, wiec jestesmy spelnieni. nie musimy rozdrapywac ptzeszlosci.

obecny był prawiczkiem, powiedziałam mu po jakimś czasie o tym pierwszym (jeszcze wtedy nie sypialiśmy ze sobą) właściwie głupio zrobiłam, bo mu wysłałam to w smsie. On się wkurzył, niby, że dowiedział się o tym przez sms, raczej chodziło o to, że w ogóle nie byłam dziewicą. Ciężko potem było, ale od 4 lat jest super, bierzemy ślub. Ja nawet żałuję, że on nikogo nie miał, byłoby kwita, ale teraz już za późno. Rozmawiałm nawet ostatnio z nim, że czuję się przez to gorsza, chociaż,potem - jak już to po kilku tyg przetrawił, nigdy nie dał mi tego odczuć, w żadnej kłótni itp, choć go prowokowałam.

Gość do panterka w kropkę
jestes głupią kurwą bo jeszcze go prowokowałas :O w jakim celu

i co masz satysfakcje ze masz porównanie a on nie

Gość a jak prawiczkowi
to przeszkadza to znaczy, ze ma kompleksy? wcale nie musi miec, moze byc np. fanatykiem

nie mam satysfakcji, ale cóż, stało się, nie cofnę czasu, a żyje się dalej. Mam porównanie, i to chyba na dłuzszą metę lepsze i dla mnie, i dla niego, bo wiem, że nie będzie mi lepiej z innym i go nie zdradzę. Natomiast on moze poczuć sie gorszy, muszę mu ciągle udowadniać, że tak nie jest, lodziki, te sprawy :P

Gość a jak prawiczkowi
a jakby mial z tego powodu kompleksy to bys go rzucila?

uwierz mi to nie wystarczy :D napewno bedzie chciał miec porównanie :P

Gość do storno śledzia
ciekawe co by bylo, jakby maz sie dowiedzial ze w pupke bzykalas sie z innym. faceci nie lubia jak kobieta wczesniej robila to analnie

Gość storno śledzia
no dlatego też nie wie :) ja tez go o szczegóły pożycia nie wypytuję. jest nam dobrze razem. wiec nie zastanawiam sie, co byloby gdyby

Gość zolzo jakich malo
bo pewnie na codzien nog nie golisz

Gość storno śledzia
haha właśnie :D

Gość przeciez wiaodmo
ze kobiety zimą nie golą :o

Gość do storno śledzia
ja tam bym wolal wiedziec co zona z bylymi robila i czy w pupke bylo czy nie