Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz życia

czy wszystkie mężatki takie są

Polecane posty

Gość mistrz życia

poznałem wczoraj na domówce sporo par, takich około 30-35 lat,dobrze ustawionych, wykształconych i na niezłych stanowiskach i z niesmakiem zauważyłem, ze te mężatki, jeśli bym tylko chciał, to mógłbym je uwieść bez najmniejszego problemu, co prawda jestem obecnie sam, jestem bardzo przystojny i nigdy nie miałem problemu z dziewczynami, to takie zachowanie mnie przeraziło. bardzo współczuje facetom tych dziewczyn, bo w wiekszosci to normalni, przyzwoici ludzie. jedna z nich ciągle sie o mnie ocierała i patrzyła na mnie jakbyśmy mieli zaraz wyskoczyć na numerek, druga, kiedy była już nieżle pijana, czekała na mnie pod dzwiami łazienki i zaczeła się do mnie przystawiać, kolejne dwie, wystarczyło, ze pozartowałem z nimi chwilę, a nie sposzczaly ze mnie wzroku i głupio chichotały, za każdym razem, kiedy do nich zagadałem... żenada, bardzo lubię dziewczyny i lubię seks, ale to były po prostu kuuurwiszcza, bzydzę sie nimi :(

Gość jakis pech chyba
albo moze ty jestes taki przystojy, ze wszystkie na ciebie leciały

Gość mistrz życia
tajemnicza dama - umiesz czytac ze zrozumieniem? chodzi o nie a nie o mnie :(

Gość 0000000000
Tajemnicza Damo-wysylasz komunikaty, jaka to Ty jestes wyjatkowa? Autorze, mowisz 100% prawdy.I taka miec za zone.Czasem lepiej strzelic sobiew lep.Mam takie same obserwacje , tylko ja wsrod wolnych widze to samoooooooooooooo.

Gość mistrz życia
depeche15 - porozmawiamy, jak przeskoczysz 25 lat, teraz to wytrzyj gila spod nosa i idz się przewietrzyć, na łyzwy, albo narty, bo dostaniesz krzywicy od przesiadywania przed kompem

Gość 0000000000
Depeche 15- dla Ciebie za te wszystkie "mundrosci" , ktore tu wypisujesz to nawet nie uzylbym slowa Kobieta.Jestes marna kopia Kobiety.Schowaj sie do dziury, by nie draznic ludzi swym jadem.

Gość Sebekkk
Bo kobiety po 30stce generalnie są łatwe. Wystarczy dobry bajer, trochę alkoholu i można zarzucać taką na roga.

Gość mistrz życia
tajemnicza - to mam z nimi nie rozmawiac? chciałem ich poznać i zwyczajnie wkrecic sie w towarzystwo, trochę pożartowałem, ale nawet nie wysłałem jednego sygnału, ze któraś podoba mi sie bardziej niż jako koleżanka... chyba masz nikłe życie towarzyskie :O

Gość Oleńka234
Ja byłam na sylwestrze zamkniętym ... Pary też w takim wieku i też młodzi gniewni ... Ludzie na poważnych stanowiskach ... zaangażowani politycznie, działający w fundacjach ... ogólnie bardzo ambitni itd. I powiem Ci, że mężowie tych pań z pewnością także proponowali innym żonom wyjście ... Mnie na rzekomym sylwestrze 3 zaproponowało wyjście ... jeden chciał się umówić na inny termin ... Pan dyrektor (znajomy) widząc, że się kiepsko tam odnajduję rzucił .. my tutaj jesteśmy jak duża rodzina wszystkim się dzielimy ... jeszcze się zaśmiałam, że chyba nie wszystkim ... ale on nic nie dodał ... a potem się zaczęło ... :O Zatem zapewniam Cię, że to co Ciebie spotkało, to nic wyjątkowego ... to chyba już norma ... :O

Gość mistrz życia
sebekk - chyba cos w tym jest, nie mogłem uwierzyć, że laska może się tak zachowywać przy swoim facecie :O puste zdziry :O cieżko mi bedzie komukolwiek zaufać

Jeśli jesteś tak bardzo przystojny (Twoja skromność mnie przeraża), to lepiej nie gadaj z mężatkami, bo one są znudzone takim życiem i będą szukały przygody.. w tym wypadku Ciebie. Tak już jest...

Gość bigola
Smieszny jestes autorze?Wystarczy jedna kadna wolna kobieta w towarzystwie zeby wszyscy mezczyzni zapomnieli o swoich zonach i slinili sie do niej robiac z siebie pajaca.Analogia.

Gość mistrzu malutkki
coś mi się wydaje że masz problem, prawdopodobnie promieniuje z ciebie że jesteś łatwy i stąd reakcja tych kobiet, a dwie nawet z ciebie chichotały Jeśli facet jest wartościowy i promieniuje klasą, to najbardziej prosta kobieta wyczuje że on nie jest łatwy i z szacunkiem trzyma dystans do takiego, a ciebie nawet obmacywały i podsuwały...świadczy to o tobie...one wyczuwają żeś tylko łatwy samiec. pewnie szmaciłeś się w wielu łóżkach ...taki puszczalski...mięsko.....masz problem koleś. Inna rzecz że wartościowa kobieta nie podsuwała by się do samczego mięska wyszlajanego przez gościnne krocza....bo od takiego odrzuca i nie pomoże że samcza ściera do przystojnych należy...to za mało.

Gość do pseudo damy
bo dama sama nalezy do takich męzatek kurwiszczy, wystarczy ze facet na nia spojrzy a nie daj boze sie usmiechnie, to juz sie czuje podrywana i gotowa nogi rozkladac.

Gość mistrz życia
depeche15 - twoja ironia jest na poziomie ludzi z twojego wieku, my mamy troche wiecej lat i moze troche wiecej wyrafinowania...

Gość do mistrza życiu
niby fajny pomysł na dowartościowanie się i to na babskim forum, ale ... nie masz nic ciekawszego do roboty? :O

Gość 0000000000
powiedzialem juz-spadaj pusta lalko ze szklanymi slepiami.Te salomonowe madrosci zatrzymaj dla faceta spod kiosku, jak bedzíe w desperacji i bedzie chcial Cie idiotko miedzy jednym jabolem a drugim przeleciec w krzakach.

''więzienie'' Zresztą ja taka nie jestem, bo nie mam z tym problemu ;) Żebym przed Facetem ''rozłożyła nogi'' musi się wykazać ... przede wszystkim inteligencją jakiej na tym forum zdecydowanie brakuje :D

Gość mistrz życia
jak zwykle :O muszą wszystko zwalić na faceta :O tak, to wszystko moja wina. jestescie teraz szczesliwe?

'powiedzialem juz-spadaj pusta lalko ze szklanymi slepiami.Te salomonowe madrosci zatrzymaj dla faceta spod kiosku, jak bedzíe w desperacji i bedzie chcial Cie idiotko miedzy jednym jabolem a drugim przeleciec w krzakach.' to jest dopiero wyrafinowanie i sofistykacja!

Gość przystojniaku kosmiczny
skoro nie zaliczyłeś żadnej z nich, to jak możesz je nazywać kurwiszonami? Pewnie lepszą zlewkę mialy z ciebie, poszukaj po kafeterii pewnie jesteś gdzieś bohaterem któregoś dnia, jaki to ogier i napalony frajer im się trafił i ciągle się do nich przymilał i zagabywał i obserwował :D:D

Gość 0000000000
nawet przez ulamek sekundy pomyslalem Wielka Damo, ze moze odbiegasz od szablonu kafeteryjnego.Coz, nic bardziej blednego.Jestes taka sama jak 3/4 pustych , zalosnych kopii kobiecych.