Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka7777

co sądzicie o produktach Babydream z Rossmana?

Polecane posty

Gość inka7777

Gość ccc - to dla mnie
polecam , mi bardzo przypadły do gustu chusteczki nawilżane

A mi wszystko oprócz chusteczek nawilżanych :) Pieluchy, kosmetyki dla dziecka są ok.

uzywam białych chusteczek i niebieskiego płynu do kąpieli. Są super. aha i jeszcze pieluch do pływania...

Gość inka7777
ja troszke wlasnie obawiam czy aby nie uczulały dziecka takie kosmetyki.

Gość bershkaaa
ja uzywam patyczkow do uszu, pampersow, plynu do kapieli i kiedys chusteczek rossmana ale zamienilam chusteczki na bambino bo sa mieksze i delikatniejsze jak narazie rzadnych uczulen, jestem zadowolona

Używam kremu do twarzy i ciała (żółtego), szamponu, i sporadycznie chusteczek (jakaś wersja dla wrażliwców, ale stosuję je tylko do wycierania różnych specyfików z twarzy). Szampon polecam wypróbować, ja używam i jestem zadowolona, ale u nikogo innego się nie przyjęły. Natomiast krem jest rewelacyjny, używam do twarzy, do rąk, do ciała, nigdy jeszcze nie miałam tak gładkich ramion jak po użyciu tego kremu. Polecam, kosmetyki o tak przyjaznym składzie i jeszcze lepszej cenie warto chociaż wypróbować.

Oops, z rozpędu wyraziłam opinię o kosmetykach z własnego punktu widzenia, nie zauważyłam, że to wątek o wychowywaniu dzieci. Niemniej jednak, ze względu na skład Babydream przebija wszystkie niemal napotkane przeze mnie kosmetyki dla dzieci - nie wyobrażam sobie traktowania dziecka kosmetykiem, którego sama unikam.

Gość a co sądzicie o
o deserkach i obiadkach babydream?? mojemu dziecku smakują :-D

obiadki sama robie desery nie próbowałam bo znalazłam w POLO Market fajne deserki FRUCIO

Gość myszka masz problemy
z czytaniem?>:O znowu piszesz nie na temat, totalnie bez sensu:O znowu trawy się najarałas?:P

ale o co chodzi ? odpowiadam na post 19:40 [zgłoś do usunięcia] a co sądzicie o o deserkach i obiadkach babydream?? mojemu dziecku smakują