Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakby tu oszukac

oszukac dukana...

Polecane posty

Gość jakby tu oszukac

Zakladam ten temat bo bardzo mnei interesuje jakie ''oszustwa'' stosujecie przy diecie dukana? Oczywiscie wiem ze najlepeij trzymac sie regul,bo wtedy osiaga sie najlepsze wyniki ale moze jednak macie jakies odstepstwa od norm,ktore chronia was przed glodem lub chetka na slodycze... ja np ratuje sie budyniem ze slodzikiem,pieke na okraglo ciasteczka dukanowskie,czasami zajadam jogurty owocowe 0%tl ale z cukrem (bo nie widzialam bez),potrawy dosalam-choc trzeba uzywac mallo soli,pije kawe z mlekiem,pozwalam sobie na odrobine wina czasami,przy zaparciach zjadam suszona sliwke (mimo proteinowego dnia),zuje gume bze cukru,baaardzo zadko pije cole light (choc to akurat wolno). Macie jeszcze jakies pomysly?

Gość jakby tu oszukac
up

Dr Ducan opracował tak dietę żeby można na niej chudnąć. Albo się będziesz do niej stosowała albo nie schudniesz nic. Po co jakieś modyfikacje? Skoro nie potrafisz narzucić sobie takiego programu żywnościowego to każda inna dieta też nie będzie Ci pasowała.

Gość jakb tu oszukac
oj dziewczyny,diety sie stosuje ale nie pwoiecie mi ze jestescie az takie mezne i po prostu czasami nie macie ochoty na cos... ja sie stosuje diety jak moge aczkolwiek zamiast rzucac sie na totalnie zakazane produkty wybieram te mneijsze zlo... pozatym stosujac wyzej opisane modyfikacje schudlam mimo to juz 5kg (w ok.2,5tyg). przeciez nie zakladam watku w celach uzalania sie czy cos tylko zeby sobie pomoc,a wy od razu startujecie z tekstami ''jak sie nie umiesz trzymac diety to nie rob jej wcale''...no troche to dziwne dla mnei,ale coz...

Gość zuje gume
albo jem cukierka oczywiscie bez cukru.pozdrawiam:)

Gość kafffeterianka83
a ja w zasadzie nie wiem jakie grzechy ... hmm może to , że jak gotuje albo robię kanapki dla męża spróbuje trochę. aaa przypomniało mi sie -czasem cukru użyłam i czasem się zapominam , i przedłużam dni z warzywami

Gość jak tu oszukac
kafeterianka83 a jak dlugo juz jestes na dietce?i ile udalo ci sie juz schudnac?

Gość ja wlasnie jem lody waniliowe
maloslodkie i niskotluszczowe ale wcuaz pycha:)

Gość dietkowa panienka
ja wlasnie zajadam budyn...najelepiej syci i zabija pragnienie slodyczy. Najlepszy waniliowy ze slodzikiem i otrebami.POLECAM!

Gość Bo to tak jest
Ja oszukuję i to znacznie: jadam normalnie tłuszcze (oleje, majonez, masło, nieodtłuszczone sery itp), normalnie solę, czasem smażę Efekt? Faza pierwsza (10 dni) 5,6 kg mniej, teraz mam za sobą 2 tygodnie fazy 2 i jeszcze 4 kg zniknęły :) Byłam wcześniej na przepisowym Dukanie i w uderzeniowej (10 dni) schudłam niecały 1 kg :( Rzuciłam wtedy, i długo nie mogłam się zebrać.

Gość jem jogurty owocowe
i jest git:)

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)! <stopka>wzrost 156cm start 23.07 - Faza I --> 76.7kg 27.07 -->74.9kg :) cel 1 69kg cel 2 63kg cel 3 57kg</stopka>

Gość ku*wa Oliii
spierdalaj już z tym zaśmiecaniem wątków o dukanie, na każdym kroku jest tylko zapraszam na nasz temat, nie rozumiesz ze dziewczyny są już zżyte na swoich topicach...

Gość bele de jour
tez myslalam zeby oszukac swojego dukana bo cos nie widze takich efektow jakie bym oczekiwala. Cwiczę, nie jem wcale duzo a tu doopa:o