Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

..niech glos zabierze, ten kto tak pomysli..;] ekhm-bica mam coraz sliniejszego :P ..nie martw sie:) kawalek uda pomoze?:P ( bo cyca juz nie daje ..):P

Eh, chcesz sie mnie pozbyc: - "bica mam coraz silniejszego" - "cyca juz nie daje" :( Chociaz ... moze to uda jest wabikiem, poprosze.

Hmm ... zwazywszy na to, ze spalem 4h to chetnie bym sie przespal. A Ty dogodzilas sobie w lozku? - spaniem.

czemu Ty tak marnie spisz? :( mam nadzieje ze to jednak te gazety, a nie np. trening albo komp :) tez mialam wlasnie pisac, ze juz czas zebys do wyrka poszedl:)

lepiej sie poczujesz jak napisze ,ze ja tez pojde?:) no wyjatkowa ta godzina:D i zastanawiam sie na ktora czynnosc dajesz sobie te 4 min?:P i nie tlumacz sie tutaj z godziny wstawania, a pojscia spac- nie dbasz o siebie:(

Lasencie a ja chciałabym zgubić 8 kilo po ciąży polećcie jakąś dietę skuteczną plis:)!!! I koniecznie musicie założyć jakiś topic bo widzę że w tych sprawach doskonałe jesteście:):):) Pozdrawiam Was:)

Powrocimy do tematu:P ...( mowie o tym dlaczego tak pozno zasypiasz) :) No to milych snow i jutro nie wstawaj wczesniej niz na obiad:):D PS. napisze nieznajomej, ze nie jestes lasencja:)

nieznajomo- poczytaj sobie topic- mam wielki problem;) tam sa moje i dziewczyn , wypociny:)

A skąd wiesz:):):) A tak na poważnie możesz mi jakąś dietę polecić za niecałe dwa miechy idę na wesele i planuję schudnąć tylko jakoś sama diety nie umie sobie dobrać:(

"napisze nieznajomej, ze nie jestes lasencja" - chyba male nieporozumienie, w sensie, ze nieznajoma wziela to do siebie ;) A to mialo byc, ze ja nie jestem lasencja :( Pa.

nieznajoma ... ale jak chcesz To mozemy "ocenic" Twoja lasencyjnosc :) Na Nasz mozesz liczyc - w sensie, ze zapewniamy tylko pozytywne oceny ;)

nieznajoma- oczywiscie ze nie podwazylam tutaj Twojej prezencji:) ale B. pieknie to wyjasnil a i przy okazji dodal cos typowego dla siebie :D Borsuku-sprawdz faceta:D

A w jaki sposob mam sprawdzic, czy to facet, czy nie? ;) Wlasnie wyslalem powiadomienie do administracji kafeterii o naruszaniu przez Ciebie dobrych praktyk forumowych, w sensie nie dostosowania zachowania do nazwy nicku!!! - dokladnie to chodzi o fotki i ilosc ubran na nich widocznych :P

oja :( i zablokuja mnie..i znajda po IP ...i bezczelnie rozbiora:( moje poczucie troski o przyjaciela to pikus w porownaniu z Twoim :P

Hej:) Zdałam:) Pizza też była, a jak:) Dziś obfite śniadanko (razowiec z serem białym i konfiturą/miodem i kakao), potem II śn. (pół banana i jabłko z jogurtem greckim, ciasteczko, pół kromki razowca, kawa). Zaraz obiad - kurczak pieczony z ryżem i sałatą:D. Potem idę na łyżwy:)

Gość mufinka***
Widze te topic cieszy sie wielkim powiedzeniem Szkoda jedna, ze zupelnie nie na temat :(

mufinko- na temat to on jest- "do NakedTruth i Neit...":P dolacz do mnie i dzewczyn w topicu- "mam wielki problem', jesli masz ochote;)

Gość Naked a możesz
podać linka do tego topiku "mam wielki problem"? Nie mogę odszukać...

nie chce mi sie wkleic- niby ze spam ... ale podam CI namiary- na poprzedniej stronie w okolicach 9.30 ;)