Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Naked...help...zwiększyłam porcje, ale mam straszny apetyt. Walczę z nim, ale wczoraj i tak wyszło mi 2000...Kiedy walczę, strasznie się czuję, jestem zła jak osa. Ńie wiem co się dzieje, śniadania jem treściwe - wczoraj np. na pierwsze - tost i jajecznica, a na drugie owsianka. Co prawda ćwiczę, ale mam wrażenie, że gdy ćwiczę sama, robię to nieefektywnie...

Agus a przed okresem nie jestes? A ten tost to jeden taki samotny i jajecznica z samych bialek?a owsianka z ilu lyzeczek? czas na spowiedz:P PS. mam tyci prosbe:P- jak spotkasz Borsuka, to pozdrow go ode mnie:D dzieeeki;)

No ladnie, pozdrowienia przez kogos ... eh :P Agg ... zawsze mozesz wziac ze soba kamerke ... bedziemy z Toba ;)

Naked...rzecz w tym, że dalej nie mam okresu:/ Muszę się do gina wybrać...Boję się, że to rak albo inna cholera:/

Agus- ile juz nie masz te okresu? mialas tak kiedys? co Ty opowiadasz- jaki rak...tluszcze CI wcielo z diety a to one za to odpowiadaja Borsuku- bo nie ma CIe i nie ma..to sobie mysle, ze moze A. cos wie:P A ze sama nie chcialam sie narzucac/przeszkadzac/burzyc Twego spokoju to tak wyszlo jak wyyszlo:) wiecej grzechow nie pamietam..obiecuje poprawe:D

no i po co wszamalam bialko, palce rozgrzewalam, pozniej rozciagalam jak ani Jednego ani Drugiego nie ma:(

jest nadzieja ze moje przygotowanie nie pojdzie na marne :P Borsuk, az mi sie teskno jakos zrobilo..czeeeeesc :D co tam u Ciebie slychac?jak zyjesz?jak zdrowie?opowiadaj wszystko :P

Hello ... na zdrowie nie moge narzekac, moge jedynie narzekac na to, ze nie narzekam ;) Cii ... Ty sie do spania szykuj :P Nie moge kolejnej nocki z 4 -5h zaliczyc! ;)

To sie duzo dowiedzialam;] Oj bo skrecilbys sobie noge to byloby inaczej :P ( tfu tfu- oczywiscie wypluwam to- masz nadal nie narzekac na zdrowie ;)) No dobra .. To kimania dluzszego niz 5h, w takim razie :)

Spoko, mogę przująć na siebie rolę pośrednika we wzajemnym przekazywaniu pozdroweiń:P NHaked, teraz dbam o odpowiednia ilośc tłuszczów...ale do lekarza i tak muszę iść...Bronię się rękami i nogami...ale może mam coś nie tak z hormonami i stąd to wszystko. Dziś zobaczyłam na wadze 66...Trochę mi z tym źle...Ale śniadanko zjadłam normalne - w domu kakao, w pracy 2 kromki razowca z Delmą i 70 g mozarelli.

Agus a dlugo juz tego okresu nie masz? Zauwaz tez jak do tej pory jadlas i ile spalalas..przy takim deficycie kalorycznym, organizm uznaje ze sa wazniejsze sprawy, na ktore musi przeznaczyc dostarczona energie, niz okres... W kazdym badz razie, pedz do gina ...a delme zamien na prawdzie maselko;)

No w sumie od lipca...Wiem, ze jestem nienormalna i dawno powinnam iśc do lekarza... Wczoraj wszamałam ok. 1800-1900, i 1 h ćwiczeń:) Ale głównie aeroby...

Gość mufinka***
Witajcie A mnie sie chce wyc z rozpaczy!!!! 2 tyg temu zrobilam cwiczenie na miesnie brzucha...na stojaco w lekkim rozkroku z ciezarkami 2 kg przechylam sie wzdloz ciala(jakbym chciala dlonia dostac do kolana-zrobilam 100 razy Juz w nocy nie moglam przekrecic sie z boku na bok, w ciagu dnia bylo jakos tako, nawt na silke chodzilam ale nie cwiczylam nic na te miesnie, po tyg poszlam do internisty dalka mi cos rozkurczowego i przeciwzapalnego- niestety nic nie pomagalo. We wtorek szykujac sie do pracy zlapal mnie taki bol, jakbu skorcz w calej czesci ledzwowej ze darlam sie jakby mnie ze skory obdzierano...wyladowalam u ortopedy, przepisal mi tabsy na tramalu i zastrzyki...niestety nic mi nie przechodzi, czuje jakby ucisk w jednym miejscu...co to moze byc??? To sie nacwiczylam...ledwo zaczelam chudnac...a tu sie okaze ze nigdy juz nie wroce na silownie i kaleka zostane do konca zycia :(

Trzymam kciuki, wszystkie 4. Pewnie przejdzie, ale nastepnym razem lepiej zaopatrzyc sie w pas i ... zaniechac cwiczen obciazajacych kregoslup. Wszystkie ciezary "przenos" przez nogi, a nie plecy. Da sie funkcjonowac :) Tez mam z tym problemy, ale daje sobie rade. Tez kiedys myslalem, ze sie juz nie podniose ;) Polecam stojaki i sztange. Zawsze mniej schylania.

Gość mufinka***
Borkuk nie jest dobrze...nic mi nie pomaga...czuje jakis dziwny ucisk w pewnym miejscu... takze nie wiem co ze man bedzie w sobote mam konsultacje... nawet rtg mi nie zrobili a rezonansie moge pewnie zapomniec :(

Kurczę ja wczoraj przesadziłam...Było trochę ćwiczeń ze sztangą i z hantelkami...i chyba się przetrenowałam. Bolą mnie nogi, ale tak jakoś dziwnie...To nie zakwasy...

Mufinko- nos do gory i sie nie martw;) teraz to mozna sobie spekulowac..ale ja robie to samo cwiczenie w w reku mam 7kg i nigdy nic procz m. brzucha mnie nie bolalo. jak na moj gust to za bardzo sie wyginalas i malo co dzwigalas na brzuchu....poza tym kolosalna liczba powtorzen tylko zaszkodzila:( ale chwileczke- pisalas kiedys o problemach z kregiem, prawda? Kurcze..lanie CI sie nalezy;] w kazdym badz razie, mam nadzieje ze szybko przejdzie i bedzie stanowilo dobra lekcje na przyszlosc:) *jak bedziesz cos wiedziec to pisz. sciskam mocno:)

Gość mufinka***
Witajcie Narazie wiem tyle ze boli jak diabli i nic nie pomaga....jutro ide na kolejna wizyte...mam siedzaca prace a wytrzymuje na tylku 10 min...najbardziej boje sie ze nie bede mogla juz cwiczyc :(