Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie moj temat

FACET PODCZAS SEKSU MA MIEKKIEGO FLACZKA!!!!

Polecane posty

Kiedys o tym pisalam , gosciu 33 lata, doszlo do zblizenia,ale bylo to tragikomiczne-mial miekkiego, ktory mu sie zginal w polowie, kazal wiec mi masowac go reka, robilam to chyba z pol godziny, nic nie wyszlo. Wiem ,ze "robi sobie dobrze", dotyka sie tam caly czas, nawet jak gotuje i on chybs tego juz nawet nie kontroluje. Czy ten facet ma problem? dac sobie spokoj z nim? Na pocatku co to on nie mowil,jaki to z niego ogier,a teraz to m isie smiac chce.

Gość Oni tak zawsze
Ci,co przewaznie sie chwala, to potem malo z tego w rzeczywistosci ma odzwierciedlenia.

Gość poka swoja fote
to ci powiem czemu mu nie staje:D:D

Gość miodek_pani
Też się spotkałam z takim typem. Strasznie się chwalił jakim jest świetnym kochankiem i ile razy potrafi:( Kiedy przyszło co do czego wielkie było moje zdziwienie. Przynajmniej nie poniżali by się i takich głupot nie opowiadali.

Gość facet z bagażem życiowym
drogie panie, to wasza wina, że nam dobrze nie staje podczas seksu... ważna jet gra wstępna... odpowiednie podniecenie partnera... my też potrzebujemy pieszczot nie tylko wy!!!!!!!!

Gość kdhbfdfgrhrtyujytuj
mojego misia to wystarczy za uchem posmyrac i juz mu stoi :)

No ale ja przez pol godz mu masowalam, ilz mozna!? Przeciez mnie reka od tego bolala. Nie jestem jakims stworem, jestem dosyc atrakcyjna kobieta. Zalosny...

Gość i tu się mylisz
nomen omen, złamas :D

Bylam z jednym factem ,co nawet nic robic nie musialam, bo tak na niego dzialalam:) Sam nie mogl wytrzymac, nawet jak z randki szlismy do domu, to w trakcie musielismy sie zatrzymywac aby sie calowac... Jak ja za nim teksnie!!!!!!!!!! to byl facet!!! 4 razy w nocy mogl:) I nie zmuszal mnie do niczego, dbal o moja satysfakcje...to bylo w pazdzierniku i nadal o tym mysle:):):):) A pan flaczek niech wraca do swoich recznych zabaw:P

No i jest bardzo bezczelny, niemily siersciuch... Szkoda mojego cennego czasu...

To bylo tak, ze ten jego "maly" sie lamal, ani wejsc nie mogl do konca.smieszne to bylo...

Gość FLACZKI RULESSSSSSSSSSSSSSSSSS

ja myslę, ze dużo tu zależy od feromonów... jeśli nie ma iskrzenia z obu stron to masowanie, pieszczenie ustami nawet nie będzie w stanie doprowadzić do pełnej erekcji.... seks rodzi się w głowie... kochankowie muszą mieć w sobie to coś, aby wszystko grało.....

Gość FLACZKI RULESSSSSSSSSSSSSSSSSS
:)

Gość On chyba mial problemy
emocjonalne z soba. Daj sobie spokoj, bo to przyszly frustrat, o ile juz nim nie jest...

Gość hahahahahaa dobre z ta krowa
ze krowa co duzo ryczy, to malo mleka daje...:P

Gość jak ci na nim zależy
to przed stosunkiem zró mu delikatnie lodzika, jak będzie twardy to do cipki, potem już będzie cały czas twardyyyyyyyyyyyyy