Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figamiga

Co byście zrobiłY?

Polecane posty

Oczekuję konkretnej rady-co byście zrobiły w takiej sytuacji- dodam,że ona się powtarza ciągle, przy każdej okazji. Jestem ze swoim ukochanym, ktory jest cudny,wspanialy, idealny,ale...No właśnie, jest "ale".Kiedy tylko jsteśmy w jakimś towarzystwie damskim, to praktycznie zawsze zdarza się tak,że jakaś babka (kobieta, dziewczyna) zaczyna dialog z moim facetem, i robi się tak,że po krótkim czasie oni rozmawiają tylko ze sobą.Na ostatniej imprezie, taka jedna siedziala naprzeciwko i zagadywała tylko do mego faceta, ale w sposób następujący, np.: "czy byś mi mógł naprawić kran?", "czy kiedyś zajrzysz pomóć mi w czymś tam"? Ja zwykle siedze obok i słysze,widze, patrzę na to.Mój facet to taka trochę gapa, on na to się uśmiecha, wymiguje, ale-czasem ciągnie te rozmowki,no bo pewnie mu fajnie,że różne laski się przymilają.Ja za to nie mam pojęcia,jak się zachować- momentalnie się totalnie wściekam i tak naprawde to mam ochotę wstać i wyjść.Przez to wszystko boje sie z nim gdziekolwiek wychodzić, a jak na złośc okazji jest mnóstwo. wychodzimy, a na miejscu się okazuje,że ja siedzę jak ten głaz, bo cała rozmowa toczy sie miedzy nim a tą babką. poradźcie-jak Wy byście się zachowały w takiej sytaucji?

Gość lullulululu.............
może trzeba zagadzać te dziewczyny, zasypywać je pytaniami, żeby nie miały za dużo szans na zagadywanie twojego lubego

Gość ekhm.
siadaj swojemu chlopakowi na kolanach i przymilaj sie do niego,wtedy nie beda mialy smialosci

Gość będę stara panną
Ja bym powiedziała coś do tej koleżanki, np tak coś w stylu żartu. Jakby zapytała o naprawę kranu, to ja bym jej zapytała, czy uważa go za hydraulika lub żeby może znalazła sobie jakiegoś faceta złota rączkę, a nie mojemu zawraca dupę

Gość aadsaf
trzeba było powiedzieć że on tylko twoje rury przetyka

Gość Blondyyynkkaaa
Ja bym tą kwestię rozwiązała ( a przynajmniej starała się rozwiązać) tak: jesli tylko padnie jakieś pytanie lub prośba od innej kobiety - zaraz się wtrąć. Np. kwestia z kranem, zaraz mówisz "no ale przecież Krzysiu (czy jak tam) mamy zawalony cały najbliższy tydzien, a potem też Cię chciałam prosić, abycs mi naprawił coś w kompie, wiec raczej nie damy rady. Ale moge podac Ci nr dobrego hydraulika, przesle ci jutro smsem", albo " ok, to moze wpadniemy we dwoje? Krzysiu bedzie naprawial kran, a my sobie poplotkujemy:)". W kazdej innej sytuacji się wtrącaj, nie dopuszczaj do sytuacji kiedy Twoj facet prowadzi dialog tylko z inną kobietą (jesli Ci to przesz\kadza, mnie osoboscie by nie przeszkadzało, korzystalabym ze sw. spokoju i poszla pogadac z kims innym). Ale skoro Ty widzisz kłopot - od razu zaczynaj rozmawiac z nimi, ciagle uzywaj słowa "MY", ale dana kobieta wiedziała, ze jego samego nie wezmie, ale Ty jestes w pakiecie;) nawet jak masz niewiele do powiedzenie, to potakuj, udawaj wielkie zainteresowanie, i komentuj, ze Twoja kolezanka miala podobny kłopot.

Gość złotaaaa
poszłabym do kibla zdjeła majtki i schowała do kieszeni a potem usiadła swojemu na kolana i powiedziala kochanie jestem bez majtek... myśle że by stracił zainteresowanie natrętnymi babami...