Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość Gosiu ale chyba na weselu chyb
sukienke mialas ;). no chyba ze wesele mialas ponad 15 lat temu ;)

Ona naprawdę jest fajna, tylko ma piętnaście milionów kompleksów. Ma 29 lat i twierdzi, że jest starą panną. I koniecznie musi wyjść za mąż i mieć dzieci, najlepiej dwójkę od razu. Ale konkretna jest rzeczywiście, ona cały czas powtarza, że dla niej jakieś randki, nieśmiałe pocałunki, czy cala ta gra wstępna to strata czasu. Coś mi się zdaje, że ona z tym potencjalnym mężem to też pójdzie do łóżka po to żeby mieć dziecko. A później go zje... jak modliszka. Brrr

Kurde, to niezła jest :/ Ja bym tak nie mogła... ech, ludzie są dziwni w niektórych sprawach.

Ona szuka jakieś 1,5 roku. Miała "świetnego" chłopaka, byli razem ponad 4 lata. Zdradził ją z 5 dziewczynami o których wie, a o ilu nie wie to nawet nie próbujemy się domyślać...

Heh to po co z nią dalej był, ja bym odrazu się rozstała gdybym zdradziła, po co tak ranić niepotrzebnie?

Nie był ci on szejkiem, ino bazował na tych wszystkich dziewczętach, szczególnie finansowo... Taki bardziej solariowy o był. Kuzynka moja lubi takich npakowanych w brązie. dziewczyny lubią brąz...

wpadam tylko na chwile sie przywitac bo mam gosci ;) chcialem tylko zobaczyc jak wam wychodzi romansowanie :P trzymam kciuki i powodzonka!! Pozdr!

Fuj! Ja wole bladych :) Nie podobają mi się takie "czekolady" w większości są tandetni.

bumbum- on miał takie gadane, że prawie jej wmawiał, że to przez nią ją zdradzał. to była taka jazda z nim. Ona na naszej klasie znajdowała zdjęcia z innymi podpisane moje kochanie i dalej nie wierzyła. Facet miał taki dar przekonywania jak mało kto...Ja się nawet nie dziwię, że dziewczyny na jego widok miękły w okolicach kolan... :P

Kochani! Wasza Gosia Poszukująca wciąż zmyka na razie, bo koleżanka dzwoni. Berlin na linii, ale wrócę tu jak skończę rozmawiać. Nie rozchodzić mi się.

Nie ogólniajcie, ja nie lubię takich... A niektóre kobiety to mają siano zamiast mózgu.

Ok Gosia, ja się postaram, ale niedługo będę miała gościa... Ja niedawno byłam w Frankfurcie :) I jak wróciłam do Polski to jakoś mi się zmutno zrobiło, przez mentalność polaków.

ja jestem w trakcie robienia :) później idę do kina na "randkę w ciemno" kto był? podobno niezła komedia. ps. czy wy też macie dziś problemy z kafe??