Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foiss

Czy w Polsce jest możliwy ślub w naturalnej scenerii, poza kościołem?

Polecane posty

Gość kasia kasienka
to przeczytaj sobie trzy cytaty ktore wkleilam (coprawda bez cudzysłowia) w poscie powyzej

Gość kasia kasienka
" Mszę można odprawić wszędzie. Mój zaprzyjaźniony ksiądz odprawiał używając jako ołtarza odwrócony kajak podczas spływu nie musi być do tego żadna "uświęcona ziemia". do kasia czytaj uwaznie. czy oby na pewno? ja tu wyraznie w pierwszym zdaniu widze MSZĘ MOŻNA ODPRAWIĆ WSZĘDZIE

Gość kasia kasienka
z reszta po co ja z wami dyskutuje. zalosne to jest. ide sobie stad...

Gość kasia czytaj
no można, patrz: pielgrzymki. ze ślubem może być inna historia, o tym zabulina nie pisała tylko o mszy na spływie kajakowym. idź, idź, szukaj tej kreacji na chrzciny bo marnie ci idzie

Gość slownik sie klania
"zreszta" piszemy lacznie...

Gość a dla mnie to wszystkie
jesteście żałosne. dziewczyna, która nie czyta postów dokładnie i się rzuca i wielka obrończyni nieuciśnionych co to każdy błąd ludziom wytyka. goot! jak mnie coś takiego wkurza. nie wiem jak komuś dopiec to znajdę błąd ortograficzny głupio mu się zrobi. do czego w ogóle tak bezsensowne dyskusje prowadzą? nie o tym temat więc dyskusja totalnie nie na miejscu. na szczeście kasia nie wiem czy dlatego, że mądrzejsza czy z braku argumentów zakończyła rozmowę. ale zapewne wciąż obie czytacie wątek więc zbastujcie

byłam na takim ślubie w plenerze. moja kuzynka brała ślub w parku gdzie znajduje się pałacyk. później w pałacyku było wesele. nie wiem jak sie to załatwia ale jest możliwe

Gość a ja powtarzam
byłam świadkiem pięciu ślubów na pielgrzymce - w pięknym plenerze w Ogrodzieńcu. Nie w kościele. No to jak - da się, czy nie???

...po takim pielgrzymkowym ślubie wesele można sobie odpuścić:)Jest to wyjście dla tych z problemami rodzinnymi,finansowymi itp.:)

Gość yyy nie jest podobna
wszystko jest mozliwe-kwestia ceny

Gość super pielgrzymkowe śluby
w tle wyjce z rozstrojonymi gitarami i sukienki uwalane w kurzu; a może jeszcze zbiorow "mówienie językami" i klaski rubikowate?! sekciarstwo pełną gębą - jeszcze ślubów na stadionie brakuje, jak w sekcie Moona!!!