Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijana jak bela

kto jest jeszcze taki pijany jak ja?????????????????

Polecane posty

Gość takie cudo
to dobrze że wymagasz szczerości ale ... nie wymuszaj jej przemocą :-/ oczekiwać masz prawo wiele rzeczy, które dotyczą związku, jak np wierność itd była mowa o.... o tym żebyś czegoś od niej nie wymagał tak???

Gość kilek
no tak i co ?

nie no koles, chyba nie mamy o czym rozmawiac jak ty uwazasz ze milosc to dawanie prezentow :/ a co by bylo jakbys zbankrutowal, nagle stal sie biedny... to co? co wtedy bys jej dawal??? wtedy juz bys nie mial nic innego do zaoferowania? teraz tak samo nie masz nic innego do dania od siebie oprocz rzeczy materialnych?

Gość kilek
to nie mozliwe ale ja jej daje rowniez milosc przeciez ja kocham dletego daje jej prezenty

aha czyli nie ma znaczenia dla ciebie czy kobiete cie kocha i chce z toba byc, czy jest np do tego zmuszana? wazne zeby poprostu byla?

no czyli uwazasz ze okazywanie milosci to tylko dawanie prezentow?

Gość kilek
zazwyczaj nigdy jej nie ograniczam chodzi gdzie chce robi co chce ale jak sie umawiamy ma byc a nie odpierdala taka szopke

Gość kilek
nie nie tylko i jak wodze ze ktos nie chce ze mna byc to go nie zmuszam nie to nie

twoje myslenie dla mnie zaskoczeniem nie jest, typowo meski pukt widzenia... tyle ze ja zdazylam przywyknac do tego ze co madrzejszy facet sie juz zdazyl wyedukowac ze kobiety milosc troche inaczej pojmuja niz faceci i nie wystarczy im "poprostu cie kocham" i "no skoro ci daje prezenty to cie kocham"

Gość takie cudo
i nic, burak jakiś jesteś zmień to jeśli łaska husky dobrze radzi, zapisz sobie i codziennie czytaj a jak nie to nie zadawaj więcej pytań produkcja idzie i to prosto w śmietnik

Gość kilek
nie nie jestem burak ale nie rozumie niektorych rzeczy nienjestem kobieta przypominam

ale na pytanie co jest dla ciebie bardziej wartosciowe czy laska by z zastraszenia powiedziala ci prawde, czy z milosci to to dla ciebie znaczenia nie ma, byle prawde powiedziala

to tak samo jak jej nie zmuszasz do bycia z toba, to tak samo jej nie zmuszaj do mowienia prawdy.. chce powiedziec to powie, a jak nie to nie.

Gość kilek
to co mam jej nie dawac prezentow nigdzie jej nie zabierac itp

Gość takie cudo
no dla mnie jesteś

Gość kilek
zmuszac do bycia ze mna jej nie bede ale chce zeby mi mowial prawde czy to cos zlego

wiem, ze nie jestes kobieta i ci probuje powiedziec jak z kobietami sie postepuje.... musisz poprostu przyjac ze kobiety sa inne i koniec. i nigdy ich nie zrozumiesz... tak jak kobieta faceta nigdy nie zrozumie. ale poprostu przyjmij i zaakceptuj ze kobiety sa inne i koniec i inaczej sie im milosc okazuje, na kobiecy sposob a nie na meski.

Gość kilek
no to przeciez to to ja wiem

Gość takie cudo
dawaj i zabieraj ale weź jej uczucia pod uwagę zamiast patrzeć tylko na swój światopogląd, jakże niewykształcony jeszcze :-/

Gość kilek
mam 28 lat i skonczylem studja

Gość kilek
i biore pod uwage jej uczucia

Gość takie cudo
tu nie chodzi o studia wykształciuchu trzeba było iść na studia feministyczne skoro zwykłe otwarcie się na uczucia własnej dziewczyny nie daje rezultatów

nie to nic zlego... mozesz chciec, ale nie oczekuj ze tak zrobi bo ty chcesz..... chcij ale nie oczekuj, dawaj i nie oczekuj niczego wzamian. a ty swoim zachowaniem w stosunku do niej dzisaj wyraznie chciales na niej wymusic prawde, badz ukarac za klamstwo... powiedz jej ze chcesz aby ci powiedziala prawde i tyle.. bedzie szczera, a jak nie to nie... i tyle. i sobie glowy tym nie zawracaj.. potrzebne ci to do szczescia? nie.. uznaj jej prawo do wyboru czy chce ci powiedziec prawde czy nie chce.. jak przestaniesz wymuszac, oczekiwac.. to sie wtedy zmieni, inaczej bedzie ci robila na zlosc i sie lepiej ukrywala

w ogole co za prostolinijne myslenie... my piszemy ze milosc to nie tylko dawanie prezentow, a ty wnioskujesz ze w ogole masz jej nie dawac. jak cie stac to dawaj ile wlezie :P ale okazuj tez milosc w inny sposob.

Gość kilek
wiem ze nie powinienem dzisiaj zrobic tego co zrobilem ale podzialalo i powiedziala ale nie twierdze ze to metoda na przyszlosc

Gość kilek
np w jaki?

Gość takie cudo
pracuj chłopina nad sobą bo będziesz dziadział

Gość kilek
jak dziadzial nie rozumie

Gość takie cudo
przytul się do niej, ucałuj rękę, główkę, oczki, nosek... powiedz jej coś miłego, że np pięknie wygląda, cudownie że masz ją obok siebie, że smakował ci obiad, że dzięki niej wspaniale się czujesz w swoim domu zapytaj jak minął dzień, wysłuchaj opowieści, słuchaj wszystkiego co mówi, podtrzymuj rozmowy, gdy jest smutna przytul pociesz drobnostkami naprawdę możesz to okazać zresztą to chyba wiesz :P