Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Kobiety lubicie mężczyzn uzdolnionych poetycko?

Polecane posty

Gość takie cudo
pisanie pracą? niby że tym rodzinę wykarmi? hehehe nie no, jak tak.... musiałby to traktować hobbystycznie :) ale nie ma to jak artysta nieudacznik :D mega pociągający :-P

Gość takie cudo
pochwal się :) będzie fajnie, ja też pisuję :)

Zdrada jest czymś dla bogatych nie dla nas szarych ludzi:) my się Kochajmy jak się Kochamy:) a ci na górze niech robią co chcą, aktorzy i piłkarze piosenkarze itd. Zdrada zresztą jest czymś co boli:(

Gość discodaja
krytyka byla, jest i bedzie zawsze, ludzie sa tacy nieposkladani, poplatani, zapatrzeni w siebie jak w obrazek a innych tylko chca oceniac. jak lubisz pisać to pisz i nie patrz na innych ludzi. kiedys ktos doceni to co piszesz. warto zawsze byc soba

rozejrzyjcie się dookoła cały świat topi się w krwi wyprute flaki anioła W Bogu sztylet tkwi Upadło niebo no ziemię opustoszała boska owczarnia Nadludzkie spadło nań brzemię taka jest nasza karma zostawić musimy dzieci zostawić musimy świat zabjcie mnie antypoeci zgaście poezi mej kwiat jakeście życie boskie zgasili klę was cholery byście ZGNILI ależ proszę się nie wystraszyć, xD

Przepraszam że długo nie pisałem muj komputer postanowił być emo i sie pocioł

Acha i zwróccie uwagę na to że to jest sonet:P Kocham sonety:) wiecie ze pierwsza rozmowa Romea z Julią w książce Szekspir napisał w formie sonetu?:)

Wybaczcie panie jeżeli zawiodłem was i nie miałyscie siły by na mnie poczekać... Proszę o wybaczenie:P

Gość discodaja
podoba mi sie ten wiersz chociaz jest troche straszny jak sie go czyta

Niestety taką mialem wenę xD mam jeszcze jeden ale jest bardziej oklepany:P już go przepisuję:P

Tak wiele kryształów jak gwiazd wszechświecie I każda błyszczy się swoim blaskiem Milion Kryształów na lili kwiecie Miliardem iskier skrzy się przed brzaskiem. Napisałem to jadąc rano pociągiem w tą zimę, było tak ładnie na dworze xP

Gość takie cudo
nie jest zły ale musisz dopracować :) np WE krwi nie W krwi... tak na moje oko ;) było by też bardziej rytmicznie i taka rzecz... klniesz antypoetów tak? uważasz że oni są sprawcami zła na tej ziemii?? bo tak wynika z wiersza fajnie, jest pole do dyskusji :)

Filistrowie, ateiści, unia europejska, zabijają boga i poezje,

Panowie i Drogie Panie a wy jakie wiersze możecie mi przedstawić?

Gość discodaja
ja juz nie pisze wierszy. zbrzydlo mi pisanie, chocby nie wiem jak piekne byly slowa to i tak powtarzane w kółko zbrzydna. od jakiegos czasu mam dosc niektorej poezji (nie mowie ze wszystkiej). kiedys pragnelam mezczyzny przebojowego lub romantycznego a to bez sensu bo okazalo sie ze kto inny jest moim idealem mezczyzny, ktos z kim nigdy nie bebe. bo tak

Dlaczego tak uważasz? Nie wolno się poddawać:P

Gość discodaja
ja to wiem. on nie mowil ,,ze sie mu nie podobam'' a wrecz przeciwnie, ale ja wiem, ze to nie ma sensu. nie musze miec tego jednego powodu wystarczy ze mam inne powody a nawet wazniejsze od tego co czuje

Oj to poważna sprawa, przepraszam jeżeli Pani nie chce o tym mówić:)

Gość takie cudo
niestety nie przekazałeś tej myśli w wierszu że to właśnie unia europejska ateiści itd i w jaki sposób to robią? myślę że o to chodzi w poezji by coś przekazywać myślę że forma jest dość rozległa by takie coś tam zawrzeć ;)

Gość discodaja
jak to przez net sie latwo zwierzac, gorzej komus spojrzec w oczy, odslonic cala swoja dusze, wtedy nie ma sie nic swojego (żadnej prywatności) bo daje sie czastke siebie innym ludziom. tak nie chce mowic dlaczego nawet przez net kiedys przeczytalam cos pieknego ,,mów szeptem jeśli mówisz o miłości''

Forma Forma:) coś musi być bez niej, właśnie chodzi o to by wiersz sprawił by szare komurki zacząły pracować:)

Gość takie cudo
twój nie natchnął moich komórek ale pisz i kształć się bo musisz to fajne hobby ale przyjmij krytykę z godnością ja pisałam, nasłuchałam się bez liku tego i owego ktoś tam wyżej napisał dobrze na temat twoich wierszy... to mogą być teksty piosenek ale wiesz... jak ktoś się wgłębiał w temat to rozumie :)

Jakich Piosenek? :) discodaja to piękne będę pamiętał, świadczy to o tym że miłość Powinna być cicha nie powinna unosić się dumą:P Ach ta Miłosć Miłość

Gość discodaja
a gdyby tak zadac pytanie z drugiej strony. czy mężczyźni lubią uzdolnione poetycko kobiety? moge stwierdzic, że znajdą się komentarze typu ,,do bani, po co nam poezja''

lubią:) znaczy się ja lubię:) nie musi to być tylko poezja może też grać na jakimś instrumencie:) nie lubię Pesymistek

Gość discodaja
ja czasami czuje sie jak ,,pesymistka'' czyli mnie pewnie byś nie lubił. chce wam sie spac? mi jakos nie, a nigdy nie siedzialam do tej godziny

ja tez nie siedziałem ale mi się już przysypia:P więc jak Ktoś Chciałby popisać to mój mail leeaxe@wp.pl Pani niech wybaczy muszę zanórkować w świat snów:) Dobranoc