Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnobiala

Chcę odstawić anty ale boję się, że zajdę w ciążę

Polecane posty

Gość czarnobiala

Biorę Yasminelle od prawie 2 lat. Ostatnio przestały mi trzymać cykl (nie każdy, nie wiem czy to nie od stresu i nieregularnego trybu życia, ostatnio mam tego dość sporo), w dodatku w kraju, w którym mieszkam nie mają ich. Lekarz zaproponował mi Yasmin albo Mercilon. Zdecydowałam się na ten drugi ale cały czas boję się go brać (jeszcze nie zaczęłam, dalej mam Yasminelle z Polski). Myślę nawet nad tym, żeby całkowicie rzucić tabletki, nigdy się nie kochałam bez nich, więc chciałabym zobaczyć jak to z moim libido jest, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, że pęknie prezerwatywa albo się zsunie itp. Czytałam też, że odstawiając tabletki można łatwo zajść w ciążę :( Pomocy!

ja nie mam zamiaru znow zaczac sie psuc, prezerwatywom bardziej wierze niz tabletkom, moj partner poprostu potrafi je zakladac, 10 lat sexu nigdy nic sie nie stalo, ja nie zachoruje od tabletek, kochac sie moge pare razy dziennie ( po tabletkach raz na tydzien to max )

Po tabletkach jest zdecydowanie trudniej zajsc:O ja nie stosuje zadnej antykoncepcji, ale mój maz jest otrozny od 12 lat nic ie nie prydazyło

Gość stokrotka18xxx
'Po tabletkach jest zdecydowanie trudniej zajsc' Głupota! Nie słuchaj... Może kiedyś tak było. W obecnych czasach, każdy dobry ginekolog powie Ci, że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych możliwość zajścia w ciążę jest taka sama, a nawet zdecydowanie częściej zdarzają się ciąże mnogie...

Gość czarnobiala
Podobno jest łatwiej... :(

Gość czarnobiala
Czy ktoś może mi pomóc? Lepiej odstawić czy zmienić?