Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po prostu dziewczyna

Czy iść na taki układ z mężem?

Polecane posty

Gość Nikkkolka
Napiszę ci z czystego serca, że być może jest to jakieś rozwiązanie ale nie koniecznie dobre, dajmy na to, że się tak umówisz nie wiem jak on bo facetem nie jestem ale ale wiem sama po sobie, Ty pomimo tego iż będziesz na fajnej randce, facet będzie cudowny i tak myślami będziesz przy mężu, umówisz się tak kilka razy aż w końcu zrozumiesz, dojdziedo Ciebie że to chyba nie tak miało być, że popełniłaś błąd i będziesz męczyć się myślami czy on nadal Cię kocha skoro Ci to zaproponował każda nie wielka zmiana w jego zachowaniu będzie Ci mówić już mnie nie kocha i nie chce ze mną, chodź tak naprawdę będzie na odwrót ale myśli Cię zadręczą i jego wspaniały pomysł was pogrąży.W jego przypadku może być tak samo.Więc zastanów się nad tym poważnie i podejmij decyzję , która być może nie zniszczy Ci życia.

Gość Nikkkolka
A żeby nie było rutyny w waszym życiu to może zróbcie razem coś szalonego przy czym będziecie się dobrze bawić, zapomnicie o szarym życiu a do tgo uratujecie związek.

Gość jjjjjjj....
ciekawe mam podobny pomysl na malzenstwo za pare lat i oczywiscie mam zamiar to wszytko przed slubem ustalic z druga osoba zeby nie bylo watpliwosci powiem tak to nowatorski spojrzenie i unormownia tego co polowa par robi potajemnie w swoim zyciu