Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brylantynka

Na Kafeteri nikt nikogo nie traktuje powaznie...

Polecane posty

Gość brylantynka

dlatego nie ma sensu pytac o jakies porady bo osob ktore traktuja i podchodza do danego tematu powaznie jest mała garstka.. zauwazcie jakie durne tematy pojawiaja sie w watkach .. czasami wydaje mi sie ze takie durne topiki typu " dłubie w nosie i jem sledzia a ty?" zakladaja dzieciaki ktorych IQ wynosi ponizej 20 ;] a moze nie mam racji?

Qrde. Tyle czasu tu pisuję i nie zorientowałem się... To straszne...

Gość nie masz racji i jesteś głupia
Jakbyś była mądra, to byś wiedziała, że IQ to skala o średniej 100 i odchyleniu standardowym 15 lub 16. Jako, że można przyjąć, że rozkład inteligencji w społeczeństwie jest rozkładem normalnym, cholernie ciężko spotkać kogoś z IQ 20.

Gość Sinnka
ja jestem jedna z nich najchetniej to bym sie tylko rznela

Gość brylantynka
No tak - nie powiedzialam ze WSZYSCY mowie ze wiekszosc.. siedze w kafeterii juz jakis czas.. czasami sama probowalam znalezc topik czy zapytac o porade albo potpatrywalam ak inni pytaja.. i co ? zazwyczaj w odpowiedziach lecialy jakies durne teksty albo bezczelne riposty.. zal ludzie naprawde zal .. ahhh... a czasem naprawde chcialoby sie porozmawiac anonimowo o problemach z naprawde INTELIGENTNYMI ludzmi..

Gość brylantynka
--------------- nie masz racji jestes glupia O jezuu łooo jezuu... czepiacie sie detali ... IQ to przenosnia taka :]]] masakra ludzie jakie to spoleczenstwo jest durne.... -------> do CHAMA Pfff... tylko tyle mam do powiedzienia .. bo topik jest bardzo madry i jak najbardziej na miejscu... a ponadto mam RACJE.. poczytaj jak ludzie prosza o powazne porady a w zamian dostaja obelgi..

Gość brylantynka
---do chama NOM :D

Gość brylantynka
oj bo sie wkurzylam pytam powaznie czy iryninacja pochwy octem zapobiega ciazy a tu jakies bluzgi sie posypaly i smiechy :o zal

Jakbyś była mądra, to byś wiedziała, że IQ to skala o średniej 100 i odchyleniu standardowym 15 lub 16. Jako, że można przyjąć, że rozkład inteligencji w społeczeństwie jest rozkładem normalnym, cholernie ciężko spotkać kogoś z IQ 20. takie IQ to idiotyzm, czyli rozwój na poziomie sześciolatka "Osoby te mogą opanować samoobsługę, przy stałej opiece mogą wyuczyć się czynności domowych, ale nie są zdolne do wyuczenia zawodu." osoby konstruujące zdania wielokrotnie złożone i posługujące się sprawnie komputerem, piszące więcej niż "ala ma kota" idiotami nie są :)

Gość brylantynka
NIE WIEM KTO SIE PODAJE ZA MOJ NICK ALE PEWNIE TEN GLUPI CHAM.. ;] mam na to wyjebane ;-))))))) to tylko swiadczy o bardzo niskim poziomie... ;))

Gość
tu Leja, zlikwidowałbyś? przecież tylko tutaj piszesz :classic_cool:

Gość brylantynka
Żeli papa86 masz racje.. i to nawet widac po tymże oto forum ... czy naprawdę polskie spoleczenstwo jest az tak zacofane i wredne ze nie mozna w cywilizowany sposob porozmawaic?

Gość brylantynka
rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość brylantynka
chrum, bek, bek , chrum

tu Leja, a ja myślałam, że Ty odcinasz się od głupoty rozmawiając ze mną. brylantynka, trzeba sobie wybierać rozmówców. I nie można się dziwić jeśli od czasu do czasu trafi się na debila.

Gość
owy topik ... zmusił mnie do reflksji ... czas zmienić swoje życie i dotychczasowe postępowanie ... od dzis jestem powazna ! tak własnie ... tego było mi trzeba, aby ktoś mną potrząsnął :P

Gość brylantynka
ucze sie supłać węzły marynarskie na Czarnym Lądzie z długich penisów tubylców :classic_cool: