Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brylantynka

Na Kafeteri nikt nikogo nie traktuje powaznie...

Polecane posty

Gość
hey czy zostały same pomarancze o zanizonym IQ ?? bo jesli tak to ja tez spadam :/

Gość mkoonjia
no ale przyznaj sie gdzie tak siedzisz?jesteś tylko sekretarką?

Gość
ach dzieki bo juz mnie otoczyły heh kiedy konczą im sie ferie ???

Gość mkoonjia
no jak ty masz wysokie IQ to czemu piszesz czasmi niedorzecznie i jesteś tylko sekretarką a nie szefową.:)fakty mówią same za siebie.

Gość mkoonjia
lepiej byś sobie poszukała osobę ukochaną na całe życie wkrótce walentynki.:)

Gość
dziecko dziecko teraz jestem sekretarką a za kilka lat będziesz mogła mi buty czyscic heheh :P zeszta napisalam ze sudiuje tak ?? a wogole co ciebie generalnie obchodza moje aspiracje zawodowe ?? i tak zgadza sie mam duzo pnad przeciętną IQ ... gdybys miała co do tego jeszcze watpiwości :D a dlaczego pisze ??? lubie nawiazywac relacje z niższymi fomami życia takimi jak Ty np. :D czy twoja pomaranczowa ciekawośc jest juz zaaspokojna ?? :D hh

Gość Tbsr
A ten temat, to przepraszam o czy jest?! O takich samych głupotach...

Gość mkoonjia
a jak skoncza sie ferie wrocisz do szkoly ... cudem i z litości - skonczysz szkołę i wtedy dowiesz sie w jakich godzinach ludzie pracuja roaczku Czemu sądzisz że nie skończyłem szkoły.Przecież nie używam tutaj wulgarnego słownictwa jak nie którzy na tym forum. Jeśli ty jesteś w pracy i siedzisz na cafe to chyba dużo się tam nie nauczysz.Gdzie jest ta praca jaki to urząd bo oczom nie wierzę i chcę to zobzczyć kiedyś i cię odwiedzić.

Gość
matko przerazacie mnie czasem ehehe moze chcesz jeszcze mój rozmiar stanika ?? czy biurka twoim zdaniem w tym kraju maja tylko pracownicy urzędów ?? w prywatnych firmach siadają ... nie wiem?? przy okragłym stole wg. Ciebie ??

Gość
relax pomarańcze... take it easy :P

Gość mkoonjia
to co to za zaprzeproszeniem za beznadziejna firma że pozwala siedzić na cafe podczas pracy.Przychodzą tam ludzie załatwiać swoje sprawy a ty patrzysz im w oczy i co widzą jak kobieta pisze na cafe.

Gość mkoonjia
ty uważaj jak będziesz wracała z tej pracy bo gwałciciel po Zielonej Górze grasuje.:)hehe i cie dopadnie.A tak wogóle skąd jesteś?

Gość
twój tok rozumowania i brak wyobrazni mnie powala na kolana ... chyba nawet rymy z tego wszystkiego składam he an ie moesz ruszyc mozdzkiem ?? jest tyle opcji ... czy ja wygądam na kretynke ?? odp. nie ! a skoro nie jestem krtynką to najwyrazniej mam mozliwośc i sprzyjające warunki aby siedzie na kafe :D a moze pracuje w firmie tatusia np ?? co ?? o tym nie pomyslalas ?? heehhe

Gość
słuchaj jesli chcesz sie czegos o mnie dowiedzieć a wiemy juz ze chcesz ... pamiętasz wysokie IQ ... zto apytaj wprost a powiem Ci ze niczego więcej juz się nie dowiesz i będziemy miec to za sobą :D a ja uciekam dzięki.. szybko minął mi czas heh pa

Gość mkoonjia
biedactwo wystraszyła się.Nie chce powiedziseć tylko składa że pracuje w firmie u tatusia.A tak naprawdę to żadna to praca, tylko jakieś za przeproszeniem menelstwo.

Gość mkoonjia
pamiętasz wysokie IQ ... Jak byś miała wysokie IQ to byś była szefową a nie seketarką piszącą na cafe.A i jak można myśleć o pracy żeby szybko czas tam szybko mijał przecież w pracy trzeba się spełniać.

Gość mkoonjia
jaką neuropsycholgię.A co ty ją znasz?Przecież ona jest sekretaką to nie ma nic wspónego z neuropsychologią.

Gość hejkaszmejka
ale studiuje neuropsychologie, to juz nie mozna jednoczesnie studiowac i pracowac??? na jakim swiecie ty zyjesz, albo spytam inaczej - ile masz lat?

Gość mkoonjia
o Jezu za przebroszeniem.NIe chodzi mi o to że jednocześnie tylko o to miec praktyki jako sekretarka skoro neuropsycholog powienien się praktykować w takiej pracy jak szpital,psycholog albo pedegog w szkole.Czy coś w tym stylu.Ale jak kto woli> ja nie mam nic do tego i szanuję wolę inych.

Gość Tajemnicza Dama
Gdybyście nie udzielali się w tych głupich tematach, to by ich nie było :O

Gość hejkaszmejka
ty chyba w gimnazjum jeszcze jestes mam racje??? praktyki nie sa platne, albo platne bardzo malo i trwaja tylko jakis czas, a utrzymac sie z czegos trzeba. a na etat kogos kto dopiero studiuje psychologie w szpitalu nie zatrudnia pomysl.. albo raczej dorosnij i jak sama pojdziesz na studia to zobaczysz jak jest. no chyba ze ty juz stara dupa i tylko pomarzyc mozesz bo ci studia kolo nosa przeszly he

Gość mkoonjia
ale taka rozmowa bo nikt tu nikogo nie szanuje.

Gość hejkaszmejka
a glownie to nie szanujesz ty... a wszystko wynika z twojej niewiedzy i malej wyobrazni

Gość mkoonjia
no nie wiem poszukaj na dole tam jest zapisane że to ja pierwszy zaczałem być obrażany nazywany pomarańczem.itd. itp.I że mam nieskie IQ itd. itp. dziura w całym niewinne ladacznice hehe Świętoszki:)

Gość hejkaszmejka
hehe no a nie masz pomaranczowego nicka? ale mi obraza "pomaranczo" a IQ to chyba masz niskie sadzac po wypowiedziach ad studiow.. no ew wiek cie ratuje - ile masz lat? 12?

Gość mkoonjia
a co ja tam powiedziałem nie tak o studiach takiego?

Gość hejkaszmejka
o tych praktykach to sory - kompromitacja

Gość mkoonjia
najwyżej nie będzie miała "doświadaczenia" neuropsychologicznego.

Gość hejkaszmejka
a skad wiesz ze praktyk nie miala lub nie bedzie miala? to ty nie wiesz ze one trwaja krotko i sa bezplatne? a przez 5 lat trzeba z czegos zyc... nie uwazasz heh..

Gość mkoonjia
nie wiem czy będzie miała czy nie wnioskuję tylko z tego co mówice.