Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi8888

CIAZA OBJAWY NIEPOKOJE WYMIENMY SIE DOSWIDCZENIAMI

Polecane posty

mimi 8888 ty tez na poczatku jak okres nie nadszedł i okazało sie ze to ciaza to tak bolało cie podbrzusze czy jajniki ze myslałas ze dostaniesz zaraz okres??

Gość Kingull
hej jestem w 8tc. Na początku też mnie tak bolało podbrzusze jak na okres, a zwłaszcza wieczorami, ale okres nie nadszedł :). Teraz już jest lepiej bóle mniejsze, tylko ta senność w ciągu dnia masakra ;)

Bolal mnie brzuch dosyc czesto zaczelam brac nospe rano w poprzedniej ciazy lekarz tak mi zalecil wiec teraz tez bralam

Bardzo szybko zaczol mi rosnac brzuch wiadomo ze to nie dziecko tak rosnie tylko gazy jakies czy cos pomógl mi espumisan-polecam nie szkodzi dziecku

Ale to nie jest najgorsze ...nie moge ugotowac obiadu i tu mam problem jak mysle o jedzeniu gownie o miesie to mam mdlosci..wymiotowalam kilka razy poprzednia ciaza przeszla inaczej teraz czuje sie zle i jestem slaba i nic mi sie niechce awy jak macie?

Gość Kingull
No właśnie ja tez czuje się taka wydęta a przecież to dopiero początek. Ogólnie nie jest źle, tylko kaszel mnie męczy jestem alergiczką i w dodatku astma ehh

Tez jestem senna przespie sie przez dzien to póniej nie moge spac w nocy katastrofa:(

Gość Kingull
Mdłości narazie brak, apetyt mam , ale sama nie wiem co bym zjadła he. Po nocach tez cos spać nie mogę. To moja pierwsza ciąża także dopiero sie zapoznaje ze wszystkim.

Ja rozchorowalam sie w 6 tyg. nic nie pomagalo poszlam do lekarza dal mi jakies leki mam nadzieje ze nic maluszkowi nie zaszkodzilo no ale przeciez to lekarz powinien wiedziec co robi. Tydzien pózniej wystapilo plamienie wystraszylam sie bardzo bylam na usg i serducho bilo wiec sie uspokoilam lekarz zapewnil ze jest oki

Gość Kingull
Tak już dwa razy, w tym tyg w poniedziałek żeby potwierdzić ciążę. Wszystko w porządku lekarz powiedział ze mogę biegac hehe. Teraz muszę badania robić

Gość Kingull
No to rzeczywiście ale dobrze ze jest wszystko w porządku, JA też biorę leki na astme, bo bez tego się póki co nie da.

W sumie to moja juz 3 :)Mam juz jedno dziecko druga ciaze poronilam w 8 tyg. teraz jestem w 10 tc. i mam nadzieje ze bedzie oki. Przy pierwszej ciazy czulam sie znakomicie W drugiej tez oki ale brzuch bolal i skonczylo sie bolesnie :( a 3 jak narazie jestem slaba i mdlosci a buzia :(wole nie patzrec do lustra, strasznie wygladam:(

To dobrze ze lekarz juz trzyma reke na pulsie:)napewno bedziesz sie czula bezpieczniej:)

Gość Kingull
No ja też sie bardzo boje że coś bedzie nie tak, ale musimy być dobrej myśli. No mnie wysypało na dekoldzie i na twarzy takie małe krostki i swędzą. W dodatku miałam opryszczkę co lekarz powiedział że to nie za dobre, ale nie ma na to wpływu. A jak jestem tylko osłabiona to zaraz mi to świństwo wyskakuje eh

Ja juz sie nie moge doczekac konca ciazy a tu tyle jeszcze tyg:)juz bym chciala miec malenstwo ...moze jak brzusio zacznie rozsnac szybciej wszystko bedzie inaczej:)jak pomysle ze znów bede jak beka to az plakac mi sie chce...a tak wogóle to mam takie nastroje ze wspólczuje mojemu mezowi..non stop placze o byle gupote jak dziecko moje 3 letnie:)

Fajnie ze cie tu spotkalam mozemy sobie popisac i sie powymieniac opiniami i tym co sie dzieje z namyszym cialem:)

Gość Kingull
No fajnie, razem raźniej :) a ja narazie musze stopować moje nastroje bo mój mnie ma już dosyć i ostatnio mieliśmy kiepskie dni hehe. Eo facetów to coś nie dociera co się dzieje z naszym ciałem i że hormony szaleją ;)

Gość Kingull
No często, ale nie udzielam się zbytnio, tylko czytam :) nawet zapomniałam hasła do starego nicka, muszę tego zaczernić :)

Nio caly czas mowie mojemu zeby mnie zrozumial i mnie nie denerwowal a on chwile pamieta a pózniej znow go draznie ale mysle ze to minie:)

Dobra znikam mam nadzieje ze jeszcze na tym temacie sie spiszemy do napisania:)

A co masz dziewczynkę czy chłopca, mi się marzy dziewuszka :)

Muszę zmykać, do pracy na 14 strasznie mi się nie chce. ZAjrze późnym wieczorem lub jutro :) A Ty odpoczywaj i nie denerwuj się :)

Hej ja mam synka ma 3 latka teraz wszyscy mowia ze bedzie dziewczynka ja sie nie nastawiam a chyba wolalabym chlopca bo juz mam wszystko dla chlopca dla dziewczynki prawie wszystko musialabym kupic ..z chlopcem wiem co i jak i takiej malej dziewczynki chyba bym sie bala nawet przewinac:)moze to smieszne ale mam obawy

Ta ciaza jest calkiem inna niz poprzednia wymiotuje zle sie czuje helikoptery non stop a o gotowaniu jak pomysle czy o jedzeniu to juz mnie ciagnie:(