Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzanna 91ii

mam faceta ale kręci się koło mnie inny. co mam zrobić ???

Polecane posty

Gość zzanna 91ii

pisze z kolesiem od 2 tyg na fotce na prv i w sumie to są dość takie długie wypowiedzi ale żadne z nas nie wyjechało z propozycją podania gg czy telefonu. on mi sie podoba strasznie, ale fakt jest taki, ze aktualnie jestem w zwiazku tak jakby zakochana resztkami wypalajacego sie uczucia, zwiazku ktory mnie niszczy psychicznie. tak wiec jakby nie patrzec ja jestem zajeta i nie powinnam go podrywac... i w sumie nie flirtuje z nim tylko rozmawiam, ale wiadomo ze kolegi na fotce sie nie szuka. chciałabym go troche bliżej poznać. ba! nawet chciałabym żeby zaczał sie o mnie starać... bo coraz mniej zależy mi na moim aktualnym chłopaku... czuje ze nasz zwiazek to sypiaca sie ruina. co mam zrobic? zapytac go czy przejdziemy na gg? czy czekać w nieskończoność i dalej byc ze swoim.? wiem, ze to dziecinne a ja mam18 lat. chamsko robie... ale czy któraś z was będąc w związku miała wrażenie, że spotkała kogoś w ramach wymarzonego ideału? i nagle okazało się że tym "ideałem" nie jest ten, ktorego akutualnie jest sie dziewczyną.

Gość zzanna 91ii

Gość zzanna 91ii

Gość Słowo Prawdy
No widzisz!?! Nikomu się nawet nie chce gadać z takim kurwiszonem jak Ty! Najpierw się kończy jeden związek, a dopiero zaczyna następny. Jak dorośniesz i ktoś Cię zdradzi to dopiero to zrozumiesz.

Gość Shepherds
"on mi sie podoba strasznie" to już obecny związek przepadł :) "zakochana resztkami wypalajacego sie uczucia, zwiazku ktory mnie niszczy psychicznie. " tu robisz sobie wytłumaczenie dla swojego systemu moralnego, że nie jesteś suką "... bo coraz mniej zależy mi na moim aktualnym chłopaku... czuje ze nasz zwiazek to sypiaca sie ruina." z kolei tutaj już praktycznie podjęłaś decyzję, że nie chcesz ratować związku i nowy kąsek, jeśli tylko zacznie się starać, będzie gotowy do spożycia --> Powinnaś zerwać kontakt ze swoim obecnym facetem, a następnie przejąć inicjatywę i uderzać do nowej "ofiary". Jednak jako że jesteś z przebiegłego gatunku zwanego "człowiek" Twoja strategia oprze się na pozostaniu z obecnym facetem do chwili gdy będziesz miała pewność, że zwiążesz się z tym nowym (co jest zachowaniem moralnie dwuznacznym, jednak nadal dość inteligentnym i naturalnym)