Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolkaa5

seks bez zabezpieczenia!

Polecane posty

Gość Alescie naiwne
Zawsze możesz zrzucic na partnera, chyba miałas wspolnika w tej głupocie?

Gość dzis i jutro
Mialam, ale on sie nie martwi. Albo martwi tylko nie pokazuje. Ale mezczyzni czesto tak maja, dopoki nie zobacza dziecka nie zdaja sobie sprawy ze sa tatusiami

Gość zal .plll
dzis i jutro --TY sie o zyciu jeszcze duuuuzoo musisz nauczyc... koncze i znikam juz

Gość dzis i jutro
zal: ciagle ucze sie nowych rzeczy, a i tak nigdy nie bede perfekcjonistką

Gość Alescie naiwne
Jak ci życie w dupę da, to zmądrzejesz. Co ma perfekcjonizm do pewnej, nazwijmy to mądrości życiowej, nie to nie to, chodzi mi chyba o zwykla odpowiedzialność, po chłopsku - brak ci pomyślunku he he

Gość jagoooooodka
No ale przecież test wyszedł negatywnie - prawda? To chyba ok :-) Ja miałam tylko raz "wypadek przy pracy". Zażyłam Esc. po 13 h. Nie chciałam ryzykowaĆ, bo mam już 2 dzieci - wystarczy. W ciąże zachodzilam za 1 podejściem, więc jak ktoś pisze, że polega tylko na stosunku przerywanym, to nadziwić się nie mogę. W moim przypadku, to przez kilkanaście lat małżeństwa, miałabym chyba Dom Dziecka :-)

Gość jagoooooodka
Do Aleście: Przestań straszyć dziewczynę, bo i tak jest wystraszona. Napisała, że taka sytuacja jest po raz pierwszy.

Gość dzis i jutro
jagoooodka w ciaze zachodzilas za pierwszym podejsciem ale Twoj partner konczyl w srodku prawda?

Gość jagoooooodka
Tak - jakoś wyjątkowo płodna jestem :-)

Gość dziewczyny ratunkuuuu
ostatni okres miałam 10 sierpnia, kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia, teraz mam jakiś duży brzuch i piersi mi urosły, czy myślicie, że mogę być w ciąży????? :-P

Gość dzis i jutro
przeraza mnie czasem znieczulica spoleczna, myslenie ze jest sie idelanym i udawanie ze ma sie zaplanowane zycie co do dnia. Nikogo nie zabilam, nikogo nie obrazilam i wyzywanie sie i sugerowanie ze zycie da mi jeszcze w d**e bo jestem osoba nieodpowiedzialna gdyz raz zdarzylo mi sie kochac bez zabezpieczenia w ciagu moich 26 lat zycia jest nie na miejscu. Idzcie sie powyzywac na swoich mezach

Gość jagoooooodka
Nie martw się :-) Coś czuję, że to ta cała "Aleście...." dostanie od życia w doopę :-) Jej komentarz był nie na miejscu....

Gość dzis i jutro
niestety, a jezeli ktos przez 10 lat truje organizm hormonami to chyba tylko dlatego ze jej partner sobie tego zyczy lub wie ze ciaza jest gorsza w jej sytuacji od choroby lekarze w ostatnich czasach powtarzaja ze producenci tabletek daja nam ok 9 misiecy gwarancji ze nic nam nie bedzie i nei wplynie to na nasze zdrowie ale o tym czasie zarzywamy juz na wlasna odpowiedzialnosc i wszyscy umywaja rece gdy cos nam bedzie . no chyba ze lekarz ma umowe z producentem konkretnych tabl i na tym dobrze zarabia wiec o takich rzeczach nie informuje pacjentke

Gość bez urazy ale...
autorko. bardzo się dziwię, że wolisz się denerwować i narażać na niechcianą ciąże. dlaczego się nie zabezpieczasz? Oczywiście, że mogłaś zajść w ciążę. współżyjąc zawsze może się tak zdarzyć. i facet wcale nie musi kończyć w tobie. ile masz lat, żeby o tym nie wiedzieć. i co ty wiesz o seksie skoro zadajesz takie durne pytania? przeraża mnie to co piszesz, bo jesteś tak nieodpowiedzialną osobą, że lepiej żebyś nie była w ciąży.

Gość ooooghj ndr
dzis i jutro niestety, a jezeli ktos przez 10 lat truje organizm hormonami to chyba tylko dlatego ze jej partner sobie tego zyczy lub wie ze ciaza jest gorsza w jej sytuacji od choroby lekarze w ostatnich czasach powtarzaja ze producenci tabletek daja nam ok 9 misiecy gwarancji ze nic nam nie bedzie i nei wplynie to na nasze zdrowie ale o tym czasie zarzywamy juz na wlasna odpowiedzialnosc i wszyscy umywaja rece gdy cos nam bedzie . z takim podejsciem to ty jak nie teraz to w najblizszym czasie bedziesz w ciazy...habuhhhaa:) 9 miesiecy to trwa ciaza!!gdzies ty wyczytala o tym 9 miesiecznym okresie "gwarancji"tabletek??????????jak dzieci narobicie bedziesz wiedziec ale juz za pozno do czego sluzy gumka czy tabsy

Gość dzis i jutro
tego wlasnie nigdzie nie wyczytalam, ale poinformowal mnie o tym lekarz w szpitalu a pozniej ginekolog. A tabletki bralam, sa wygodne to prawda i chyba najbardziej skuteczne. Ale cos za cos..

Gość dzis i jutro
i wlasnie dlatgo ze 9 miesiecy trwa ciaza mamy tylko 9 misiecy gwarancji na tabletki, organizm w koncu "myśli" wtedy ze jest w ciązy kochane

Gość dzis i jutro
kilka dni temu odbyl sie pogrzeb mlodej kobiety ktora zmarla na zator zyl z powodu hormonow, zostawila 2jke dzieci i meza. Ja nikogo nie namawiam do zaprzestania tego typu praktyk, ale poproscie swoich parnterow zeby dla was brali hormony przez 10 lat. zaden sie nie zgodzi szkodzic sobie, a wy to robicie tylko dla wygody. tez tak kiedys myslalam jak wy, dla wygody..

Gość jagoooooodka
No to moŻe ja jeszcze dopowiem, że nie tylko tabletki chronią przed ciążą. Mamy wybór innych środków. Są też wkładki bez hormonów. Np. prezerwatywa już chyba nie bardzo ingeruje w organizm, prawda? Jeśli jest dobrze założona, naprawdę spełnia swoją rolę :-)