Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

Gość Oszustki pod inna nazwdziałają
Rany Boskie Kobieto przestań już wcisnąć ludziom ciemnote Irytujące jest,ze Boska Violetta nie potrafi nawet pisac .Dziewczyny zobaczcie jakie onarobi byki w pisowni .Mnie to okropnie razi jak taka stara baba i to jeszcze wykształcona ;-)))hahaha... pisze np muj zamiast moj . Chciałam Was tylko ostrzec,ze nailsacademy działa rownież pod nazwa Beautytrainingstudio To tez są kursy od Violki wiec tylko przestrzegam W wielu ogłoszeniach jest napisane ,ze nails academy i beautytrainingstudio to to samo lub osoba która ma styczność z Violka A co do Violetty i jej ostatniego posta to skoro eyszkolilas aż 300 dziewczyn to pomysł czy teraz się wyplacisz jak zbiorowo zawalczymy o kadr

Gość mala miiii
witam ja ostatnio intersesowałam sie kursami i wybrałam beautytraining studio, wlasnie dlatego ze ten kurs nie ma nic wspolnego z Pania V i ta szkola wydala mi sie konkretna. Zreszta Moja kolezanka skonczyla w bts kurs i jest bardzo zadowolona, prowadzi go przemiła dziewczyna i napewno nie ma w subie nic z p.V. Jak mozna zauwazyc pani, v niby tyle kusrow zrobila a jaj strona juz od dluzszego czasu jest nieaktywana...czyzby brak kasy na rachunki??? Uwazajcie dziewczyny na nazy szkól bo nails academy courses to zupelnie inna szkoła niz nails academy, nie dajmy sie oszukac ponownie! Ta piewsza nalezy do V, a ta druga to jakas konkurencyjna. Na stronie p.v miala swojego czasu liste z kim wspolpacuje, byl to poprosto smieszne bo szkoly ktore od kilku lat istenieja na rynku niby nagle zaczely pracowac dla niej i wszystkie ukonczyly u iej kursy instruktorskie...ale Polak madry po szkodzie... Teraz czekam na moj kursik w bts i napewno podziele sie z wami opinia:) Pozdrawiam:))

Gość uncle johny 13
hahahah nie znam ani pani V ani jej kursow, ale byki ortograficzne piekne wali! Co to jest "Homel Hamspted" ? Chyba powinno byc "Hemel Hempstead". Widac pelen profesjonalizm...nawet nie zna pani nazwy miejscowosci, w ktorej sa przedstawicielki..i w ulotce reklamowej takie bledy?

Gość Kiki z Londynu
Hej, 2 tygodnie temu skonczylam kurs zelu w beauty traning studio i jestem zadowolona, wszystko zostalo wytlumaczone i przecwiczone na zywych rekach a nie na tipsach. Maja bardzo ladnie urzadzona pracownie i wszystko wyglada profesjonalnie. Ta szkola nie ma nic wspolnego z p.V ja nawet zapytalam czy o niej slyszeli, bo te komentarze na temat V sa przerazajace. Slyszeli. Spodziewalam sie jakis plotek na ten temat albo ewentualnej obrony p.V, ale zamiast tego przeszlismy do szkolenia... mialam nadzieje na podkarmienie mojej plotkarskiej natury...ale nic z tego...i zamiast plotkowac nauczylam sie robic zele:) Ale nie narzekam:)) Jesli szukacie dobrej szkoly to polecam bts ja zpewnoscia tam wroce za jakis czas zrobic kurs z akrylu. Kupilam od nich tez produkty -taki starter do zelu i cena byla taka jak w hurtowni w ktorej bylam pozniej. Dostalam od nich liste rzeczy ktore warto miec i liste kilku dobrych hurtowni zebym nie musiala szukac sama na poczatek. Mi pasuje. Pozdrawiam.

Gość Nie daj sie nabrac!!!
Dziewczyny!!! BEAUTYTRAININGSTUDIO I NAILSACADEMY TO TO SAMO!!!!!!!! Poszukajcie na necie ile jest ofert ich (najwidoczniej ktos zapomnial usunac wszystkiego) Kolejna sciema.Ta sama osoba ma nailsacademy i beautytrainingstudio To sciema wielka! A produkty skad ???Z argosa??? Ta sama osoba ma ogloszenia na necie z nailsacademy i z beautytrainingstudio , ta sama tresc,ten sam uzytkownik,i te same zdjecia!!!!!

Gość Nie daj sie nabrac!!!
I jeszcze jedno : Zamiast uczyc innych ,naucz se najlepiej korzystac ze słownika ortograficznego,bo niedobrze sie robi gdy taka zdolna i profesjonalistka pisze:(tresc zamieszczona na publicznym portalu p.V. )załozycielki profesjonalnej szkoly ...hahahah... nailsacademy i beautytrainingstudio PATRZCIE NA TE BYKI !!! jestem zalozycielem szkoly miedzy narodowej stylizaci paznokci zapraszam wszystkich do skorzystanai z kursuw . Jestesmy placuwka o bobrej reputaci i nasze zadanie pomuc tobie ,aby szybki sposub uzyskac certyfikaty na cala UE zapraszam o kontakt violettamakiej@walla.com skaip violettamakiej tel 07754019565 london

Gość kokieterka 1975
jezeli nawet nailsacedemy to to samo co BTS to napewno nie jest to samo co nailsacademycourses.... ten drugi czyli nailsacademycourses prowadzi wczesniej wspomniana vm wiec nie jest zdziwieniem ze po kursie u niej musiałam poszukac innego poniewaz vm niczego nowego mnie nauczyła niz w interenecie mozna sie dowiedziec... dziewczyny nie wysuwajcie pochopnych wniosków, podobna nazwa wcele nie znaczy podobna jakosc i ten sam prowadzacy, a zdjecia łatwo skopiowac, szczegolnie vm jest złodziejka np grafika jej strony była grafika jakiejs innej firmy kosmetycznej i potem nazwe zasłoniła polerka do paznokci i wklejon kilka lakierow do paznokci aby ukryc znaki szczegolne...hehe kpina co ona odstawia....

OŚWIADCZENIE. Oficjalnie oświadczam, że Nails Academy zmieniła nazwę na Beauty Training Studio z powodu poszerzenia swojej działalności o kosmetykę i wizaż. Ani Nails Academy ani BTS nie ma nic wspólnego z panią V.M. Jestem właścicielką BTS i tej pani nie znam, nigdy jej nie widziałam i nie mam z nią żadnego kontaktu. Nie życzę sobie żeby oczerniano moją szkołę rzekomymi powiązaniami z Nails Academy -Courses. Adres tego forum dostałam od jednej z moich kursantek i po przeczytaniu tego wszystkiego postanowiłam napisać niniejsze oświadczenie i nie zamierzam więcej na to forum zaglądać. Jeżeli którakolwiek z Pań czuje się skrzywdzona lub oszukana przez Nails Academy lub BTS proszę wejść na naszą nową stronę internetową www.BeautyTrainingStudio.co.uk -w dziale CONTACT US są nasze wszystkie dane kontaktowe więc proszę do nas zadzwonić lub napisać maila. Od naszych kursantek wiem również, że nasze zdjęcia -zrobione przez nas na targach Olimpia Beauty 2010 w Londynie zostały bezprawnie skopiowane łącznie z naszym tekstem na stronę firmy konkurencyjnej -dowodem na to jest fakt, że nasze stylistki są na tych zdjęciach. Więc jeśli ktoś widzi nasze fotografie na innych stronach już wiadomo jaki jest tego powód. Proszę o rozwagę przy pisaniu tego typu komentarzy i sprawdzanie swoich informacji ponieważ są one krzywdzace dla innych. Osobę lub osoby, które napisały komentarze ''Oszustki pod inna nazwą działają'' i ''Nie daj się nabrać'' proszę szczególnie o kontakt. Pozdrawiam. Dominika Beauty Training Studio

Gość paznokcie tragedia
ja jak widziałam te zdjecia ktore skopiowala konkurencyjan firma od beautytrainingstudio wolalabym sie nie przyznawac!!! Te zdjecia sa odrażajace !!!! BLE! Moze i nie wiem jak ma wygladac profesjonalny paznokcie,ale jak jakas laska zrobiłaby mi takie cos na paznokciach to bym sie rozpłakała. ps.a gdzie pani wila czy tam przez ''v'' jest????

Gość alanimajka
ja jak widziałam te zdjecia ktore skopiowala konkurencyjan firma od beautytrainingstudio wolalabym sie nie przyznawac!!! Te zdjecia sa odrażajace !!!! BLE! Moze i nie wiem jak ma wygladac profesjonalny paznokcie,ale jak jakas laska zrobiłaby mi takie cos na paznokciach to bym sie rozpłakała. ps.a gdzie pani wila czy tam przez ''v'' jest????

Gość peggy86
ja sie nie zgadzam z opinia osoby wyzej! Uwazam ze rosyjskie sztylety na stronie bts wygladaja super, aczkolwiek sama wole migdały ale te zdjecia sa naprawde fajne. Wiadomo ze prace sa wykonane rowniez przez dziewczyny ktore nigdy wczesniej paznokci nie robiły wiec nie wiem czemu sie dziwicie?! Wstawione zdecia jak z opisu wynika sa pracami kursantek, wiec nie oczekujmy cudów. Nie kazdy ma talenty manualne , a taki kurs pomaga je odkryc lub pogłebic, ewentualnie jak ktos go nie ma to nauczy sie robic paznokcie dla samego siebie. Niektorzy maja do tego smykałke inni musza przebyc lata praktyki aby osiagnac sukces i robic fajne pazurki, ale oczywiscie nie wszystkim te lata cos daja np tak jak p.v... Dla mnie to zwykła kradziez takie kopiowanie zdjec, chyba ze dla uzytku własnego. Kazdy ma inny gust i osobiscie czekam na jakies nowe fotki w bts bo naparawde mozna sie zainspirowac...

Gość AGATKA 10
O rany jak biauty studio salon wlasnie ukonczylam tsm kurs i jestem bardzo nie zadowolona ...Choc p.v ma koleiki i trzeba czekac tygodniami to czekaicie i z korzystajcie z niego .P VIOLETTA pokazalami mi to czego beauty studio salon nie pokazalo .

Gość Kucharz i oszust w jednym
Pan Jablonski fikcyjny wlasciciel pisze o Pani Violecie zle rzeczy aby ja zniszczyc.Violetko jestesmy z toba ,wiemy kim jest tak zwnay biznesmen.Szkoda tylko ze pod tymi bzdurami nie podpisuje sie swoim nazwiskiem tylko imie pracownicy.Boi sie konsekwencji,spraw sadowych,no tak jak zawsze do swoich przestepstw posluguje sie innymi.Szkoda tylko tej Pani ktora u niego pracuje,tez jest napewno przez niego bita.Czas by zajela sie tym policja.......

Gość Oszust pod krawatem
Szkoda ze tak dobrze prosperujaca firma oszusta pod krawatem ma czas na opisywanie konkuencji.Czy to nie dziwne? Skoro tak dobrze prosperujecie to moze zaczal by Pan placic podatki......

Gość brazylia
istna Brazylia ;) Ale po ty co tu poczytalam to na kursik u panny V nie poszlabym nawet za darmo ....:))) dzieki ze jest to forum

Gość marzena76
BRAZYLIE TO MASZ KRETYNKO U SIEBIE,Pracujesz u wariata za talerz zupy,czasem cie podupci i to ta twoja Brazylia.Nie macie nawet odwagi podpisac sie pod tymi pierdolami.Pozdrawiam pana kucharza.Violci kursy sa poprostu super i tacy jak wy mozecie tylko o tym pomarzyc.

Gość kurs masarzu
Ukonczylam u Pani Violetki kurs masarzu i jestem bardzo zadowolona.Moge tylko polecic i zlego slowa nie moge powiedziec.Pozdrawiam jolanta.

Gość pomyslowa
Wlasnie wczoraj skonczylam kurs przedluzania wlosow u Pani Violety i mam bardzo dobre zdanie o tej osobie.Nierozumiem dlaczego jest tak zle opisywana przez innych.Choc dlugo czekalam na termin moge tylko polecic bo nauczylam sie wszystkiego co mi potrzebne.Serdecznie Pani dziekuje i bede polecala innym.Justyna.

Gość slawni
Tam gdzie wojna nie ma chleba,przestancie na siebie zle pisac bo wszystcy wiedza ze to tylko konkurujace ze soba firmy.Zal mi was.

Gość Krystyna Londyn
Jak dla mnie p.v nie umie przyjac słów krytyki, jest zbyt pewna siebie, temat nie był załozony przez konkurencje ale przez niezadowolne kursantki, a przerodziło sie to na zwalanie winy na konkurencje, az konkurencja musiala zaczac sie udzielac aby bronic swojego dobrego imienia...ŻAL... jakby miała tyle pracy to by nie siedziała na necie i pisała takie głupoty, i pewnie teraz wszytskie kursantki namawia aby tu dobrze o niej pisałay a one pisza bo boja sie ze nie dostana dyplomu, albo pisze jedna ktora zna zasady ortograficzne,a moze i jakas ja polubiła v bo ona potrafi nsłodzic jak wyczuje kase ale to napewno nie na długo bo tylko jej nerwy puszcza i bedzie straszyc.... zycie , ona sie nigdy nie zmieni... kazdy sie kiedys na niej pozna, i nie polecam jej kursów bo sa nic nie warte i potem trzeba szukac ratunku u konkurencji.... Krystyna, była kursantak p.V

Gość oczernianie
Znam Was czyli konkurenta Dariusz Jablonski i znam Pania Violete.Kobieta ktora na Pana pracuje zwykla amatorka,zanudzajaca przez telefon.Dobrze wszystcy wiedza ze to jst pisane pod Pana dyktando nikt nie jest glupi.Moim zdaniem powinniscie sobie dac spokuj z tym pisaniem bo kiedys bedziecie wszystcy bez chleba.Niech kazdy pije to piwo ktore sobie nawarzyl.Mozna wiele pisac i o Pana firmie ale inteligencja innych ludzi jest wyzsza niz wasza.Kto dolki kopie sam w nie wpada,a wiec Panie Dareczku nie podknijmy sie.Stare Polskie przyslowie mowi Dzban tak dlugo wode nosi poki ucho sie nie urwie.Dlaczego boli Was to ze Pani Violeta funkcjonuje,a moze kryje sie za tym cos innego?Jestescie na jezykach calego Londynu,dajcie sobie spokuj.Kursy u Pani Violety sa dobre czego o was nie mozna napisac.Niech Pan zmieni pracownice bo kariera szybko sie zakonczy.Pozdrawiam.Roza.

Gość oczernianie 1
Jeszcze jedno,skoro Pani Violeta jest waszym zdaniem nic nie wartna to powinniscie sie cieszyc ze jestescie lepsi.Przyczyna opisywania Pani Violety jest znacznie inna.Ona ma prace a wy robicie na drutach,ale idzie zima to moze i na tym zarobicie.Skas trzeba miec kase na te piwka i nowe garnitury.........

Szanowna konkurencio u mnie nie robila p KRYSTYNA kursu zadnego , dlaczego tak klamiecie i opisujecie mnie na stronach nieprawdy . BOLI was ze pracuje i mam klijentow bo marzeniem waszym bylo by zebem splaitowala ..Jestescie ludzmi bez zadnych wartosci gdzie pieniac ma znaczenie , nioe potraficie pracowac i zdobywac klijentow , klamiecie wszystkie wasze kursantki i pozywiacie sie cudza krzywda , bo ja nam dobrze konkurencje ....Wiem kto stoi zatym wiec oddalam sprawe do sadu i czekam nba rezultaty to co wypisujsz droga konkurencjo grozi za oszutwo 5 lat lub grzywna o dluzej kwocie pienieznej ,,, A ja sie bede smiala na koncu ,,,Ten kto kopie dolki sam w nie pada .......D rogi kucharzu ....

Gość bede swiadkiem
Popieram i moze Pani liczyc na wielka pomoc ze strony swoich Pan.Trzeba zabobiec temu aby Pan Jablonski nadal Pania oczernial.Ta jego pracownica nawet nie ma ponoc prawa do wystawiania dyplomow jest to co oni robie poprostu nielegalne.Ona moze ta prace wykonywac ale nie ma prawa nauczania i wystawiania Dyplomow.

Gość kto to ???
Czytam i czytam o tych kursach i nic nie mozna sie dowiedziec,bo ciagle jest nagonka na jakas Violke i Jabłonskiego. Kto to jest? Kto ma jaka firme ,bo nie chcilabym sie na nich natknac . Widzialam tez na innym formum jak bodaje miedzy nimi toczyla sie dyskusja i wyzwiska padały Dziewczyny napiszcie prosze kto co prowadzi ,bo na necie nie znalazlam Dzieki

Gość Aska Figura
Violetta Makej prowadzi Nails Academy Courses a p.Jabłonski szkoły nie prowadzi bo nie ma uprawnien pozdrawiam Aska

Gość ILONA ZADOWOLONA Z BTS
Pan Jabłoński prowadzi szkołe i ja tą szkołe kończyłam 3 dni tem. Jestem bardzo zadowolona z podejścia Pani Dominiki do kursu. Nauczyłam się profesjonalnie robić paznokcie choć na ten temat nie mialam pojęcia. Pani Dominika bardzo dobrze prowadzi kurs, odpowiada na kazde pytanie, profesjonalnie podchodzi do zajęć, pokazuje tłumaczy, poprawia gdy robi sie błąd. Zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze, profesjonalnym studio, czystym estetycznym. POLECAM WSZYSTKIM BEAUTY TRAINING STUDIO u Pana Jabłońskiego. W razie pytań pisać na forum bede odpowiadac.