Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaUMRE

ZDRADA .....WYSZLA NA JAW.....

Polecane posty

Gość chybaUMRE

ECH..... CO JA MAM TERAZ ZROBIC ;-( JESTEM Z FACETEM 4 LATA.... DZIS RANO JAK SIE KĄPAŁ,dostał smsa.... cos mnie podkusiło i przeczytałam;-( o mały włos,nie dostała bym zawału..... były to życzenia walentynkowe od KRZYŚKA!!!!! I MA nadzieje,że wyrwie sie wieczorem ;-( kutas ma jakąś na boku ;-( wmawiał mi,ze to kolega zarty sobie robi itd.....

Gość chybaUMRE
no tak... tyle tu podobnych tematow.... nikt napewno tego niedoznał w dzień zakochanych ;( ;-( nie wiem co mam ze soba zrobić teraz ;-( wygoniłam go.... siedze sama i od 4 godzin płacze ;-( wyłaczyłam telefon,nie chce go znac.... juz nie musi kąbinowac jak sie wyrwac do swej suki .... niech bedzie sobie z nią.... życie kurewskie ;-(

Gość chybaUMRE
o boże.... kurde chyba zwariuje zaraz... mam w sobie taką złość,że cała chodze! musze soś zrobić ze sobą,albo oszaleje !!!! ma ktoś jakiś pomysł ??? upije sie,albo się naćpam czegos?tylko czego?musze cos zrobić zeby niemyślec...

Gość lusaweczka
o matko co za kretyn:( nie plakaj nie warto...

Gość smutaśna
bardzo Ci współczuje... ja mojego tez podejrzewam a tym bardziej po wczorajszym wieczorze..

Gość chybaUMRE
nie .... nie jest gejem....dzwoniłam na ten nr po tym smsie i odebrała panna.... ale zatkało mnie i sie rozłaczyłam...

Gość smutaśna
cham... może ja też powinnam sprawdzić tel mojego..

Gość smutaśna
a co on Ci mówił jak go wyganiałaś z domu?????????

Gość chybaUMRE
męska dziwka z niego,skoro miał inna .... a ja głupia nie miałam najmniejszych podejrzeń.... nic zero jakiego kolwiek podejrzenia ;-(

Gość tez kiedyss
gosc nie jest ciebie wart. sprobuj nie okazywac mu swojego cierpienia, niech wie ze jest dla cieie nikim. badz silna, znajdziesz wartosciowego faceta, ten to smiec!

Gość kiełbaska_świątecznaaa
kurczę tak czytam te wszystkie tematy o zdradach i doszłam do wniosku , ze chyba nie ma faceta który by nie zdradzil...:(

Gość lusaweczka
szkodaze mu nie przywalilas

Gość smutaśna
no nie dziwie sie ze nia miałas podejrzen jak miał ta suke podpisana KRZYSIEK

Gość chybaUMRE
nie chciał wyjsc.... chcial sie glupio tlumaczyc.... mowilam mu ze odebrala panna a nie facet i ze nie jestem debilka ....zeby nie klamal... chcial pogadac... ale moje nerwy nie dały szans na to i wyszedl...

ja mojego podejrzewam o zdrade ale poki co nie złapałam go na goracym uczynku... eh... zycie jest bardzo niesprawiedliwe

Gość smutaśna
ja mojego tez podejrzewam on sie wypiera i wkurza ,że probuje mu cos w mówić coś czego nie robi

Gość cruell von lex
uspokój się , spotkaj się z przyjaciółką i wyjdź z nią gdzieś do knajpy pogadać to trochę rozluźnisz się bo siedząc w domu dostaniesz świra

nie rozumiem... dlaczego mężczyźni nie potrafią być wierni swoim partnerką?!

Gość smutaśna
naj lepiej być samemu... nie mieć podejrzeń.. zmartwien ze cos moze zrobić itp.. ale jak żyć bez kochanej osoby.

Gość chybaUMRE
wszedzie zdrada,,,,, ja pierd.......e nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi..... porazka .... WIECIE CO WAM POWIEM..... ZE własnie wiekszosc zdradzonych znajduje dowody dzieki tel.... trzeba czasem z zaskoczenia przetrzepac facetowi tel... wiele rzeczy mozna sie dowiedziec;-(

mój ciagle wmawia mi , ze tylko ja sie dla niego liczę i tak naprawde wymyslam sobie bzdurki i nie daze go zaufaniem;)

Gość smutaśna
to nie jest dobry przykład ale ja chyba bym to zalała piwem bo nie umiałabym sobie poradzić z myślami...

Gość po takich dupkach sie.
nie placze!!! rób się na bóstwo i wyjdz gdzies do knajpki, na dyskoteke albo cos w tym stylu!!! moze kino???? gwarantuje ze wielu bedzie dzisiaj singli swietowalo walentynki w pojedynke wiec moze do kogos sie dolaczysz??? a jego olej!!! jak zdradz to niech spierdala do swojej dziwki a pod ten numer na twoim miejscu bym zadwonila i powiedziala ze twoj facet jest juz wolny wiec nie musi czekac do wieczora bo go wyjebalas z domu

Gość Mertoro
Sama zdrada nie boli, tylko wiedza o niej - dlatego lepiej nie szpiegować partnera. :)

ja raz przetprzepałam z nienacka tel swojemu facetowi przy nim rzecz jasna ale nic nie znalazłam... chociaz przeciez mogl pokasowac smsy od swojej "kochanki" badz tez polączenia tel...

Gość mieszkaliscie razem
??????????????????????/

Gość cruell von lex
nie przesadzajcie , choćby 80 % zdradzało , reszta tego nie robi , a czasem same sobie wybieracie frajerów i potem jest zonk

kurczę powiem wam , ze u mnie jest bardzo duzo czynników które pchaja mnie ku temu bym myslała , ze kogos ma... czekam tylko na odpowiednią chwile i na to by złapać go za ręke ;)

Gość cruell von lex
po takich dupkach sie nie placze!!! rób się na bóstwo i wyjdz gdzies do knajpki, na dyskoteke albo cos w tym stylu !!! moze kino???? gwarantuje ze wielu bedzie dzisiaj singli swietowalo walentynki w pojedynke wiec moze do kogos sie dolaczysz??? a jego olej!!! jak zdradz to niech spie**ala do swojej dzi**i a pod ten numer na twoim miejscu bym zadwonila i powiedziala ze twoj facet jest juz wolny wiec nie musi czekac do wieczora bo go wyj**alas z domu hehehe dokładnie!!!! :classic_cool: brawo