Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is a mystery

dlaczego jestem sama?

Polecane posty

wyszłam z kąpieli ... a bylas kiedys facetem? (na czacie oczywiscie) Czat w tym sensie, ze mozna ... wyrobic sobie opinie, czy w ogole jest sens podejmowac dalsze kroki ;) Ludzie jest masa ... i kazdy jest inny ... niedopasowanie partnerow to niezbyt ciekawa okolicznosc. Wazne, zeby swoj ... trafil na swoja ;)

Gość life is a mystery
bywaaa, trudno mi sie odnalezc, w ktorym z przedstawionych przez Ciebie przypadkow, ale i tak moja ocena nie bylaby obiektywna. ale jesli mialabym sie pod ktorys z nich podpiac, to opcja druga w punkcie 1, ale to i tak bardoz naciaganie. bo ten mi sie podoba i jakby z jego storny wyszla jaks inicjatywa, to ja chetnie go lepiej poznala... a tu walentyki i nic:(

Gość bywaaa
hmm po prostu trzeba mieć dystans, no ale jeśli się w kimś bardzo zakochasz, to ciężko o dystans. Wiem jedno facet, który jest tym właściwym, to nie ucieknie z dnia na dzień, nie ucieknie, jak mu odmówisz czasem spotkania, no ale też nie można przesadzać w stylu, że przez miesiąc nie mam czasu się spotkać...

Gość bywaaa
No i powiem szczerze, że jak słucham czasem, to o mówi moja 28 letnia wolna koleżanka, która od zawsze nie ma faceta, to po prostu się nie dziwię, że nie ma, takie rzeczy gada, jak jakaś emerytka.

Gość life is a mystery
dystans to ja mam, czasami chyba za duzy, przeciez boje sie zaklasyfikowania o napalonej desperatki;) a co ta znajoma wygaduje?:)

Gość bywaaa
Czasem warto spróbować nawet, jak średnio widzisz przyszłość razem, przecież nie od razu się idzie pod ołtarz...a poza tym, to też oswaja w kontaktach z facetami.

Gość bywaaa
Typu że śnieg ciągle pada ;), narzeka, wyolbrzymia, żyje jak jakaś babka w średnim wieku, tylko praca, dom i seriale...

Gość life is a mystery
to chyba mam coz z tej Twojej znajomej:D to taka przypadlosc starych panien:P

Gość to już do tego doszło
Kąpana wrócila.

Gość life is a mystery
na wspólnej :classic_cool: jak nie zasne ze zmeczenia:P poza tym tylko znajomi, zakupy, net, net, net...:(

pociesze cie sam jestem samotny i się nie łamę...

Gość bywaaa
Jak masz znajomych, to i tak jest nieźle, bo ona to nie ma znajomych...

Gość life is a mystery
też :classic_cool: ale centrów handlowych nie boje sie:P psycholgu, rozpracowujesz mnie?:D

Gość bywaaa
To nigdzie nie bywasz, nie mam żadnego hobby, może chociaż kurs języka obcego? Nie chodzi o to, że na kursie kogoś poznasz, bo to różnie bywa, zresztą nie radzę iść na kurs tylko po to żeby kogoś poznać. Chodzi mi o to, że jak ma się dodatkowe zajęcia zaczyna się inaczej myśleć, nie rozmyśla się jaka to jestem beznadziejna, a dobre samopoczucie wewnętrzne przyciąga ludzi...

Gość taki se facet co nie lubi bab
life is a mystery co to znaczy że nie okazujesz zainteresowania facetom? słyszałaś o czymś takim jak zielone światło? on się patrzy też się patrz , on się śmieje też śmiej, nikt nie będzie za Tobą biegał jak nic nie dasz z siebie, chłopak podrywa, dziewczyna jest podrywana przy czym jej rola nie sprowadza się do udawania drzewa z głową w drugą stronę

Gość life is a mystery
psychologu, ale nie znamy sie, prawda?:o bywaaa, tylko gdzie czas na to wszystko? ja cale dnie w pracy jestem:o chetnie bym sobie pochodzila na jakies kursy, ale wole podtrzymywac znajomosci, ktrore maja dlugi staz niz lapac wiele srok za ogon i pozniej zostac z marnym piorem w dloni...

Gość bywaaa
No weź masz 24 lata i siedzisz całe dnie w pracy...moim zdaniem nie tędy droga, no ale każdy żyje według swoich zasad...

Gość malibu road
life is a mystery ---> a skąd znasz tego chłopaka , który ci się podoba ? Rozmawiacie ze sobą , jest jakaś szansa na lepsze poznanie czy nawet na to aby się umówić. Jeśli mieszkacie w tym samym miejscu to jest duża szansa , że może coś z tego będzie :)

Gość life is a mystery
to co mam rzucic prace i zyc z dnia na dzien?:o to nie dla mnie... poza tym ja mam w pracy swoj obiekt :classic_cool:

Gość life is a mystery
notanonymous, zapewne:D jakby co, to nie bylam ja, tylko jaki bot to pisal:P

to go poderwij no morze czeka na ten krok z twojej strony.... :)

Gość life is a mystery
psychologu, nie, wesze podstep :classic_cool::P

Gość life is a mystery
Dff, no zlota rada normalnie:D tylko ja nie potrafie podrywac, predzej wielblad przejdzie przez ucho igielne, niz ja pierwsze wyjde z inicjatywa 😭