Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość mirel119
proszę o odpowiedź wróżko jak bedziesz miałą chwilkęto dla mnie naprawde ważne

Gość kwiatek123
dziekuje wrózko. :*:*:* bo wiesz jestem z nim od 2008 i czasem bywa ciezko, nie wiem co robic, ma trudna przeszlosc a ja chciałabym przy nim trwac... czy lepiej sobie darować? Co Ty wrózko na to... ? :( :)

Gość eeluuss1..
jeszcze ja bylam tam na drugiej stronie :) plsss

smutasska Jesteś wspaniałą osobą, więc jak taka osoba mogłaby nie zaznać szczęścia w miłości?:-) To co było to było i nie rozpamiętuj tego bo tylko to cie niszczy...widzę w kartach dzieci, nie wiem możne je już masz lub będziesz miała. Jeśli masz to też poświeć swoją miłość im bo bardzo cie potrzebują i twojej miłości. Wiele jeszcze prób twojego charakteru przed tobą ale nie daj się emocją-spokój:-) co do spraw sercowych to osiągniesz harmonie i szczęście tylko daj sobie czas. Nawet nie wiesz jak szybko to nastąpi...teraz żyj pełnią życia, jesteś wolna..

Gość mala myha
ja 20.11.81 on 06.09.82 czy bedzie moim mezem czy bede z nim szczesliwa? pozdrawiam

mirel119 Ten mężczyzna nie jest łatwy w związku, zamyka się w sobie i w swych uczuciach ale ciągnie cie do niego jak do magnesu i to nie tylko ciebie. Ty masz charakter dominujący, może to go drażnić. Za bardzo do siebie nie pasujecie, ale to wszystko zależy od twojego nastawienia, unikaj wybuchów, kłótni bo go odstraszysz. Widzę komplikacje w tym związku oboje macie nie łatwe charaktery..

A jeszcze jakbym zapytała o nasz związek. Ja joanna 5 luty 1984 on maciek 09 wrzesien 1984. na razie ejst super, ale czy damy radę znieść dzieląca nas odległość? Aaa i bardzo dziękuję za poprzednią wróżbę :)

eeluuss1.. Widzę wiele poświęceń z twojej strony w tym związku, czeka was wiele zakrętów i prób. Ale widzę, że jest wam po drodze razem. Ty jeszcze do końca chyba nie dostrzegasz jego wszystkich wad, mam wątpliwości też czy on cię docenia..tylko tyle mogę odczytać niestety.

na wszystkie pytania odpowiem potem lub rano, wybaczcie ale nie mam już chwilowo siły:-) to nie takie łatwe jak by się mogło wydawać... Dalej czekam na uwagi dot moich wypowiedzi ponieważ cały czas się uczę:-)

Gość mirel119
magda 28.061970 mirek 19.10.1966. czy nasze życie bedzie szczeasliwe w przyszlosci?

Gość mirel119
to powyzsze daty rodziców bardzo prosilabym jesli mialabys chwile czasu. za moja wróżbe bardzo dziekuje mysle ze w 100% trafiona. pozdrawiam serdecznie

Gość mirel119
wróżko czy mogłabyśmi tylko powiedzeic cos na temat tej osoby ktora rowniez ciagnie do mojego mezczyzny?

wróżkozapomniałas o mnie ewelina 02 10 1991 jak w miłosci?

Ja 13.06.1981 on 02.08.1972 jak widzisz naszą przyszłośc, czy bedziemy razem ?

Gość joooolta
co mnie czeka w zyciu uczuciowym? kiedy spotkam tego jedynego ktory mnie pokocha ? aga 8 grudzien 80 rok

Gość marrcow
Marta 29.07.1990 Robert 15.05.1981 czy jestesmy dla siebie stworzeni???

mirel119 to jest dziewczyna, która jest blisko niego a właściwie was. Ale on na nią nie patrzy, jest odwrócony w twoją stronę. Tak jak pisałam wcześniej wszystko zależy od ciebie tu. Nie ukrywajmy on potrafi podobać się kobietom, i to widać w kartach.

Gość eulaliaa
czy mirek jeszcze sie do mnie odezwie co mnie czeka w zwiazku z ta znajomoscia magda 01 05 1975 mirek 26 03 1963

ewelii Jesteś osobą, która chce kochać i być kochana jak wiele kobiet. Masz wielu przyjaciół i to wśród nich szukaj partnera. Wokół ciebie jest wielu mężczyzn. Wydaje mi się, że ktoś cię bardzo skrzywdził, ale to przez twoją dobroć i lekką naiwność może. Wielka miłość przyjdzie, i uwierz mi że jest wielu chłopców którzy są w stanie pokochać cię bezgranicznie.

Gość otóż
wróżko jeśli możesz poświęcić mi rochę czasu proszę o wróżbę: agnieszka 14.08.77 Co w tym roku, najbliższym czasie czeka mnie w milości w pracy?

Gość otóż
miłości i pracy miało być.;-)

Gość Yamin83
Witam Ja Angelika 22.01.1983 On Sławek 19.01.1981 Czy coś z tego Bedzie??

Czy kolega Jarek odezwie sie do mnie? Nie kontaktujemy ponad 3 m-ce. Gabrysia 15.11.76 On 27.11.82r.

Gość księżniczka smutna szara
wróżko będe Ci bardzo wdzięczna jak i mi poświęcisz chwilkę :) Kamila 31.01.1988r Łukasz 03.10.1986r jesteśmy razem, czy mamy szanse na szczęśliwe życie we dwoje?

evaventt Ten chłopiec lubi bardzo dominować, ma wielki temperament, jeśli kocha to na zabój, ale też na krótko bywa... Jego życie to ciągła pogoń za celem we wszystkich dziedzinach, jest bardzo zdeterminowany, ma wiele spraw. Pasujecie do siebie-ty też lubisz być w ciągłym ruchu, ale czy będziecie razem? Tu wiele zależy od Ciebie, jak to zawsze bywa miłości wszystko może się zmienić pod wpływem działania. Ale on jest bardzo kochliwym człowiekiem, wokół niego wiele kobiet, związków..Widzę też tu dziecko obok niego-jeśli ma to to, jeśli nie to w niedługim czasie będzie mieć. Jeśli będziecie razem to będzie to szczęśliwy związek.

Bardzo proszę o wróżbę - ona 11.02.1980, on 17.10.1978, razem od 4 lat? co z tego wyjdzie? kiedy mogę liczyć na oświadczyny?

joooolta Miałaś już kilka miłości w swoim życiu prawda? Rada dla Ciebie to wykorzystaj swoje atuty, których masz wiele, jesteś szczera, obdarzono cię dużą empatią i za to cię ludzie lubią. Nie lubisz się ograniczać, kochasz wolność. Widzę mężczyznę, a nawet dwóch w twoim kierunku. Musisz się tylko do któregoś odwrócić. Być może jeszcze ich nie widzisz ponieważ skupiona jesteś troszkę na sobie, zrób pierwszy krok, jeśli go dostrzeżesz. W życiu zawodowym widzę sukcesy.

Gość koiko
czy bede miala drugie dziecko? 26.07.1975r

Gość wima7
czy mój dzidziuś urodzi się zdrowy? marta 30.05.1987 proszę o odpowiedz