Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość Yamin 83
Witam, piszę ponownie ponieważ zostałam pominięta Ja angelika 22.01.1983 On Sławek 19.01.1983 czy coś z tego będzie?

Dziękuję bardzo jeszcze raz :) Ta sprawa nie daje mi spokoju, bo wiem, że się spotkali, kiedy nie byliśmy razem. Wiem też, że ona bardzo o niego zabiegała. Nie wiem, czego on wtedy chciał. Fakt faktem, że wrócił do mnie, więc jednak byłam ważniejsza. Kocham go bardzo i chcę z nim być, ale przeszłość skrzeczy i boję się, że zawsze będzie. A on nie jest jakoś specjalnie wylewny w uczuciach - owszem, mówi o ślubie, ale bardziej w żartach. Może to taka zasłona dymna? A z tymi oświadczynami - poczekamy, zobaczymy ;)

kochani bardzo was proszę o nie zadawanie pytań "czy będę miała dziecko?" to bardzo trudna wróżba, ja wiem że liczycie na odpowiedz ale tak jak już pisałam wcześniej ja się dopiero uczę i nie chciałabym kogoś najzwyczajniej w świecie źle poinformować. Sama wiem jak jest ciężko podczas oczekiwania na dziecko, więc bardzo wam współczuję. Ale ja sama starając się o dziecko nie stawiałam o to kart, po prostu nie czuję się na siłach jeszcze. Można komuś bardzo wielką krzywdę zrobić udzielając niekompetentnej odpowiedzi. Przepraszam najmocniej, ale chyba lepiej nie wiedzieć niż uzyskać nie wiarygodną odpowiedz.

Dorota 1.09.70 Jesteś bardzo pracowitą, odpowiedzialną, osobą, skrupulatną i pracodawcy to cenią. Często szukasz problemów tam gdzie ich nie ma to jedna z twoich wad. Jeśli chodzi o pracę to wszystko pójdzie po Twojej myśli, tylko nie wiem czy akurat to będzie ta o którą pytasz. Obok ciebie karty kariery ale też ciężkiej pracy. Twoja pracowitość przyniesie ci w przyszłości duże pieniądze.

Gość kochana wrozko
jak juz nie mozesz mi odpowiedziec czy bede miala dziecko to prosze odpowiedz mi na moje pierwsze pytanie,czy w tym roku znajde partnera zyciowego? bardzo prosze i dziekuje serdecznie Kasia 25.06.1975

....finka Osoba o którą pytasz to ktoś bardzo lubi stać na czele w każdej dziedzinie życia, potrafi osiągnąć zamierzony cel jak tego bardzo będzie chciała. Ma w sobie wielka siłę i determinacje aby zdobyć znaczącą pozycję w społeczeństwie. Troszeczkę się też gubi, ponieważ ma bardzo zadziorny charakter, przeciwstawia się ogólne przyjętym normom uważając że wszystko wie lepiej. Co do egzaminu to zda je na pewno jak bardzo będzie tego chciała i będzie pracować na to. Ale to nie będzie ją kosztować dużego wysiłku. Co do pracy to będzie ją miała, będzie mogła przebierać nawet w ofertach.

Gość eulaliaa
a mozes zmi jeszcze powiedizec kiedy będe szczęsliwa magda 01 05 1975 kiedy wreszcie te smutki przmeiną

Gość jogi.
kochana wrozko czy sostane niedługo wdową. 28.03.93

Gość jogi.
data urodzenia 28.03.1963 ( 93 jest zle)

Gość ....finka
Jeszcze raz dziękuje . Musze przyznac ,ze bardzo trafnie scharakteryzowalas corkę .Taka jest .Jesli moge jeszcze zadac jakies pytania ?

Gość NADIETKA
dorota 1.9.70, michal 20.4.86 kochamy sie. czy bedziemy razem szczesliwi?

jogi. Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie tak lub nie i kiedy.... Jesteś osoba po przejściach, w twoim życiu jest mężczyzna z którym bywało ci ciężko być, jesteś silną osobą ale już długo smutną niestety... Nie widzę śmierci w kartach, ale dopiero się uczę. Widzę za to troski u ciebie ale też szczęśliwe dni. Pamiętaj,że po burzy zawsze nastaje piękny dzień.

Gość dziewczyna z pytaniem
witam wróżko, mam pytanie czy będziemy razem i czy przeprowadzi się ewa 2.10.79 i 30.09.63, czy widzisz nasza wspólna przyszłość?pozdr:)

Gość asiullka
To może chociaż dostane taką ogólną odpowiedz? Joanna, 24.12.1986, co mnie czeka w tym roku?

Gość Jogi.
Dziekuje kochana wrozko.

Wróżko czy idziesz według kolejności wpisów? Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałaś..

Gość ....finka
Moj syn Radosław 06 .05 87 jest sam .Czy zawsze tak bedzie ?

Ania7718 Aniu jesteś kobietą tzw. doświadczoną życiowo. Jesteś cudowną partnerką ale mężczyźni cię nie doceniają i wykorzystują twoją małą naiwność. Wiele w życiu przez swoją wrażliwość łez uroniłaś, najważniejszy dla ciebie jest dom i spokój jego mieszkańców. Paweł do Ciebie nawet pasuje charakterem, ale jest to też człowiek wiecznie ze swoimi racjami-trudno go przekonać, ma wybuchowy charakter. Za to tak jak ty nie lubi zmian i kocha spokój ty mu to wszystko możesz dać. Ten człowiek jest po przejściach i być może stąd te konflikty i trudności w pożyciu z nim, jego niepowodzenia wynikają z jego egoizmu-a ty egoistów nie cierpisz prawda? czy ten związek ma szansę zależy od ciebie i tylko od ciebie, możesz spróbować dać mu szansę, nie powiem ci w tym momencie czy będziecie szczęśliwi ponieważ tu wpływ ma wasze życie wcześniejsze. Zadręczasz się mężem, ale nie potrzebnie, on cię chyba bardzo skrzywdził co i teraz ma wpływ na nowe związki. Co do tego czy jest szczęśliwy to zawsze będziesz blisko niego duchem, zbyt wiele was łączy żeby tak po prostu zapomniał. Ale nie rozpamiętuj tego żyj dalej pełnią życia, nie warto się zadręczać uwierz mi, już dość twoich łez...

Gość a-nnna
wrózko..proszeo wrózbe-jestem z kims..ale oboje jestesmy w zwiazkach..ale jest uczucie,prawdziwe..Czy jest nam pisana wspolna przyszłosc?ja 30 .1.66

....finka Radosław nie będzie sam do końca życia na pewno, ma wielu przyjaciół, lubi dobra zabawę- to jeszcze młody chłopak nie zapominaj. Będzie chciał się w końcu ustatkować, założyć rodzinę, stworzyć bezpieczny dom, w miarę upływu czasu ujawnią się u niego cechy podrywacza i to wtedy pewnie poznasz przyszłą synową. Na razie daj mu się wyszaleć, by potem z czystym sumieniem mógł się ustatkować.

Dziękuje Ci, w sumie tak to jest. Właściwie z Pawłem oboje jesteśmy po przejściach i dlatego to kładzie się cieniem na nasze obecne relacje. Muszę to wszystko przemyśleć. Co do ex męża to wiele dałabym by to tak zapomnieć. A jeszcze czy możesz mi powiedzieć, czy może kogoś poznam nowego?

Gość NADIETKA
a ja bylam na 5 stronie, powtorzylam pytanie i nadal czekam... 🌼

Gość ....finka
Dziękuje....w zamian słuze poradami z medycyny naturalnej ,ziololecznictwa....... .......

NADIETKA Oczywiście, jeśli się kochacie to jak najbardziej tak. Ale też twój partner nie jest łatwym człowiekiem, popada często w konflikty, przy czym potrafi być namiętny i kochany. Związki często zawiera pochopnie, więc musisz go ciągle utwierdzać w tym że jesteście dla siebie. To też nie będzie droga usłana różami, widzę kłopoty finansowe ale będzie ich koniec, dasz radę swoją ciężka pracą. Ty nie patrz tak krytycznie na świat i na siebie, jesteś bardzo wartościową kobietą. Wiele zakrętów przed wami, jak wszędzie ale też słońce na horyzoncie. Z tym partnerem kłótnie są bez sensu, zaraz wybucha. On jest sporo młodszy od ciebie więc daj mu jeszcze czas na szaleństwa i szlej razem z nim.

Gość ....finka
Podziwiam oddanie Wrożki .........tez tak mam .........

Gość asiulllka
Zostałam pominięta, byłam na str. 2 i 6 zmieniłam pytanie, czy dostane odpowiedz??? czy na darmo tu siedzę????????

Gość no i właśnie...
Wróżko,dlaczego mnie minęłaś proszę......