Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość bebebe
beata 23.01.1991 oraz marek 30.07.1991 jak potoczy sie nasza znajomosc? a jesli na to pytanie nie uda sie odpowiedziec to jaka czeka mnie przyszlosc? (beata 23.01.91) z gory dziekuje i pozdrawiam. zazdroszcze ze potrafi pani wrozyc :)

Gość niecierpliwa asiulllka
Wróżko Apolonio, bardzo Ci dziękuję za wróżbę, po części się z nią zgadzam a po części nie bo np. mam tzw. słomiany zapał, nie potrafię doprowadzić niektórych spraw do końca. pracowitość to chyba nie moja cecha. W sferze zawodowej nie układa mi się za to w miłość tak. mam faceta od 5 lat i mieszkamy ze sobą, jest super. Jestem dobrym przyjacielem z tym się zgodzę. Może mogłabyś sprawdzić czy jest nam dana wspólna przyszłość ? Joanna 24.12.86 Tomasz 15.01.87 byłabym bardzo wdzięczna. :) Pozdrawiam

Gość eulaliaa
to moge poprosic jeszcze o wrózbe co mnie czeka w najblizszej rpzyszłosci magda 01 05 1975

Gość zbuntowanaa
witam, czy mogę prosić o wróżbę? otóż mam dwójkę dzieci, z ich ojcem rozstałam się, no i później kolejne związki były także pomyłką, teraz jestem w związku od kilku miesięcy, jest wspaniale. no i moje pytanie czy to ten właściwy? Czy czeka nas wspólna przyszłość??? Agnieszka 4.03.85. Dziękuje :)

Gość kafeteriannka
Iwona 27.03.65 Czy zakocham się z wzajemnością? Jeżeli tak to kiedy?